Kerst in Suriname: fijne feestdagen toegewenst!

4
kerst-in-suriname-2018

PARAMARIBO, 25 dec – Het is weer Kerst en ook in sommige winkels in Suriname was dat de afgelopen tijd goed te merken (foto). In de eerste week van december werd het startsein reeds gegeven door het opzetten van de nationale Kerstboom op het Onafhankelijkheidsplein.

Ondanks de economische problemen in Suriname kwam de kerstsfeer daarna langzaam op gang. Ook supermarkten speelden in op de feestdagen, zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Waterkant.Net wenst u fijne feestdagen toe!


4 REACTIES

 1. Wat zegt de voorgeschiedenis over Kerstfeest, Oud en Nieuw?
  De Christenen hebben plagiaat gepleegd zoals gewoonlijk en het idee evenals de elementen van Kerstfeest gejat van de heidenen om het goedgelovige volk uit te buiten en zichzelf te verrijken.

  Dat het christendom een grote plagiator en een dievenbende is die de inheemse vertelsels en gewoontes van destijds door de eeuwen heen zich wederrechtelijk heeft toegeëigend, naar willekeur verdraaid en naar eigen straatje heeft geïnterpreteerd in hun Bijbel is niet wereldvreemd.

  Dus kerstfeest is niet Christelijk maar heidens en heeft niets met de geboorte van Jezus te maken.
  Dus zalig kerstfeest toewensen aan medemensen omdat Jezus zogenaamd het licht onder de mensen heeft gebracht en bevrijdt heeft van hun zonden volgens de Bijbel is ook een grote bullshit van de kerk!

  https://www.facebook.com/notes/vishnuh-genootschap/wat-zegt-de-voorgeschiedenis-over-kerstfeest-oud-en-nieuwjaar/2189463567968776/


  Maak melding

 2. edwin,
  In het vervolg niet meer zoveel azijn drinken, terug komen in de huidige tijd en gewoon genieten van de feestdagen. Ik wens je in ieder geval hele fijne Feestdagen, een Gelukkig en Gezond 2019 en maak je in het vervolg niet meer zo druk over culturele dingetjes. Meer is het niet,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.