Edgar (Bugru) Burgos van Trafassi kondigt nieuwe muziek aan

9
Edgar (Bugru) Burgos van Trafassi kondigt nieuwe muziek aan
Foto (c) Henk van Vliet (l) samen met Bugru in het programma In The Spotlight in Suriname.

PARAMARIBO, 25 dec – In 2019 kunnen we nieuwe muziek van Edgar (Bugru) Burgos verwachten. Dit onthulde de voorman van de populaire band Trafassi in een interview met Henk van Vliet, tijdens het televisieprogramma ‘In The Spotlight’ van de STVS in Suriname.

‘Bugru’ vertoeft momenteel in Suriname met de kasekogroep de Fun Masters uit Nederland in verband met hun ‘Return of The Legends Tour’. Hij zegt geen platen te maken maar alleen hits. “Songs als ‘Wasmasjien’, ‘Lollipop’ en ‘Pumm Pum Sexy’, die ik een aantal jaren geleden heb gemaakt zijn nog steeds hits”, merkte hij op.

Voor Trafassi maakte Bugru deel uit van de Happy Boys. Na het uiteenvallen van deze groep richtte hij in 1981 met een paar oud-leden een nieuwe band op: Trafassi (Surinaams voor “op een andere manier”). Het eerste nummer dat hij voor Trafassi schreef was ‘Brombere’ (1982).

Trafassi begon als kaseko-formatie, maar ontwikkelde zich geleidelijk aan tot allround-band met nummers in het Surinaams, Nederlands en Engels.


9 REACTIES

 1. Dat klopt ze hebben roepia’s nodig.
  Als freelance muzikant bouw je geen pensioen op, en op dit niveau verdien je geen miljoenen.
  Je moet dus pokoemang blijven tot je de pijp uit gaat.
  Heeft ook een leuke kant.


  Maak melding

 2. Hahaha. Bugru is slimmer dan jullie denken!! Hebben jullie in Suriname gehoord van BUMA STEMRA. DIE BETALEN NU AL MIJN PENSIOEN UIT!! VAN ALLE RECHTEN OP MIJN MUZIEK!! EN IK HEB OOK NOG JAREN GEWERKT BIJ BILLITON, WILHELMINA GASTHUIS EN AMC!! EN ELKE KEER ALS IK NL OP RADIO OF TV KOM RINKELT BIJ MIJ DE KASSA!! EN DAN NOG 200 x PJ OPTREDEN!!! HAHAHA. ALS JULLIE NIET VAN ME HOREN BETEKENT HET DAT IK ERGENS IN NL, RUSLAND, OOSTENRIJK , TURKIJE ENZ. AAN HET SHINEN BEN!! GHEGHEGHE. MI BUGRU TAKI


  Maak melding

 3. Zo zie je maar weer dat de azijn pissers lullen uit hun nek en in 9 van de 10 gevallen zijn ze niet op de hoogte van zaken stelletje grapjassen…….sukkels


  Maak melding

 4. Bugru, maak een poku. mik ding tak sang ding wani, mi wroko teh mi verferi en ding poku fu mi e seri, bika tap mi oru dey mi no wang krakeri.😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.