vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameOok dit jaar is er de Nieuwjaarsduik in Suriname

Ook dit jaar is er de Nieuwjaarsduik in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 21 dec – Op 1 januari 2019 is het precies 3 jaar geleden, dat Marina Resort Waterland de eerste nieuwjaarsduik van Suriname organiseerde. Zoals het voorgaande jaar zullen zij ook dit jaar de Surinaamse nieuwjaarsduik in samenwerking met Unox Nederland en Surifesta organiseren.

Tijdens de nieuwjaarsduik van Marina Resort Waterland zijn er ook dit jaar weer leuke activiteiten. Speciaal voor deze dag kunt U genieten van een heerlijke Erwtensoep, een stevige sranan Bruine Bonen met rijst of Waterland BBQ en / of diverse huisgemaakte snacks. Het wordt extra leuk met muzikale klanken van een DJ , MC Simpel en een super gezellige BrassBand.

De inloop is om 10.30u en de duik om 15.00u. Het goede doel wordt ook deze keer niet vergeten. De vrijwillige bijdrage (minimaal SRD.20) om deel te nemen aan de Ice Dip Challenge om 12.00u wordt door Marina Resort Waterland verdubbeld zodat zij de opbrengst aan het kindertehuis Johanna te Para kunnen doneren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Overgewaaid ui Nederland, in Su is het nog te doen, gezien het klimatologische omstandigheden.
  In Nederland yé k@ loto, omdat het in de winter is : en buitendien is het heel koud !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @ Brantimaka

  Kom maar naar Scheveningen veel gezelliger, je woont zeker in de Zaanstad en omstreken vandaar.
  @ Poppenkast
  Het is een traditie van de Ptata´s om in het nieuwjaars een duik te nemen in het koude water.Om vervolgens een hele jaar niet meer in bad te gaan, hahahahahahah grapje van mij hoor !!!
  Na het duik krijgen ze een lekker kommetje erwten soep en ( Worst ) van Unox de muts krijgen ze vooraf. Had vroeger ook aan meegedaan, maar ben nu veels te oud ervoor. Te meer omdat het zo koud is, is het voor mij niet goed : voor longontsteking etc etc !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Ik zie ook regelmatig mensen met wintermutsen op rondlopen en een sjaal om hun hals.Nog even en de winter boots aan, schaatsen er onder binden en klaar.


  Maak melding

 4. Ze moeten maar eerst een fatsoenlijke 2e stad bouwen. Nw Nickerie is slechts een stadje. Apoera was een witwas project van de NPK (NPS en combinatie). De naam zegt het al: a-poera, dwz onvoltooid. Wat naamgeving betreft hadden ze wel een vooruitziende blik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES