Documentaire over Michaël Slory vandaag bij NPO 2 Extra

2
Documentaire over Michaël Slory vandaag bij NPO 2 Extra

AMSTERDAM, 21 dec – Vanwege het overlijden van Michaël Slory op 19 december 2018 in Suriname, zendt de NPO vanavond vrijdag 21 december een documentaire over Michaël Slory uit.

Deze documentaire werd door John Albert Jansen met Michiel van Kempen in 1996 gemaakt onder de titel ‘En nu de droom over is’. De documentaire is te zien op de kabel bij Ziggo en KPN en op de site van NPO.

Een kort stuk uit de documentaire:


2 REACTIES

  1. Michael Slory een dichter 2 dagen geleden in Suriname overleden en nu al een documentaire over hem op de Nederlandse televisie hoe zo verdeeldheid (NDP) dit geeft aan hoezeer de banden tussen Suriname en Nederland verbonden zijn. De NDP probeert met man en macht verdeeldheid te zaaien tussen deze twee landen, echter gelukkig is de realiteit anders. Zonder deze realiteit zou het leven in ons geliefd vaderland er veel erbarmelijker uitzien tot nu toe brengt de NDP alleen maar verderf en ellende in het land. Drugsgerelateerde criminaliteit viert hoogtij onder de regie van voorname NPD gelederen. Het volk staat erbij en kijkt ernaar.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.