donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoAmbtenaar die met met dode jaguar poseerde in Suriname zit vast

Ambtenaar die met met dode jaguar poseerde in Suriname zit vast

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 21 dec – De man die eerder deze maand bovenstaande foto’s van zichzelf naast een gedode jaguar verspreidde via social media, is aangehouden en in verzekering gesteld. De 44-jarige ambtenaar wordt ervan verdacht de Jachtwet in Suriname te hebben overtreden.

Hij en een collega werden door de afdeling Fraude en Economische delicten van de Politie aangehouden schrijft de Surinaamse site Starnieuws. Eerder had de man tegenover Waterkant.Net verklaart dat hij de jaguar niet zelf zou hebben doodgeschoten, maar ‘slechts’ een foto heeft laten maken waarbij hij poseerde met de dode jaguar die hij aantrof bij een bedrijf.

De twee mannen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De jaguar is een beschermde diersoort en er mag niet op dit dier worden geschoten, aldus de politie die aangaf dat er streng zal worden optreden tegen overtreders van deze wet.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

27 REACTIES
 1. Kordaat optreden in deze zaak.
  MAAR IN ANDERE ZAKEN ALS DE CHINESE VISSERSBOTEN ,CARIFESTA,NASCHOOLSE OPVANG DE GOUDBAGGER BOTEN, WORDT ER NIET OPGETREDEN.


  Maak melding
 2. Goed dat deze man is aangehouden verantwoordelijk voor de moord van een jaguar ,maar wat gebeurt er met de man die verantwoordelijk is voor de moord van vele surinamers?


  Maak melding
 3. Nou zeg. Wel tegen dit volk, maar de Chinezen mogen wel de dieren afknallen?
  Wanneer gaan de regering die communistische terroristen aanpakken? Oh ja wanneer ze realiseren dat ze Suriname gaan overnemen.


  Maak melding
 4. Hij moet zich diep schamen. Hij heeft een voorbeeld functie. En hij liegt tot hij barst om te zeggen niet te weten dat het een beschermd diersoort is. Bij welk bedrijf heeft hij de jaguar aangetroffen??? Wie hebben er nog meer deze misdaad op hun kerfstok??? Die horen dan ook achter slot en grendel. De politie moet zeker zien te achterhalen wie de jaguar uit het bos heeft gehaald en daar heeft neergelegd. Kan hij zeker niet in zijn eentje hebben gedaan. Wil hij niet bekennen wie er meer bij betrokken is geweest, heeft hij recht op een dubbele straf. De wereld heeft hier geen woorden voor. Onze kleinkinderen moet je straks via plaatjes laten zien wat een leeuw, tijgerkat, jaguar, poema is. Mensen die zulke zinloze dingen uitvreten, het onnodig moorden hebben hun ziel niet op de juiste plaats. Dan willen wij toerisme bevorderen. Hoe dan?? Hopelijk krijgt hij uit de grond van mijn hart een flinke straf plus een boete. Dieren mishandeling, dierenleed, mensenleed is de grootste zonde hier op aarde. God heeft mens en dier geschapen. Alles wat leeft en ademt is Gods creatie. Er mogen veel meer bewustzijnscampagnes komen voor deze hersenloze ezels. Zo zie maar weer, sommige mensen zijn moord machines. Gewetenloze aso’s


  Maak melding
 5. Deze jager zal wel op bestelling de jaguar gedood hebben want de chinezen zijn de figuren achter de schermen die zulke poesachtigen (dood)het land uitsmokkelen om er dan allerlei middeltjes mee te maken….die chinezen die dit doen in suriname moeten ook aangepakt worden….


  Maak melding
 6. Blaka boi, helemaal eens !!!!. Dit stuk vreten als lokaas, laten dienen voor andere jaguars , en hem zo een koekje van eigen deeg laten proeven. Navertellen zou die niet kunnen , maar ook niet weer een andere jaguar kunnen afschieten . Want abani blijft abani.


  Maak melding
 7. Tan poti sani tapu FB, moro betre. Fa yu don so fu poti foto tapu FB. Son suma srefi te deng nai den poti tapu FB. Alla sani poti tapu FB. Mi sari gi den tjien, den no sabi libi sondro FB.

  Te yu poti dong dong sani FB fokop. Mi sjie wel FB kan yepi fu te yu habi bisniss.

  Tra kondre te yu suku wroko den luku yu FB anga social media fosi. Srefi skotu anga tra secret service luku alla sani fu yu.

  Betre skotu fu Sranan luku FB moro furu dan den feni moro furu mang…


  Maak melding
 8. Ik neem aan dat de zaak hiermee niet is gesloten. Er zal toch onderzoek moeten worden gedaan naar degene die de jaguar heeft neergeknald nu de ambtenaar ontkent, dat hij de dader is.


  Maak melding
 9. De jager die 15 onschuldige landgenoten standrechtelijk vermoordde loopt al 35 jaar ongestraft rond. En is door het hypocriete volk beloond met het presidentschap.


  Maak melding
 10. Hopelijk geen “karoe-wirie-faja”; afleidingsmanouvre !!
  Van hogernand”zal de opdracht komen” om hem vrij te laten !!!
  Is het “geweer” intussen al in beslag genomen ??
  Hoorde net dat zes koeien/stieren, ook al zijn gestolen uit het weland ergens aan de Leidingen !!
  Mi Gado, waar gaat het naar toe in het land. Zeker goede afzet bij de Brazilianen!!


  Maak melding
 11. Een lid van de gewapende macht. Ik snap niet waarom dat nu niet wordt vermeld anders dan dat men de algemene term ‘ambtenaar’ hanteert. De jacht op de jaguar zal doorgaan. Nog ondergrondser. Nu weet zelfs de grootste domkop in Su dat je niet moet gaan poseren op Facebook met een gedode katachtige. Het staat zo cool nietwaar?


  Maak melding
 12. recht en waarheid maken vrij; eindelijk heeft de overheid het opgenomen voor een species die met uitsterven bedreigd is; onderzoek het tot op het bot; hij kan niet alleen zijn overggaan tot deze verderfelijke daad; proficiat politie…


  Maak melding
 13. Waarom dan, tijgers eten mensen op en wil mij ook beschermen. Zou wat moois zijn dat je met een tijger oog in oog komt te staan en je hebt je jachtgeweer in je hand. Moet tegen ba tigri, zeggen je bent een beschermd soort dus val jij maar aan en eet mij op. No way het is gewoon bang, bang en bang
  Politie, set the man free.


  Maak melding
 14. Wat ga je doen met een jacht geweer in het oerwoud, op dieren schieten toch.
  Draait het om tijger ziet man met jacht geweer , wat moet die doen hij wordt bang , wat moet die doen een man wil mijn doodschieten voor geld , Help wat moet ik doen, weg rennen maar dan is het te laat man schiet tijger dood, voor geld.


  Maak melding
 15. Pico
  Volgende keer poseert hij met een hoezo levende die hem het leven zou kunnen nemen / verwonden.
  Pico brada kijk maar uit want poseren met een dode kan later voor problemen zorgen.


  Maak melding
 16. Sommige Surinamers bezigen zulke harde woorden, dat je je afvraagt of die mensen stuk voor stuk afgewezen, ongelukkige verbitterde zielen zijn…

  Die krijgt zijn verdiende loon hopelijk zal dat hem leren om als een integer “ambtenaar” door het leven tegaan..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES