Airbus van Surinam Airways in Duitsland in verband met gepland onderhoud

12
SLM Airbus wegens onderhoud niet inzetbaar op route Suriname-Nederland

PARAMARIBO, 19 dec – De SLM in Suriname maakt bekend dat de Airbus A340-313 van Surinam Airways zich momenteel bevindt in Hahn – Duitsland conform het geplande onderhoudsschema. Tijdens dit onderhoud heeft de A-check plaatsgevonden, is het interieur geïnspecteerd en waar nodig aangepast en is er een landingsgestel inspectie uitgevoerd.

Het landingsgestel zal conform de beschikbare onderhoudsslots van 8 – 16 januari 2019 in Duitsland worden vervangen. Intussen worden de Surinam Airways vluchten op de Mid-Atlantische route tot met 23 december 2018 met een Boeing 747-400 van WAMOS AIR uitgevoerd.

De planning is dat vanaf 26 december 2018 de SLM Airbus weer operationeel is op de Mid-Atlantische route, aldus de SLM.


12 REACTIES

 1. dat zijn noodzakelijke onvoorziene kosten. Je kan nog zulke mooie bezuiniging plannen maken, maar als jij niet terug geeft aan de gemeenschap, alleen maar omdat je krenterig bent en koste wat kost een positief resultaat wil behalen, dat je zelf over lijken gaat, zal dat je achtervolgen. het is publiek geheim dat niemand een beroep kan en mag doen, voor sponsoring, donatie voor welke activiteit dan ook. ik vraag me af of personeelsleden nog gebruik kunnen/mogen maken van hun verworven recht op tickets indien plaats beschikbaar is. Dit zijn geen graties ticket ermoet keihard voor betaald worden met een extra korting. De bond hebben wij lang niet gehoord, de tirade van de directie heeft ze op straf gezet in een hoekje. vleugellam noemt men dat,
  NB, er is geen animo bij het personeel om de jaarwisseling met elkaar en de directie te vieren. geruchten doen de ronde dat deze traditionele viering geboycot zal worden door de twee bonden en het personeel. een goed signaal naar de directie dat het leiden van een bedrijf een collectieve effort is, waar ieders mening telt


  Maak melding

 2. Waarom niet landingsgestel tijdens deze inspectie vervangen. Is het wel veilig van 26 dec 18 tot midden januari te vliegen met deze airbus van SLM. Mi o hor mi atie basjie. Koop een echte kist een 777/ 300 of een 787/900.


  Maak melding

 3. Wanneer word dit verlieslatend bedrijf opgedoekt?Suriname is niet in staat dit bedrijf gezond te maken.De belasting betaler moet het gelach betalen.Zonde val al het geld in een bodemloze pot.


  Maak melding

 4. Wat een gezwets over A checks , interieur upgrade en landingsgestel.
  Ondenkbaar dat dit zo kort voor het einde van het leasecontract plaats vindt en middels allerlei vage uitleg verklaard wordt.
  A Check vindt elke 500 – 800 vlieguren plaats en vergt ongeveer 20 – 100 manuren. Controle luchtvaardigheid
  B Check vindt elke 4 – 6 maanden plaats en vergt ongeveer 150 manurem. Controle luchtvaardigheid.
  C Check vint elke 15 – 21 maanden plaats en duurt 3 – 5 dagen en kan tot 6.000 manuren vergen (integrale check vliegtuig.
  D Check vindt elke 5 jaar plaats (20.000 vlieguren ) kan wel 2 maanden duren en kan wel 40.000 manuren gaan kosten.

  SLM is wel heel erg raar bezig en vliegt haar vliegtuig voor onderhoud door heel europa en moet dan Air Belgium of Wamos inzetten voor de vervanging.
  Dat vervangen is nu wel heel frequent of wel er lijken heel wat zaken mis te zijn die telkens ad hoc opgelost worden. SLM kan haar businessplan beter in de prullenbak gooien en een echte maatschappij vragen voor haar te vliegen want ondanks heel veel personeel per vliegtuig kan SLM haar vliegtuigen duidelijk niet efficient laten vliegen


  Maak melding

 5. Weer gekletst
  Als Suriname je niet bevalt opzouten!
  Ik vlieg altijd met SLM en blijf dat doen wat er ook gebeurt.
  Ik houd van mijn land zal het blijven doen tot mijn dood.
  Sommige die maar blijven fitten op alles hebben gewoon geen leven en bestaan of totaal mislukt in Suriname en Nederland.
  Ik werk zowel in NLD als in Suriname en weet waarover ik praat?
  Surinamers gunnen elkaar niks, heeft zeker met de slavernijverleden te maken, ik heb er geen last van.
  Gelukkig nooit problemen met de blanken gehad heb de kennis en kunde om op niveau te functioneren.
  Geen hielenlikkeij en noten op mijn zang.


  Maak melding

 6. @ A-No-Mie
  De checks zitten gewoon in het Lease Contract en zijn verplicht anders krijgt men het vliegtuig nergens ter wereld de lucht in.
  De lease maatschappij verplicht dit te laten doen. In dit geval bij Lufthansa in Brussel, Hambrug of nu Hahn omdat Lufthansa schijnbaar met een grote vloot A340’s op geschept zit.
  Aangezien SLM in de hoek zit waar de klappen vallen is de kans groot dat ze door zal moeten met dit vliegtuig omdat het uit faseren en een nieuwe leasen langzamerhand niet meer realistisch is. SLM kan niet twee motorig gaan vliegen over de Oceaan en zal op die route ook gaan verdwijnen. Iets wat een luchtvaart deskundige uit Canada al eens kenbaar gemaakt heeft.

  Zelfs Cairo vindt het verstandig elders te gaan en SLM achter zich te laten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.