woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijNederlandse Stichting 'Vrienden van Suriname' al 21 jaar actief

Nederlandse Stichting ‘Vrienden van Suriname’ al 21 jaar actief

-

Does Travel - naar Suriname

TIEL, 17 dec – De Nederlandse Stichting ‘Vrienden van Suriname’ uit Tiel bestaat dit jaar 15 jaar, maar de vrienden zijn al 21 jaar actief als het gaat om Suriname. Al jaren zetten vrijwilligers zich in voor het land en in haar bestaan heeft de stichting ongeveer 70 zeecontainers naar Suriname verscheept.

Er worden vooral medische hulpgoederen zoals rolstoelen en speciale bedden ingeladen, bestemd voor Huize Betheljada in Suriname. Afgelopen weekend hebben deze vrijwilligers opnieuw een zeecontainer vol hulpgoederen ingeladen aan de Papesteeg in Tiel.

Het is alweer de vijfde container met hulpgoederen die de Stichting in dit jaar verstuurt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Goedwerk jongens, dat doen Turken en Marrokanen ook voor het thuis front, waarom wij niet, “ask not what your country can do for you—ask what you can do for your country”


  Maak melding
 2. Ze kunnen beter een president met gezond verstand leveren. Dan is al die bedel inzameling niet meer nodig. Nu verlengen ze hun bestaan met nog eens 15 jaar.


  Maak melding
 3. @ Babachan

  Dus volgens jou heeft de huidige Pres geen verstand…….dat hoeft ook niet, hij heeft een heleboel beleids adviseurs. Deze lieden leren hem wel hoe hij het land naar de afgrond moet brengen, en dat heeft hij met lof gedaan !!

  @ Roy
  Dat heb je goed gezien, de meeste Surie´s zijn ondankbaar : een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, maar dat doen de meeste Surie´s wel !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Surinamers zijn niet blij met tweedehandse spullen. Ze willen het nieuwste van het nieuwste en het mag wat kosten. Heb zelf horen zeggen door Surinamers dat ze van hun familieleden uit Nederland goedkope spullen krijgen van de Zeeman, van Wibra en nog meer van dat soort winkelketens.
  Wat deze ondankbare Surinamers vergeten is dat hun familie’s in Nederland ook een gezin hebben te
  onderhouden. Zelfs familie’s die van een uitkering leven, doen hun best pakketten te sturen naar deze ondankbare Surinamers. Zelfs een deel van de kinderbijslag wordt besteed aan de ondankbare Surinamers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES