zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge automobilist in Suriname maakt het wel heel erg bont met overtredingen

Jonge automobilist in Suriname maakt het wel heel erg bont met overtredingen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 15 dec – Een 20-jarige student in Suriname heeft afgelopen week een aanrijding veroorzaakt in Paramaribo, waarna hij wegreed. Toen hij zich na vijf uren uiteindelijk toch meldde bij de politie, bleek dat hij meer op z’n kerfstok had. Niet alleen was de auto waarmee hij met hoge snelheid reed niet van hem, het voertuig was niet gekeurd noch verzekerd. Als klap op de vuurpijl bleek ook nog dat zijn rijbewijs was ingevorderd bij een eerdere verkeersovertreding!

De jongeman reed dinsdagmiddag met hoge snelheid over de Paralelweg, toen hij de controle over het stuur moet zijn verloren. Hij kwam hierdoor tegen een langs de weg geparkeerde auto aan. Hij stapte even uit maar verliet de plek daarna zonder op de politie te wachten. Gelukkig was er een getuige die hem, aan de hand van de kleding die hij op dat moment aan had, kon omschrijven als een een student van een middelbare school. Ook het kentekennummer van de auto waarin hij reed werd door gegeven aan de politie.

De benadeelde deed op diezelfde avond aangifte op het politiebureau Lelydorp. Terwijl de politie bezig was met de benadeelde verscheen de 20-jarige veroorzaker van de aanrijding op het politiebureau om toch nog zijn verhaal te doen. De politie van het ressort Lelydorp heeft hem die avond gelijk in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

23 REACTIES
 1. Walgelijk dat deze student door deze domme agenten meteen in verzekering is gesteld.
  Hij verdient juist een pluim dat hij zelf naar het politiebureau is gekomen mijn idee laten die agenten voor straf de schade maar betalen dat zal ze leren om de positieve actie van deze student zo onderuit te halen.
  Waar gaat het toch heen met het land??? Ba ba ba


  Maak melding
 2. Ron, kan jou reactie helemaal begrijpen. Maar gestel nu dat jou vrouw/zoon/dochter in die auto had gezetten en die was ernstig gewond geraakt. Zou je die pluim dan zeker in je eigen reet douwen, of niet soms!!!!

  Of zou je een standbeeld van die knap laten maken als een naaste van jou als invalide verder door het leven zou moeten door toedoen van zo een malloot.

  Hoop dat je bespaart zal blijven van zo’n ellende en dat niemand zoiets zal mogen meemaken.

  Heb zelf een naaste als gevolg van een verkeersongeval verloren. Weet dus hoe pijn dat doet. 😢


  Maak melding
 3. @Ron; kan jou reactie echt niet plaatsen. Of je hebt te vluchtig gelezen of je snapt geen hol van de ernst van het voorval. Temeer omdat deze achterlijk leerling van een middelbareschool eerder brokken had gemaakt, waarbij zijn rijbewijs ingevorderd is. Hoe dom kan je zijn om hem nog een pluimpje te willen geven. Een recidivist moet keihard aanpakken!


  Maak melding
 4. Wat voor pluimpje????? Het is z’n plicht.
  De eigenaar van die auto moesten ze ook oppakken. Hoe kan je een auto uitlenen waarvan je weet dat die niet verzekerd is noch gekeurd aan een idioot zonder rijbewijs..ik zeg goed werk van de politie


  Maak melding
 5. Deze idioot heeft totaal geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel. Het rijbewijs is al eerder afgenomen en toch stapt hij in een auto en gaat zo hard rijden dat hij de macht over het stuur verliest. Pas na 5 uur maakt hij er melding van. Waarschijnlijk zijn er mensen in zijn omgeving geweest die de schade aan zijn auto zagen en druk hebben uitgeoefend. Mogelijk heeft hij getracht te ontkomen aan zijn verantwoordelijkheid maar is hij pas onder sociale druk toch maar naar de politie gegaan.
  Vroeg of laat rijdt hij mensen dood!!
  .
  Deze knul geeft er blijk van totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel te hebben, heeft het geluk dat hij niemand heeft aangereden en is totaal ongeschikt om ooit nog in een auto te rijden. Niet alleen een zware straf maar levenslang ontzegging van de rijbevoegdheid lijkt mij terecht.
  .
  Zou 2Ron soms familie zijn die een goed woordje wil doen?? In elk geval zit hij ernstige wandaden goed te praten met onzin.


  Maak melding
 6. Deze idiote jongeman, is een ernstig gevaar op de weg voor onze gemeenschap. Hij mag nooit meer achter het stuur kruipen. Zijn rijbewijs voor goed invorderen. Laat hij gaan fietsen of geef hem een ezelskar.De familie hoort er ook op te letten dat hij nooit meer een auto bestuurd. Ook toekomstige werkgevers horen hierover geinformeerd te worden,anders kruipt hij weer makkelijk achter het stuur.
  Deze gasten zijn hardleers. Laat hij een flinke boete betalen ook voor de schade, Hersenloze debiel.


  Maak melding
 7. Ik zal er niet van opkijken als dit misbaksel uit een bepaalde “”sociale groep”” komt . Daar waar geld een middel is om alles te krijgen en er geen grenzen zijn en alles wat ze maar willen , mag. Hoe dan ook arm of welke sociale “‘klasse”” dan ook, ik hoop dat hij er NIET mee wegkomt . Als iemand nu al regels aan z,n laars lapt , en zich gedraagt als een “”as-hole”” dan moet u zich voorstellen hoe dit zich zal ontwikkelen


  Maak melding
 8. De jongeman is hardleers. Hij zal een gepaste straf moeten krijgen. Sowieso ontzegging van rijbevoegdheid de komende tijd en opdraaien voor de schade. Ontzegging voor het leven is zwaar overdreven. Hoe je het draait of keert zijn er geen gewonden of doden gevallen. Hij is wel eerder tegen de lamp gelopen. Maar dan nog bestaat het niet dat een rechter zal zeggen dat zo iemand nooit meer achter het stuur mag kruipen. Hij is pas twintig en zal het na x- zoveel tijd wel doorkrijgen.


  Maak melding
 9. @Forza; het enge ervan is dat er teveel rijbewijshouders achter het stuur zitten, die op het balkon onder het genot van een drankje zijn/ haar rijbewijs van de inspecteur die belast is met afname van rij-examens in ontvangst nemen. Een behoorlijke rijschool kennen ze daar niet, maar het adres van de inspecteur en zijn handlangers wel. En dan leer je alleen een pedaal kennen, met zoveel leed voor anderen!


  Maak melding
 10. Ethiek, normen, waarden, verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht, empathie en sympathie zijn zaken welke voortkomen uit een denkwijze.
  De denkwijze wordt in de opvoeding door de ouders en verzorgers meegegeven.

  Vraag je even af:
  Hoe kunnen ouders en opvoeders iets aan hun kinderen leren wat ze zelf niet hebben?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES