woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBedankje voor arbeiders die werken aan vernieuwing Zwartenhovenbrugstraat

Bedankje voor arbeiders die werken aan vernieuwing Zwartenhovenbrugstraat

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 dec – Het bedrijf Cheung’s Sound & Vision, gevestigd aan de Zwartenhovenbrugstraat 72 in Suriname, heeft deze week de arbeiders die momenteel bezig zijn met de vernieuwing van de Zwartenhovenbrugstraat een bedankje overhandigd. De mannen, die dagelijks in de felle zon bezig zijn, kregen wat te eten en te drinken.

“Wij apprecieren jullie hard werk medewerkers van Baitali Group of Companies! Bedankt namens direktie en personeel van Cheung’s Sound & Vision” schreef het bedrijf op Facebook.

In onderstaande filmpjes is te zien hoe de mannen wat te eten aangeboden krijgen van de medewerkers van Cheung’s alsook wat flessen frisdrank in ontvangst mogen nemen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Soms is het goed om geen kwaad met kwaad te vergelden. En dit heeft winkel Cheung bewezen.

  Afkodrei verpest de blakamans gemeenschap, jammer dat onze president ook mee doet om het creoolse volk dom te houden. Kijk wat met Haïti en Cuba is gebeurd Afkodrei/Afgoderij brengt geen vooruitgang alleen maar ellende op misère. De obya meesters hebben een raar begrip over geesten/yorka`s. Dit is nog steeds niet doorgedrongen tot de mens dat geesten niet bestaat. De term geest is een figuurlijk is een wetenschappelijk benaming van de menselijke energie dat niet letterlijk opgevat dient te worden. En dit begrijpt vele van onze mensen niet, ook president Bouterse niet.

  Verhalen van vrouwen dat vleselijk gemeenschap hebben gehad met apuku yorka is fabel, de gasten die dit soort evangelie verkondigen of beweren in contact geweest met de apuku man zijn verwarde personen. En gelooft sterk in hokus spokus als deze poppenkast verhalen werkelijk bestonden, laag Bouterse allang op de RK begraafplaats en zeker minder mensen op de wereld.

  Wisi is bullshit geen enkele persoon in de wereld is zo machtig om een ander te bewiesen. Nogmaals dit is bullshit. Alle zogenaamde wisiman, bonumam en priesters zijn criminelen en kan mijn mars vreten. Laat deze wat gaan doen aan hun ontwikkeling zoniet verdienen deze een kogel door hun kromme geheugen/hersenen.

  De wetenschap zet de leugenaars en misleiders helemaal ten schande wat niet is doordrongen door de hersenen bij de doorgedraaide idioten. Vraag en Antwoord van een verward persoon dat op gek begint te lijken. Beheers je eigen en raakt niet in paniek anders ben je weg of slachtoffer van die oplichters

  WERKEN IS GEEN SCHANDE/WROKO A`NO SYEN
  stelen en roven is schande.


  Maak melding
 2. De chinezen “bedaneken en waarderen” het werk van de arbeiders.

  Of is hier sprake van omkoperij.

  de feestdagen zijn immers in aantocht of anders gezegd doorwerken mannen de tijd dringt.


  Maak melding
 3. Ik ga bewust met plastic e/o afval om. Gescheiden afval, huis-, tuin- en keukenafval, enz en ook zo afgeleverd bij de verzamelpunten in Nederland. Zelf afvalolie.

  Maak van de natuur geen vuilnisbak, vuil in de vuilnisbakken, vuiniszakken, enz. Houdt u omgeving schoon ook van onkruid. Gooi geen afval op straat, in uw omgeving, omdat het zo slordig staat.

  In de natuur, aarde, oceanen komt er ook heel veel afval terecht, plastic is moeilijk afbreekbaar en vissen, zeeschildpaddden in de oceanen krijgen ook heel veel van dit afval binnen. Zie het gevolg voor deze dieren en zie ook de oorzaak e/o het gedrag van de mens. Wees bewust van uw gedrag over afval en laat een schone wereld achter voor uw (klein)kinderen.

  Ik ga bewust om met mijn afval om en wil leven in een schone wereld en een schone wereld achter laten na mijn dood. Wat is uw bijdragen? Uw instelling en bewust zijn is heel belangrijk.

  De natuur is geen vuilnisbak.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. De reacties van sommigen verraden hun mentaliteit. Het lijkt wel of Surinamers altijd negatief over dan wel wantrouwend jegens elkaar moeten zijn. Waar deze drang vandaan komt, weet ik niet maar het lijkt zo langzamerhand wel een ziekte.


  Maak melding
 5. @raar
  Waarom moeten randdebielen als jij je altijd negatief uiten.
  De zwartenhovenstraat is al decennium lang een winkelstraat. En een Chinees die net is komen kijken laat zijn menselijke kan zien.
  Positivisme is vaak ver te zoeken bij ons .
  Het heeft niets te maken met reclame.

  Tjee


  Maak melding
 6. Babun-Nefi
  Mooi stuk geschreven. Verder vind ik, dat deze Chinezen inzien dat er ook hardwerkende Surinamers zijn die ons land helpen opbouwen in de felle zon. Bieden de werknemers vrijwillig iets te drinken.
  Petje af hoor. Goed voorbeeld. Niet een ieder heeft een slechte inborst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES