dinsdag, november 28, 2023
HomeFotoPolitie Suriname publiceert foto van neergeschoten inbreker

Politie Suriname publiceert foto van neergeschoten inbreker

-

PARAMARIBO, 14 dec – De politie in Suriname heeft vandaag bovenstaande foto gepubliceerd van een inbreker, die een schotwond opliep nadat hij vluchtte toen agenten hem betrapte op inbraak. De man was woensdag samen met een ‘collega’ bezig in te breken toen de gealarmeerde politie aankwam.

Bij het zien van de politie vluchtte hij via een raam waarbij hij werd gesommeerd te stopen. Dat deed hij niet en ook waarschuwingsschoten brachten hem niet tot andere gedachten aldus de politie. Vandaar dat ze daardoor genoodzaakt was gericht te schieten

De 37-jarige inbreker werd daarbij in zijn rechter bovenbeen geraakt. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werd hij overgebracht naar het politiebureau.

Saillant detail is de beide inbrekers niets uit de woning hebben kunnen wegnemen. Ze zijn beiden voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

35 REACTIES
 1. Het racisme zit me heel hoog!
  Jammer dat ik een trauma aan het kaste systeem als blacka koelie heb overgehouden……..
  Ik zal overwegen om meer naar mezelf in de spiegel te kijken ipv mensen op kleur discrimineren! Tot mijn grote verbazing kwam ik een zwarte man van saramaccaanse afkomst tegen in den haag die notaris is en die heeft me kunnen overtuigen dat m’n trauma qua huidskleur die ik vanwege het kaste systeem in India heb heb overgehouden te bespreken met mijn therapeut!

  Beste mensen , mijn voornemen voor 2019 is om minder te discrimineren en de oorzaak bij mezelf te zoeken of de kleuren in een ander perspectief te bekijken!


  Maak melding

 2. Goed bezig.
  Alle criminelen moeten gepubliceerd worden en niets afdekken.
  Jammer dat zijn gezicht afgedekt is.
  De Politie is goed bezig 👨‍✈️👍


  Maak melding

 3. Keurig gedaan van Hermandad. Het lijkt precies volgens het boekje. Sommatie, waarschuwingsschoten, vervolgens gericht schieten op een dusdanige manier dat het slachtoffer niet het leven laat. Verzorging van de schotwond door het verplegend personeel is ook een vereiste . Deze inbreker mag niet klagen. Hij is op zijn wenkjes bediend. Wanneer hij ouder geworden is en wijzer, kan hij dit spannende verhaal aan zijn kleinkinderen vertellen. Want, die willen weten waarom opa mank loopt.


  Maak melding

 4. Na zijn straf gaat hij toch weer op het inbrekerspad want zo te zien is hij niet werkwillend.
  Mijn moeder zou zeggen “tranga blaka mang en da toch a no wan wroko”

  Wat zou je moeten met zulks heerschap?


  Maak melding

 5. rakram

  Groot gelijk krijg je van mij, na wan bigi sin na mi taki wan blaka man dja !!!

  Kapasie
  Jij moet verder denken voordat je wat schrijft, de agent mikte duidelijk op zijn kop maar hij is scheel. Als ze op alle inbrekers dood moeten schieten dan is Su, binnen 1 jaar gehalveerd wat de bevolking betreft soso fatu dja.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Vanwege de diversiteit van Suriname is het heel onverstandig in hokjes te denken. Als de volgende keer een misdaad/misdrijf gepleegd wordt en het is een andere bevolkingsgroep, wat gaat men dan zeggen? Dat zijn dingen die steevast gebeuren. Het wordt een vicieus cirkeltje. Als een Hindoestaan met zijn eigen dochtertje aan het ‘spelen’ is, wat voorkomt, is een Creool dan erbij gebaat om te zeggen; het zijn altijd de Hindoestanen! In hokjes denken leidt dus nergens toe. Integendeel is men op zoek naar diepe dalen in plaats van bruggen te bouwen. Wie dat niet beseft moet weer eens te rade gaan bij zichzelf.


  Maak melding

 7. Kijk eens naar die crimineel zijn body, ziet iemand hier dat hij ondervoed is, NEE dus en dat komt doordat hij van gezonde mensen parasiteert en steelt. Ik moet ooit eentje betrappen , bindt hem vast en naak op een parasol mieren nest vast binden . Dit kan niet zo door gaan, het volk moet alert zijn, maak een buurt app en communiceer .


  Maak melding

 8. Pakiratigri, breng eens een bezoek aan Santo Boma en kijk hoe daar de verhoudingen liggen wat bevolkingsgroepen betreft en dat heeft niets met racisme te maken maar met waarneming


  Maak melding

 9. 9 December j.l heeft een reageerder onderstaande reactie geplaatst:

  djoekie 9 december 2018 at 16:02
  Wang droengoe khoelie baka. Dim mang disie mik a kondre onveilig.
  Deze djoekie heb ik wel van repliek gediend.

  Opvallend dat deze djoekie niet erop gewezen is dat hij aan hokjes denken doet.
  Een hindustaan wordt altijd tot de orde geroepen door 1 of meerdere creolen echter zullen creolen die met het vingertje wijzen naar hindustanen nooit door creolen op hun plaats worden gezet. Zulke creolen doen zelf aan hokjes denken.
  Typisch negermentaliteit. Het zal me niet verbazen dat ik door deze of gene creool voor racist al worden uitgemaakt. Maar ik zal ze voor zijn. De creool Luciën mag het wel over kulimentaliteit
  hebben. Creolen zijn hondsbrutaal, uitzonderingen zijn er altijd.
  Ohhh, dat hebben we niet gelezen of ik was die dag of een paar dagen niet op de site, zal het smoesje weer zijn.


  Maak melding

 10. Alsof creolen niet aan hokjes denken doen.

  djoekie 9 december 2018 at 16:02
  Wang droengoe khoelie baka. Dim mang disie mik a kondre onveilig.

  Geen enkele creool die deze djoekie op de vingers heeft getikt. Creolen zijn hypocriet.


  Maak melding

 11. @ Hans,

  Misschien meot je minder naar de verhouding in de gevangenis kijken maar naar de aard van het misdrijf en de strafmaat. B.v: kijk naar de groothandelaars in cocaine en de ellende die ze met het spul veroorzaken, moordenaars die hun familie cq vrouw vermoorden etc. Dus kom maar terug als je de juiste informatie cq cijfers heb.

  Kruimeldieven zijn van alle tijden maar neemt niet weg dat de poliitie correct heeft opgetreden.

  P.S.
  tot welke groep behoren de zakkenvullers en boeven Doeki, Parmessar en Abrahams. ook een kogel door hun kop??


  Maak melding

 12. Wat een hypocriete reacties hier wederom. DESIRE DELANO BOUTERSE, heeft eigenhandig 15 onschuldige landgenoten gemarteld, gefolterd, verminkt en standrechtelijk vermoord. En wordt door misselijkmakende paarse jaknikkers, meelopers kontlikkers, als Paki-RAT-igri tot 2 maal toe beloond met het presidentschap. Te walgelijk voor woorden. Misselijkmakende sujetten die uitsluitend in paarse hokjes denken.


  Maak melding

 13. Bestaat er een samenzwering tegen de Surinamers van Afrikaanse afkomst? Zijn deze stomme woorden dat de blakamans stimuleert om kwai te doen.

  Alweer een blakaman
  Mi hati e`brudu fu si dem sani disi
  Als ik dit soort dingen zie, voel ik mij helemaal kapot dat ik een blakaman ben. Zijn dit soort zakazakasani veroorzaakt een complex.
  We moeten wat doen aan onze cultuur/zeden en gewoontes, op deze wijze mag het echt niet verder.
  Sari tori.


  Maak melding

 14. Heel verstandig een Buurt App in elke Buurt een Buurt App en gezamenlijk ondersteuning van alle bewoners.
  Wakker Worden In Su het is bijna 2019!!!!!


  Maak melding

 15. @JoAnn Bama,
  Buurtpreventie zou ook mogelijk zijn. Alleen is het zodat je je buren ook moet kunnen vertrouwen.
  De politie heeft goed gehandeld. Mensen moeten zorgen voor hun eigen veiligheid en elkaar helpen te de boeven. In plaats dat zij gaan werken en het land helpen opbouwen, neen ze denken dat stelen van een ander lonend is.


  Maak melding

 16. Deze meneer lijkt mij iemand van boven 50 jaar. En waarom is hij alleen in onderbroek ?.
  Waar zijn z’n kleren?. Was hij met de auto?. Is hij een goed uitziende zwerver?.
  Ik heb nog veel vragen maar zal dat achterwege laten


  Maak melding

 17. Deze meneer lijkt mij iemand van boven 50 jaar. Waarom is hij in onderbroek en waar zijn z”n kleren.
  Was hij met de auto of is het een goed uitziende zwerver. Ik heb veel meer vragen maar zal dat achterwege laten


  Maak melding

 18. Een man van 37….. Kan of WIL geen werk vinden…
  Ik zie hele jonge snotneuzen in de autohandel of als andere ondernemer, maar die worden gepowered door het (witwas) geld van hun ouders en grootouders die heel heel hard hebben gewerkt… echt bloed zweet en tranen hard gewerkt…
  Van hard werken word je namelijk STINKEND rijk niet waar….


  Maak melding

 19. Ik zou willen adviseren om niet op mensen te reageren die moedwillig een verdeeldheid willen bewerkstelligen binnen de Surinaamse bevolking. Criminaliteit kent geen ras of kleur. Er zijn cocaïnehandelaars die zogenaamd hard hebben gewerkt om een zaak op te bouwen,er zijn inbrekers die door de mandvallen, er zijn criminelen die anderen op slinkse wijze hun perceel afpakken enz. enz. enz en er zijn zieke geesten die het hun dagtaak hebben gemaakt om verdeeldheid te zaaien, die zijn ook criminelen. Waarom zou een Hindoestaan zich beter moeten voordoen dan welk ander bevolkingsgroep. Waarom moet een creool zich schamen of verantwoordelijk voelen voor wat een andere creoolse criminele broeder of zuster doet. We zijn allen Surinamers die van elders zijn gehaald en op deze stuk aarde zijn samen gebracht. Laten we ons verbonden voelen met dat gegeven en proberen het beste van Suriname te maken. Eigen initiatief is hierbij zeer verrijkend. We moeten niet altijd naar de overheid wijzen. De overheid moet zich vrij voelen om elk crimineel gedrag aan te pakken . Niet alleen de zichtbare boeven maar ook boeven die van de overheid stelen en met jas en das rondlopen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES