Politie gaat ‘roadblocks’ inzetten vanwege extra aandacht voor veiligheid tijdens feestdagen

14
Politie Suriname gaat 'roadblocks' inzetten vanwege extra veiligheid tijdens feestdagen

PARAMARIBO, 14 dec – De feestdagen komen er weer aan en vanwege de verwachte drukte in de decembermaand, gaat het ministerie van Justitie en Politie in Suriname extra aandacht richten op de veiligheid. Volgens de politie is het van belang om extra alert te zijn gelet op de drukte als overal in het land de burger in een feeststemming verkeert.

Het ministerie stelt al haar ten dienste staande middelen beschikbaar om te zorgen voor het waarborgen van de veiligheid in het land. Alle dienstonderdelen te weten het Korps Politie Suriname(KPS), het Korps Brandweer Suriname (KBS), de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname(BBS) en het Korps Penitentiaire Ambtenaren(KPA) zullen een optimale mate van alertheid vertonen.

Ook zullen opvallende en onopvallende veiligheidseenheden zullen worden ingezet om op te treden tegen orde verstoorders. De politie zal zichtbaar zijn en ook landelijk de bekende roadblocks neerzetten. Weggebruikers worden gevraagd om zich strikt te houden aan de verkeersregels, verkeersinzichtelijk te handelen en de instructies van de politie stipt op te volgen.

14 REACTIES

 1. Aangezien de politie zijn uiterste best doet om orde in het verkeer te handhaven, zullen er toch hersenloze, asociale gasten zijn, die geweldig gaan doen. Wegversperring is heel goed. Hopelijk verlopen de komende feestdagen ordelijk. Verkeersdrempels zijn hard nodig om het rijgedrag van wegpiraten in te dammen.


  Maak melding

 2. Volgens mij zou het al helpen als de politie tijdens de feestdagen. Alcohol controle uitvoert, niet alleen de autobestuurders controleren maar ook fietsers, bromfietsers etc.

  De roadblocks als aanvulling op bovenstaande lijkt me een goed plan.

  En als de agenten hun werk ook nog stipt uitvoeren kunnen we in Suriname mooie en prettige feesdagen vieren.


  Maak melding

 3. @ Bilkus,

  Hahaha, de man/student van ADEK die had gedreigd met het plegen van een zware aanslag (alles was in rep in roer: scholen gesloten/Adek ook) loopt vrolijk rond !! Anderen van wie geen bewijzen zijn worden wel opgepakt en opgesloten !!!
  Na-s-a-de-inie-a-kondre !!!
  Geen enkele verslaggever durft ons informatie te verstrekken over hoe dze zaak is afgewikkeld !!!


  Maak melding

 4. Zet meerdere roadblocks vooral op de toevoerwegen van djoekakondre (Moengo, binnenland en Para) naar Paramaribo. De meeste rovers komen daar vandaan.


  Maak melding

 5. De betonnen masten dwars neerzetten, dan worden ze toch noch nuttig gebruikt. Helemaal met Sam eens wat betreft alcoholcontrole. Ook zouden de agenten streng moeten zijn aangaande APK controles.


  Maak melding

 6. Als ze ook (brom)fietsers moeten controleren, zijn ze volgens mij snel klaar. In Suriname fietst toch zowat niemand meer. Uitzonderingen zijn de Hollandse stagiaires.


  Maak melding

 7. Kijk eens wat we allemaal doen ,de stemmen fabriek is nu al op gestart ,de hektrollers geen vergunning ,wie gaat het leeg vissen co troleren ?????????,A NO MIE.
  ER WORD INEENS AAN INFRA GEWERKT EN BRUGGEN ,waar halen we ineens al dat geld vandaan .
  Wedden dat de regering bouta voorop met geld gaat hozen verkiezing retoriek


  Maak melding

 8. Hoezo gaan ze Bouta eindelijk vastzetten, hij is de enige loslopende terrorist in Suriname.🤔
  Vrolijke Kerst allemaal, Ik hoop dat er nog genoeg in de winkel is om een lekkere pom te kunnen maken, Bouta heeft wel van alles genoeg misschien wil hij een beetje met ons delen, aangezien hij degenen is die ons land in gijzeling heeft….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.