EBS: ‘bericht over klant met SRD 80 miljoen stroomrekening is onnodige sensatie’

9
EBS: 'bericht over klant met SRD 80 miljoen stroomrekening is onnodige sensatie

PARAMARIBO, 12 dec – De NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is niet te spreken over een bericht dat verspreid wordt over een klant, die een stroomrekening van SRD 80 miljoen zou hebben gekregen. Het bericht werd op Facebook geplaatst en daarna overgenomen door de site dagonline, die het verder de wereld in hielp. EBS zegt dat er onnodig sensatie wordt gecreëerd zonder dat er verificatie heeft plaatsgevonden. 

Het energiebedrijf ontkent het bericht en verduidelijkt dat als de maandelijkse verschuldigde bedragen op de kennisgeving worden opgeteld, het totaal openstaand saldo niet gelijk is aan hetgeen in het bewuste bericht wordt gesuggereerd.

EBS benadrukt dat regelmatig contact is geweest met de klant over de te betalen stroomrekeningen. Hoeveel de rekening daadwerkelijk is heeft het bedrijf niet bekend gemaakt.

Het bericht dat de site dagonline verspreidde

9 REACTIES

 1. Opmerkelijk: Zal het niet zo kunnen zijn dat het om DDB gaat. Immers, de directeur is naar huis gestuurd. De lijken komen nu bij bosjes uit ” de kast” !


  Maak melding

 2. Ik snap de E.B.S niet dat ze aangeven dat het om sensatie gaat, zelfs degene die de rekeningen uitprint en verstuurt kan wel indenken dat zo een bedrag niet kan die op het formulier staat aangegeven.
  Sensatie pfffff is geen sensatie want je sluit dan de stroom afvoer van die mevrouw niet af toch of wel. zou je dat ook doen als het de president was, of een familie lid van hem.kom nou en dan ook nog met zo een hoge criminaliteit in Suriname bewoners in het donker laten.
  Dus zo simpel is het niet als E.B.S weet dat ze een grove fout gedaan zijn dan moeten ze het niet proberen goed te praatten, maar rectiviseren bij de klant en dan niet gelijk een nota met een een aantal nullen en vet afgedrukt afsluiten, kom op wees mens.


  Maak melding

 3. Deze bedragen dateren uit 1999 voor grote industriele bedrijven. De koers was Sf. 3.800,- voor 1 U$. Bijna 21.000 Us. Een zeer slecht teken aan de want als oerdomme dwaze idiote ndp paria’ s weer voor vijf ddb schijterige corrupt jaren vol wanbeleid gaan. Broodje ei e go kong srd. 50.000,- Dus stem in 2020 weer op de nationale DEVALUATIE partij gi soso paarse didibri schijt en pis hoe rond te komen.


  Maak melding

 4. J.J In Nederland houden ze geen rekening mee,je moet het betalen waar je het geld gaat vinden moet je zelf weten.
  Hoeveel mensen in Nederland die op straat leven zonder een woon adres.
  Niemand komt en zeg help die toch,je had het zelf moeten weten.
  Ik geef ze geen ongelijk,je moet toch je zelf in de hand hebben!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.