zaterdag, april 10, 2021
HomeNieuws uit SurinameSuriname wint twee medailles op Consude games in Peru

Suriname wint twee medailles op Consude games in Peru

-

- Advertisement -

PARAMARIBO/AREQUIPA, 9 dec – Van 1 tot en met 7 december 2018 heeft Suriname in Peru meegedaan aan de Consude Games. Tijdens deze games zijn 2 medailles behaald voor Suriname. Het gaat om 1 zilveren medaille die Imaan Kalidjo voor schaken binnen heeft gehaald en 1 brons medaille voor judo door Ezra Bouwer.

- Advertisement -

In totaal hebben ongeveer 90 sporters van Suriname geparticipeerd. De takken van sport waar zij onder verdeeld waren zijn schaken, atletiek, basketbal, tafeltennis, zaalvoetbal, volleybal, zwemmen en judo.

De delegatie keert vandaag, zondag 9 december, terug naar Suriname.

- Advertisement -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.