Flashmob voor film ‘Wiren the Movie’ in hoofdstad van Suriname

5
Flashmob voor film 'Wiren the Movie' in hoofdstad van Suriname
Foto: Gino Deira

PARAMARIBO, 9 dec – Vorige week werd er in de hoofdstad van Suriname een zogenoemde Flashmob georganiseerd voor de Surinaamse film ‘Wiren the Movie’. De film gaat morgen 10 december in première en de Flashmob moest voor wat extra publiciteit zorgen.

Het doel van Wiren De Speelfilm is om de integratie, participatie en acceptatie van doven in Suriname te bevorderen. Met deze film kunnen we laten zien hoe doven ook een positieve impact hebben op het sociaal, maatschappelijk en economisch proces in ons land. Nog maar een paar dagen voor de premiere, Suriname are you ready?” aldus de makers van de aftermovie van de Flashmob, welke hieronder te zien is:


5 REACTIES

 1. Leuk hoor!

  Waarom wordt de dominee straat niet afgesloten voor verkeer? Al was het tot 18.00u?
  Gezelligste straat van Paramaribo. Lekker winkelen, eten. Ook goed voor het toerisme.


  Maak melding

 2. Leuk!
  De Waterkant, Palmentuin, Paramaribo Zoo, Cultuurtuin in Paramaribo of Nieuw Amsterdam in Commewijne, enz zijn ook een goede locaties. Daarmee worden ook deze plaatsen beter gepromote voor oa toeristen of thema’s.

  Hierdoor hoeft men niet een straat af te zetten om een flashmob te doen. Locaties in Suriname moeten in beeld worden gebracht, waardoor toeristen die plekken zien en er graag deel van willen zijn. Ook plaatsen als Cola Kreek, White Beach, enz. Mensen, toeristen kunnen daar gemakkelijk en massaal naar toe komen.

  Ook inheemse en marrondorpen met de inwoners in Suriname kunnen voor een flashmob gebruikt worden.

  Suriname promoten e/o thema’s voor mensen onder de aandacht brengen. Suriname of Paramaribo heeft meer dan genoeg leuke plaatsen, dan een hotel aan de Domineestraat in Paramaribo.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Beseffen jullie niet dat je het paradijs in hebt ,doe er wat mee .
  De Bush in met de toeristen,laat ziet wat je in het verleden hebt gepresteerd, probeer de jeugd zover te krijgen dat je alleen met opleiding en discipline iets kan bekijken stelen is geen werken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.