Begin volgend jaar werkbezoek vanuit Singapore aan Suriname

21
Begin volgend jaar werkbezoek vanuit Singapore aan Suriname
Ambassadeur van Singapore voor de Caricom Lid landen, Karen Tan en de Surinaamse minister van buitenlandse zaken, Yldiz Pollack-Beighle (r).

PARAMARIBO, 9 dec – Suriname en Singapore willen hun bilaterale betrekkingen verder verdiepen. In dat kader zal er in het eerste kwartaal van 2019 een werkbezoek onder leiding van de ambassadeur van Singapore voor de Caricom Lid landen, Karen Tan, aan Suriname worden gebracht. Dat hebben Tan en de Surinaamse minister van buitenlandse zaken, Yldiz Pollack-Beighle, onlangs besproken.

Het onderhoud tussen de twee moet de basis leggen voor een intensievere politieke, technische en economische samenwerking tussen beide landen meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII)

Overeengekomen werd dat er een werk programma zal worden ontwikkeld ter bevordering van de samenwerking met name op toerisme, onderwijs en capaciteitsversterking, luchtvaartgebied alsook de uitwisseling van informatie betreffende de opzet van economische partnerschappen.


21 REACTIES

 1. Oh mij god, bilge is weer aan het bedelen. Er worden zoveel hoogwaardigheide bekleders uitgenodigd maar tot op dit moment gebeurt er nog niets in het land. En maar reizen op kosten van het arme domme volk! De criminelen woden steeds gevoed en aangemoedigd om roven en te moorden . Bilge ga alstublieft Iets doen want dat achterwerk van je word t steeds maar groter van zitten en reizen.


  Maak melding

 2. In Singapore – 6e op de ranking van minst corrupte landen – maken ze korte metten met drugscriminelen. De Nederlandse zakenman Johannes (lees: Jo hang es) van Damme kan het niet navertellen omdat hij in 1994 zonder pardon werd opgehangen ivm de smokkel van heroïne.
  Ik juich een samenwerkingsverband met dit – in alle opzichten – fantastische staatje zeker toe. Echter, Oeditachtigen, Dino-achtigen, Lonny-achtigen en nog meer-achtigen u bent gewaarschuwd.


  Maak melding

 3. Su zou eerst dubai worden. Nu wordt het Singapore. Geloof er niets van. In Singapore kun je van de straat eten zo schoon is het. Kijk even om je heen hoe smerig het is in paramaribo. Mevr,karen tan zal met een neus knijper door de stad wandelen ,vertrekken en nooit meer iets van zich laten horen.
  Belasting geld verkwist. ja.

  Tjee


  Maak melding

 4. @Papie,
  Afgezien van de schone aanblik van de straten, mag zeker ook de Veiligheid genoemd worden.
  In Singapore – de shopping-walhalla van moeders de vrouw en dochter – hoef ik mij geen zorgen te maken over risico’s voor een roofoverval als beiden – ongeacht op welk uur van de dag – alleen op stap willen gaan.
  Singapore staat synoniem voor Paradise. Zo’n klein staatje en zo puissant rijk. Evenals Nederland een voorbeeld van een verzorgende staat.


  Maak melding

 5. Al komen er duizenden, tienduizenden buitenlandse inversteerders zich orienteren, 99.9% zullen daarna nooit meer hun voeten zetten in dit verworden corrupt misdadig crimineel beroofd Afrikaans land, geregeerd door onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen, staatskas/bankrovers. Het land is goed, maar het ndp oerdom dwaas volk zeer slecht van aard en wordt dagelijks verontreinigd door moord, roof, diefstal en afgoderij, vanaf de hoge paarse toppers die dit land regeren tot de paars verarmde oerdomme ndp paria’s. Zolang het onrecht en de leugen regeren in de harten van didibri en co.en hun aanhangers komt er geen welvaart, wel tienduizend misdadigers uit Venezuala, Haiti, Ghana, Cuba, Servie, Turkije, Brazilie, Columbia, kortom wereldwijd zullen de buitenlandse misdadigers en criminelen hier komen. Al die ndp paria’ s wacht een zeer sombere armoedige toekomst net als het gros der Haitianen als zijn blijven krijsen, neks no fout, we gaa wee in 2020 voo 5. Wie ndp niet haten in hart en nieren zijn debet aan de verdere paarse verloedering vol misdaad.


  Maak melding

 6. Sorry maar moet deze vrouw zich niet verantwoorden voor zelfverrijking….
  Ze is een fucking schurk!!!
  Ik snap geen moer van al deze heimelijke geldwolven…heeft ze het verschil al terug betaald nadat ze wat geflikt heeft??
  Parijs…is men dat vergeten!
  Zoals alles in deze schurkenbende gaat dit ook weer de doofpot in.
  Dit dikkertje denkt ook als mn baas steelt dealt en moord,zal niemand opkijken van het geld dat ze onderdrukt!
  Belachelijk schandelijk …en zo ndp,zo komen we nooit op plaats van bestemming.


  Maak melding

 7. Veel samenwerkingsverbanden met diverese landen, maar zie nog geen meerwaarde vooruitganf aan de samenwerking, alles is het zelfe in Suriname, jammer geen geloofwaardigheid


  Maak melding

 8. Ik moet nu wel bekennen dat ik respect begin te krijgen voor regering B2. Lees de geschiedenis weer en dan kom je tot de conclusie dat het nooit eerder is voorgekomen dat Suriname in een kort tijdsbestek door buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders is bezocht. Dit dwingt respect af voor de Surinaamse regering.
  Maar het kan ook anders uitpakken. Is Suriname in de uitverkoop en komen de potentiële kopers langs om te kijken welke kat in zak zit die hun wordt aangeboden!!!😕

  Vreemd dat een land die al failliet is plotseling internationaal zo in de picture is. Of ben ik soms gek.


  Maak melding

 9. Haar vakantietripjes is alleen voeding voor NII en zichzelf. Meer van betekenis kan alleen komen als de huidige KA-BI-NET onder KA-BOU-TER-SE de corruptie wet daadwerkelijk implementeert, een deugdelijke begroting kan maken, de leningen keurig aflost, en allerlei mistoestanden op de overige ministeries op orde stelt, zichzelf laat wegstemmen en de schuldigen aan corruptie, zelfverrijking, moord en doorslag in Santo Boma netjes opgborgen wordt. Criminelen die in het buitenland hun straf uitzitten zoals Dino Bouterse bij vrijlating onder voorwaarde op Surinaamse bodem voet mag zetten o.a uitsluiting van actieve en passieve deelname aanverkiezingen, uitsluiting van gewapende diensten en confiscatie van alle onrechtmatig verkregen middelen en bezittingen. Verplichte maandelijkse melding bij de autoriteiten, zodat deze misbaksel niet hetzelfde pad op kan als zijn duivelse verwekker!


  Maak melding

 10. @Govind, ik weet niet uit welke boeken je leest, maar ook de Biaveranen in de jaren waren precies zo bezig de paarse boeven sinds ze aan de macht zijn bezig. Uiteindelijk halen de buitenlandse mogendheden All rijkdom uit zo’n niets zeggende land als Suriname en loopt het volk elkaar uit te moorden. Uiteindelijk eten ze elkaar op omdat er niks te exporteren valt, en niks aan reserverses is opgebouwd om te kunnen importeren. Je moet een keer de moeite nemen om de paarse leugens te doorgronden. Succes, met je gebakkenlucht B2!


  Maak melding

 11. Mokro, ik ben goed op de hoogte van de geschiedenis. Als je iets hrb gelezen, laat de tekst dan goed tot je doordringen

  Er staan ook nog een andere conclusie in mijn tekst: ”

  Maar het kan ook anders uitpakken. Is Suriname in de uitverkoop en komen de potentiële kopers langs om te kijken welke kat in zak zit die hun wordt aangeboden!!!😕

  Vreemd dat een land die al failliet is plotseling internationaal zo in de picture is. Of ben ik soms gek.”

  Dus lees de hele tekst maar nog een keer.😊😂


  Maak melding

 12. @ Govind.

  Mee eens. Suriname heeft nooit eerder haar bilaterale relaties zo vergroot als onder deze regering. Dat alleen al is een prestatie. Suriname had dit natuurllijk veel eerder kunnen en moeten doen maar bleef zich enkel richten op Nederland.


  Maak melding

 13. Misschien hoopt Singapore op een opdracht voor de bouw van een boorplatform als er ooit olie wordt gevonden. De Chiinezen van Singapore zijn professionelen. Zijhebben doctors die operaties doen die Su doctors niet kunnen. Als we geld hebben zijn ze zo hier. Voor onderwijs hebben ze computers te koop. Wat kan Su doen om te ruilen? Geld lenen van Singapore? Kost je rente.


  Maak melding

 14. Wonderbaarlijk dat niemand wat zegt over de malafiede praktijken van deze vrouw!

  Maar goed wie is eerlijk in deze regering…
  Zielig dat men dit dikkertje gewoon dr gang laat gaan…alles is naar de klote mede dankzij dit soort onmensen.

  Corruptie is zo diep geworteld dat leugens waarheid zijn geworden.

  Overal word gebedeld …elk land daar word op de deur geklopt om eogen portemonee te spekken…het resultaat zie je bij dr omvang,wat onsmakelijk misselijk makend wijf is dit.

  Voel je geen schaamde mevr de makelaar!!!


  Maak melding

 15. Wat Bigje Yildiz doet is puur overal lopen te bedelen. De zogenaamde ambassadeurs die langskomen is op kosten van onze gemeenschapsgeld.
  Zo zet je Suriname niet positief op de kaart. Suriname staat op de kaart .
  De 8 december moorden. Drugstransporten. Corruptie.Criminaliteit.
  Moorden of vermoorden. Klakkeloze Wapenhandel. Gezondheidszorg ligt al jaren op zijn gat. Kinderbijslag die gestolen worden. Mensenrechten die met de voeten worden betreden. Verdeeldheid onder onze bevolkingsgroep. Zelfverrijking ten koste van onze bevolking. Ons land wordt geplunderd door al deze buitenlandse gasten onder het mom van samenwerking. Suriname wordt steeds meer uitgehold. Al die buitenlandse leningen. Deze vrouw Yildiz is het grootse brein en help ons land de afgrond in
  Ons goud en natuurlijke hulpbronnen gaat allemaal naar het buitenland. Wie doet straks het licht uit op Zanderij.Yildiz zal straks asiel aanvragen in het buitenland.
  Ze is bezig haar eigen straatje schoon te vegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.