Verongelukte bromfietser door ouders geïdentificeerd

6
Dode bij verkeersongeval tussen twee bromfietsers
Op de foto is te zien dat een van de voertuigen behoorlijk beschadigd is.

PARAMARIBO, 8 dec – De bromfietser die in de vroege ochtend van donderdag 6 december aan de Magentha Kanaalweg tot tweemaal toe dodelijk werd aangereden, is door zijn ouders geïdentificeerd als te zijn de 34-jarige Ramesh Mahes. Dat heeft het Kops Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. 

Volgens een eerder bericht van de politie verkeerde het slachtoffer onder invloed van alcohol. Hij zou midden op de weg hebben gestaan toen hij door een andere bromfietser werd aangereden. Die zette het slachtoffer aan de kant van de straat en liep een eind verder opzoek naar hulp.

Bij terugkeer op de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden, trof de veroorzaker het verkeersslachtoffer midden op de weg aan. Hij vermoedt dat de man is opgestaan vanwaar hij hem had laten plaatsnemen en dat hij voor een tweede keer moet zijn aangereden. Die lezing werd ook bevestigd door de politie.

6 REACTIES

 1. Off topic.

  Heeft iemand nog wat gehoord over de Chinese fabrieks- vissersboten die
  voor de Surinaamse kust wilden vissen. Ik kan mij niet voorstellen dat die op
  de gok naar Suriname zijn gekomen. Hier moet op het hoogste niveau overleg
  zijn geweest. Maar ik lees niks meer in de media.


  Maak melding

 2. Forza, voor zover mij bekend krijgen ze geen vergunning van de Mas om te vissen. Motorvermogen van 2000 pk te groot voor Su. Max 500 pk. gevolg: ze gaan illegaal buitengaats vissen en niemand kan ze tegenhouden.
  Ouders van de verongelukte bromfietser: sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.