VIDEO: heftige beelden van steekpartij afgelopen zaterdag in Suriname

42
VIDEO: heftige beelden van steekpartij afgelopen zaterdag in Suriname

PARAMARIBO, 5 dec – De brute steekpartij in Suriname, waarbij een man afgelopen zaterdag 1 december om het leven kwam is vastgelegd met bewakingsbeelden. Op die beelden is te zien welk drama zich in een paar seconden heeft afgespeeld en geleid heeft tot de dood van een 41-jarige man. In het filmpje dat via WhatsApp wordt gedeeld, is te zien hoe een woordenwisseling tot de dramatische gebeurtenis leidde.

In het filmpje zien we een auto langs komen en stoppen waarna een lange man de wagen benaderd. Het latere slachtoffer springt zowat uit de auto en duwt de lange man heel hard weg. Deze heeft blijkbaar een fles in de hand en slaat deze kapot in het gezicht van het slachtoffer. In de achterzak van zijn broek is ook een groot mes te zien. Het slachtoffer komt wat beduusd weer uit de auto en de twee krijgen het weer aan de stok.

Op dat moment trekt de lange man het mes uit zijn broekzak en haalt eenmalig hard en gericht uit. Daar brengt hij een steek toe in de linkerborst van het slachtoffer. Die neemt enkele stappen achteruit en zakt vrijwel meteen in elkaar. De dader valt ook niet meer aan maar loopt al zwaaiend met het mes weg.

De beelden zijn best heftig en hier te zien.

42 REACTIES

 1. Pffffff in wat voor wereld leven wij ??? Dit is een zeer extreme vorm van geweld die alle perken te buiten gaat.
  Trouwens de beelden hadden ook niet geopenbaard hoeven te worden uit repesct voor het slachtoffer en zijn familie.


  Maak melding

 2. Voorzichtighied geboden deze december maand er lopen een heleboel gevaarlijke figuren rond onze veiligheid als surinamers in SU… is niet gegarandeerd…..korps politie is hellemaal..lam


  Maak melding

 3. Wat ik niet begrijp waarom kijken de bewoners en vervolgens niet ingrijpen om met z’n allen om die moordenaar op te pakken. Deze man verdient echt een levenslange gevangenisstraf.
  Wat ik helaas niet goed vind waarom de SU media deze hele video getoond wordt, post dan alleen een screenshot voor die dader.


  Maak melding

 4. Het zijn aanhangers van de nationale dwazen partij, een oerdoem misdadige criminele politiek religieuze sekte olv van de allergrootste onberechte aanbeden moordenaar, didibri.


  Maak melding

 5. @Batman,

  “Batman”? “What’s up Robin”? “Zullen we ingrijpen”? “Yes Robin”. “Batman”? “Yes Robin”! “Wacht, we hebben geen wapens bij ons”. “Ow Robin, je hebt gelijk, dan maar een andere keer”. Nanananananananana, Batman!

  Ook al zou je met zijn vieren zijn bij wijze van spreken; hoe zie je het voor je iemand bewapend met een mes aan te vallen? Je zou hem kunnen overmeesteren, maar dat houdt in dat er meerdere slachtoffers zullen vallen. We gaan ervan uit dat men geen wapens bij zich heeft, doch slechts de dader. Bovendien gebeurt het zo snel dat men niet eens de tijd krijgt te reageren omdat men waarschijnlijk geparalyseerd is. Deze moordenaar moet de allerhoogste straf krijgen.


  Maak melding

 6. @ de ndp bespotter,
  Opa nanga Oma durven de straat niet meer op te gaan !!Ze durven nieteens
  hun AOV-uitkering bij de bank te gaan halen !!
  Dit is de achterban van Misieka-bakka van Dubai !!
  Moro e-kong!! 0eng-waktie dang oeng go sjie !!
  Goed dat de video beelden zijn getoond !! Zo kan iedereen de dader herkennen
  en tips geven aan de politie !!


  Maak melding

 7. Batman
  Boi jij kan goed lullen. Zou jij dan ingrijpen? Wetende en ziende dat dit heerschap voor niets teryg deins
  t?
  Het enige wat zou moeten gebeuren is hem neerleggen want dat verdient hij maar met een stuk lood of koper

  Moet wel zeggen dat het uitkomt wat ik door mijn ouder ben bijgebracvht “fredé mang edé ne broko”


  Maak melding

 8. Compleet gestoord dokr coaine heroine kan niet anders. Appakken en levenslang geven. Dit moet uit de maarschapoij verwijdert worden. Heeft niets met welke politiek ook te maken. Ophitsers op dit column willen u dat doen geloven. Het zijn de co a handelaren die de oorzaak zijn van deze zieke gasten.


  Maak melding

 9. POLITIE SANTODORP AL MAANDEN ZONDER VERVOER

  04/12/2018 04:33 – Van onze redactie

   

  WANICA – De politie van het ressort Santodorp zit al langer dan twee maanden zonder dienstvoertuig. Hierdoor kunnen de agenten hun werkzaamheden niet adequaat verrichten. Buurtbewoners hebben aangegeven dat ze het lastig vinden dat de politie niet naar hen toe kan komen.

  In de meeste gevallen moeten de buurtbewoners de politie bij het bureau ophalen om hun zaken in orde te maken. De redactie verneemt ook dat er assistentie aan andere posten wordt gevraagd bij het uitvoeren van werkzaamheden.

  Benadeelden moeten hierdoor langer wachten op de politie en dit zorgt voor irritatie. Wanneer het politiebureau weer over een dienstvoertuig zal beschikken is vooralsnog onbekend.

  Lees meer: Politie Santodorp al maanden zonder vervoer – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2018/12/04/politie-santodorp-al-maanden-zonder-vervoer/#ixzz5YnQk0QKB


  Maak melding

 10. Mensen dit kan echt niet langer zo door blijven gaan.
  Ik vind dat wij als samenleving van Suriname dit ras moeten uitroeien.
  Dit zijn de zigeuners van Suriname.

  Gewoon doodschieten en doodstraf invoeren.

  Het heeft niets met decembermaand te maken, het gebeurt altijd en te vaak.

  Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 11. Mensen dit gebeurt ook in Amsterdam of Rotterdam etc. Vorige week was er
  nog een gek die hardlopers met de auto aanreed en vervolgens met een mes
  in de borst stak. Wel treurig dat de politie geen auto heeft, dat kan natuurlijk
  niet.


  Maak melding

 12. Dit is te triest voor woorden, dat er hier elke dag slachtpartijen voorkomen.Ik vraag mij af waar dit voor nodig is. Tegenwoordig wordt er niet meer gepraat om problemen op te lossen. De agressie neemt overhand met alle gevolgen van dien.De vraag is of de daders geen berouw hebben van hun zonden. Hebben zij wel een geweten?? Een broeder of zuster van het leven beroven en zonder spijt weg lopen. Deze misdadigers moeten voor altijd uit onze gemeenschap verwijderd worden. Santo Boma met hun zonder vervroegde vrijlating. De rechters en advocaten hier in ons landje, kunnen maar beter een voorbeeld nemen aan Amerika. Het recht systeem daar maakt geen grapjes. Zelfs voor een kruimeldief is er geen generaal pardon. Laten wij kijken naar de mensen die dagelijks, van hun mobiele telefoons worden beroofd elk misdrijf hoort flink gestraft te worden. In de gevangenis kunnen deze gasten niet gerehabiliteerd worden, want wat erin zit timmer je niet meer eruit. Zieke geesten kun je niet genezen met rehabilitatie. Wel door ze van de straat te halen. Laten ze in Santo Boma wasknijpers gaan leren maken voor 10 cent per uur. Het wordt steeds erger hier en dan maar blijven pleiten om de toerisme te bevorderen. Het zou raadzaam zijn eerst veiligheid te bewerkstelligen in ons land, voordat je aan toerisme gaat denken. In sommige delen van India wordt er bij diefstal handen afgehakt. Er lopen velen hier met een zieke ziel rond waar de medische wereld niet tegen opgewassen is, nog de bonoemang. Bonoemang is puur geldklopperij. Sarie Torie


  Maak melding

 13. Papie er is wetgeving genoeg en de politie doet hun werk zonder middelen. Als je kiest voor een president en regering als deze kies je voor deze taferelen. Sterkte aan de Surinamers.


  Maak melding

 14. Het is nog erger als je in de krant leest dat een politie post ano. 2018 geen vervoer heeft…is toch een schande.. maar er worden wel gelden vrij gemaakt voor de ashantie koning ..


  Maak melding

 15. Hey Bigi Sma,
  ik heb altijd gedacht dat mijn grootmoeder dit zelf had bedacht, maar het is dus algemeen gebruik.
  Ook ik heb dit van haar geleerd.
  Trouwens, ik heb in het artikel over SLM op Guyana nog goed nieuws voor je gepost


  Maak melding

 16. Houdt u rekening mee dat wat in Suriname geschiedt, elders in de wereld ook plaatsvindt. Als ik zou moeten opnoemen wat er allemaal vandaag aan doodslag, moord en verkrachting enz., zich hebben afgespeeld, begin ik met een bijbel die ik niet kan afmaken. Tientallen malen erger hoor en misdaad werkt niet met een bepaalde kleur. Dus men moet niet de suggestie gaan wekken alsof Suriname en in het bijzonder de boslandcreool, een monopolierecht heeft op excessen. Als je Suriname afzet tegen wel meer dan 150 landen in de wereld, zul je zien dat men het niet zo slecht doet. Überhaupt voordat men bij Suriname belandt moet men eerst de wereld vanuit perspectief bekijken alvorens men Suriname onder de loep neemt. Ieder misdrijf is een te veel en het is zaak naar zinvolle oplossingen te zoeken. Het is toch niet zinvol om te zeggen: “die en die moet dood, of op transport”? Hitler no de moro. A no popkipatu we prei yere!


  Maak melding

 17. @pakiratigri.Helemaal met je eens.Jammer dat niet iedereen het hiermee eens is.Een voorbeeld is b.v.Bouterse.Hij bepaalde echter wie niet dood en dood moest.


  Maak melding

 18. Zo leiders van het paars verworden dwaas, debiel idioot volk, de mpp ndp paria’ s, zo hun dwaze paars misdadig bezeten aanhangers. Moordenaars, drugscriminelen en rovers zijn het gros der misdaad vervloekte ndper’ s aan het verworden. Oma en opa taki, we wonen sinds onze geboorte te Abra Broki en uit heeft oom Ludje ook voor zijn ma en pa een lollobal moeten kopen, weet je eentje die je niet hoeft aan te spannen, alleen maar de trekker over halen, want elke seconde telt. Oma heeft een 22, opa heeft net als oom Ludje een 38 LOLOBAl. Oma taki, ndp is werkelijk een misdadige vloek olv van DDB ( de dwaas bouta ) en zijn drugscriminele bende gangsters. WO ka.


  Maak melding

 19. Ik lees in een reactie :
  “Houdt u rekening mee dat wat in Suriname geschiedt,
  elders in de wereld ook plaatsvindt.”

  ECHTER wij moeten ALLE MOORDENAARS, ALLE DRUGS-
  HANDELAREN en CORRUPTE POLITICI met katvangers,
  BIJ VOORRANG, OPPAKKEN EN ZWAAR STRAFFEN !

  En op dit punt FAALT Suriname vanwege de CORRUPTE
  POLITICI, die de rechtsstaat ondermijnen !

  Vandaar TAKKI A KONDRE FAILLIET, ZELFS POLITIE HEEFT
  ONVOLDOENDE VOERTUIGEN EN ANDER BENODIGD MATERIAAL
  OM EFFECTIEF OP TE KUNNEN TREDEN !

  OVER DE SABOTAGE VAN DE POLITIE EN DE JUSTITIE VANUIT
  POLITIEKE HOEK, ZAL IK HET HIER NIET UITGEBREID OVER HEBBEN !

  PS : Zie bijv de SABOTAGE van het 8 December-massamoord-proces
  en zie het uitblijven van het strafproces tegen de MOORDENAARS van
  de ongewapende DORPELINGEN van MOIWANA !


  Maak melding

 20. @Paratigri
  Het is toh niel zinvol om te zeggen “die en die moed dood of op transport”
  Oh. nee, waarom nu niet en in dec. ’82 wel in waarom werd dat in Moiwana op last van en later met kettingzagen in Apoera nog eens over gedaan, kan er dan toch nog enigszins een vergelijken gemaakt worden met de door jou aangehaalde Hitler en jouw afgod van Leonsberg, je kletst naar dat je het het beste uitkomt.


  Maak melding

 21. Als de dader slachtoffer was zou men niet zo praten …. life or death, in a situation where my life is also at risk i’d take serious actions to defend it.


  Maak melding

 22. laten we praten over de grondrovers die gronden roven en verkavelen en de arme mensen die een stuk grond zoeken uitbuiten dat is PL EN DE ORANJE PARIJ.laten we daar over praten stop het etnisch gedoe


  Maak melding

 23. Hey Bigi Sma
  heb je het artikel over SNS gelezen?
  Voor alle zekerheid
  veb.net/artikel/06739/onteigende-sns-beleggers-krijgen-wel-compensatie.
  Ik ben benieuwd.
  Aangezien ik na het laatste bericht nergens meer op had gerekend is alles meegenomen.
  Ik neem niet aan dat de waarde per aandeel € 0,82 zal zijn, maar minder

  Pico en Jojo
  Daar ik lid ben van de VEB heb ik dit bericht ook ontvangen maar er is geen bedrag genoemd.
  als je het mij vraagt denk ik dat get per aandeel € 0,18 zal opleveren en dan mogen we blij zijn.
  Dus pico je hebt gelijk dat dit geen € 0,82 zal zijn.


  Maak melding

 24. Suriname heeft hooguit 500.000 mensen in heel het land hoe kan je dat met miljoenen in andere landen vergelijken zo zie je maar slim nadenken is ook een vak


  Maak melding

 25. Hier in Nederland zowat overal camera’s waardoor men het gevoel krijgt dat het veilig is.
  Absolute bullshit, zoals dit incident (helaas) laat zien; de camera’s gaan u ECHT NIET BESCHERMEN.

  Het beetje geluk dat u kúnt hebben is dat de dader(s) worden vastgelegd, meer niet.


  Maak melding

 26. Reden waarom ik niet meer met vakantie ga in su…..
  Je word letterlijk bedolven onder een bedelende bevolking …vooral een bep ras is dr meester in,in de laatste 30 a 35 jaar is suriname erg ver weg gegeleden dankzij de regeringen we hebben een alcohollist gehad,een landverrader,en nu het ergst van allen …we hebben een coke president veroordeelt tot enkele jaren straf maar hij blijft gewoon zijn positie behouden.
  Corruptie
  Berovingen
  Oplichting
  Pedofilie
  Dit zijn de gevolgen van een verkeerd beleid dat gevoerd word in suriname …werken en eerlijk geld verdienen is dr niet meer bij!!!
  Zolang de surinaamse bevolking stemt op moordenaars en dealers zal men gewoon geen toekomst hebben…..
  Is de bevolking tevreden met voedselpakketen van een ka moordenaar om stemmen te winnen?????
  De grootste criminelen zitten nog altyd in de politiek!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.