zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameTyrone Spong verdedigt titel in Suriname in gevecht tegen Braziliaan

Tyrone Spong verdedigt titel in Suriname in gevecht tegen Braziliaan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 dec – Afgelopen zaterdag kon je op Waterkant.Net al lezen dat Tyrone Spong op 21 december in Suriname vecht tijdens het evenement ‘The King Returns to his Jungle’. Organisator Purple Promotion maakte dit weekend ook bekend dat Spong zijn ‘WBC Heavy Weight Title’ zal verdedigen in een gevecht tegen Pedro Otas, nummer 2 zwaargewicht kampioen van Brazilië.

Otas staat bekend om zijn vele ‘knock outs’ en komt uit Sao Paolo. Voor Spong staat er met deze bokspartij heel veel op het spel, omdat hij altijd voor ‘eigen publiek’ heeft willen vechten en ook een belofte tegenover president Desi Bouterse inlost dat hij in Suriname zijn titel komt verdedigen.

Purple Promotion en A and T Event Promotions uit Miami Florida zeggen de droom van Spong te verwezenlijken om in zijn geboorteland voor eigen publiek, een boksgevecht te organiseren. Er is een contract hiertoe getekend met toestemming van de World Boxing Council voor het WBC-Wereld Zwaargewicht Titel gevecht van Spong in Suriname samen met nog 5 andere bokspartijen waarvan 2 andere titelgevechten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Het is zeker goed om zo een top bokser van Surinaamse origine, in Su te zien vechten.
  Echter vraag ik mij wel af of de tegenstander wel van genoeg kaliber is.
  Na onderzoek blijkt deze heer 41 jaar oud te zijn en niet meer gespierd te zijn.
  Zal hij onze Spong tegenstand kunnen bieden. Of zal hij een kerst kado zijn.
  Wie weet?


  Maak melding
 2. Ik weet niet of er voorwedstrijden zullen zijn, maar toeschouwers kunnen beter op tijd komen, want mocht je zelfs een minuut te laat zijn, kan het al afgelopen zijn. Zonde van je geld man! Het blijft nog afwachten wanneer er een beetje behoorlijke tegenstander komt. Op de wereldranglijst staat hij op de 66ste plaats en bij de WBC op de 31ste plaats. Zou hem graag tegen de top 30 willen zien. Hij heeft wel een knock-out punch in de hand, waarmee hij iedereen tegen de vlakte kan slaan. Blijft vooralsnog lastig te zien hoe goed hij is als bokser. De tijd zal het wijzen.


  Maak melding
 3. Zo fijn al die positieve reacties om onze kampioen te supporten. Geeft aan waarom het zo goed gaat met Suriname! Wij zijn er altijd voor elkaar toch? Wan pipel!! 🤦🏽‍♂️
  #amapimakondredisi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES