donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname pakt verkeerd transport van boomstammen aan

Politie Suriname pakt verkeerd transport van boomstammen aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

TOTNESS, 3 dec – De politie in het district Coronie heeft deze week extra controles op houttransporteurs uitgevoerd. Daarbij werden twee grote trucks met boomstammen van de weg geplukt, omdat zij zich niet aan de regels zouden hebben gehouden die gelden voor het vervoeren van hout. In minstens één geval staken de stammen gevaarlijk uit de trucks.

Op foto’s van Bic Coronie is te zien dat de transporteurs ertoe gedwongen werden om ter plekke maatregelen te nemen. De trucks werden gedirigeerd naar het politie post van Coronie alwaar de boomstammen die uitstaken met een kettingzaag werden ingekort.

Het transport van boomstammen is de afgelopen week veelvuldig in het nieuws geweest. Zo verloor een truck een lading met stammen die op een auto terecht kwam. En een andere truck verloor de lading vlak voor een woonhuis.

Bekijk de foto’s hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

20 REACTIES
 1. Corianen en houttransport…baja…laat ze kokos vervoeren hoor, voordat ze meer ongelukken veroirzaken. Hout moeten ze overlaten aan de Nickerianen, die hebben meer verstand ervan.


  Maak melding

 2. Ai boi. Brings back memories. Warme herinneringen aan vroeger als ik naar deze foto kijk. Uitstekende boomstammen waarbij de langste een klein rood vlaggetje had aan het uiteinde. Het enige wat ik nog mis, is een dede dagu ini wan gotro. Zo een kadaver dat al dagenlang in het water ligt en helemaal opgezwollen is door vrijkomende gassen. Enige tientallen meters verder had je mensen die rustig dagublad aan het plukken waren. Good old Sranan.


  Maak melding

 3. @rakram,

  Waarom denk je dat het een ‘Afrikaan’ is die onverantwoord bezig is?
  Omdat de vrachtwagen in Coronie is aangehouden wil dat niet zeggen dat de chaffeur een creool/marron is.
  Wat als blijkt dat de verantwoordelijke een hindustaan, javaan of ….. is?
  Sta je er wel bij stil dat jouw reactie als discriminatie kan worden gezien?


  Maak melding

 4. Door gebrek aan kennis ( hebzucht en geldzucht )en weinig controle op de wegen gebeuren er
  rara dingen in Su. Dit is geen nieuws onder de zon, het was 60 jaar geleden ook zo geweest : en
  heeft niks te maken met de NDP. Ik ben geen paarse rat, maar om altijd richting de NDP te wijzen lijkt me ook niet eerlijk ! Maar goed dat is mijn mening, hoe een ander erover denkt respecteer ik
  ook.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Ik geef wel NDP de schuld, 60jaar een mentalitiet is om te buigen in 5 a 10 jaren, helaas is op dat vlak geen beleid gevoerd, dus u zegt moderen maar door, wetgevingen herzien en in werkinggestellen,,,, @Jiyani laat ik jou een ding zeggen als mensen mij een Koeli noemen,vaak vernederend benaderd, waarom zou ik mij niet mogen verdedigen ? ik ben geen struisvogel hoor!!!


  Maak melding

 6. Forumleden, Odi odi.

  @Mokro 4 december 2018 at 00:41
  Het waren geen Coronianen, maar heel goede vrienden van je uit het district Nickerie. Ze waren op weg via het district Coronie naar…….!!!

  @ Jiyani 4 december 2018 at 12:20
  Je bent heel duidelijk.

  @J Zwartmans (Jacko), Fawaka man.


  Maak melding

 7. Gewoon via waterwegen die boomstammen met een duwboot slepen.men vernietigd de oostwestverbinding die bruggen jammer .dit alles is te danken aan die kleine ingie boi ..van een indiaan hoef je niet veel te verwachten..


  Maak melding

 8. Forumleden, Odi odi.

  @Mokro 4 december 2018 at 00:41
  Het waren geen Coronianen, maar heel goede vrienden van je uit het district Nickerie. Ze waren op weg via het district Coronie naar…….!!!

  @ Jiyani 4 december 2018 at 12:20
  Je bent heel duidelijk.
  Hij is geen (struisvogel) maar wel een (RAKRAM). Doet mij aan verdwaalde vogel denken.

  @J Zwartmans (Jacko), Fawaka man.
  Wij gaan ook gratis boomstammen halen zonder concessies.

  Vervolgens worden ze gratis vervoerd onder begeleiding van een (RAKRAM).
  @Mokro zal verder zorgen voor het zaagwerk.


  Maak melding

 9. Wie controleert .?….niemand!!!!!!! Het is een mickey mouse regering…mickey mouse is zelfs vele malen beter..eingelijk is het een compliment…ze zijn allemaal knopendraaiers


  Maak melding

 10. @rakram,

  Het gaat nu niet of je als hindustaan op een vernederende manier kuli wordt genoemd.
  Het gaat om de conclusie die je hebt getrokken dat volgens jou de verantwoordelijke een ‘afrikaan’ is. Trouwens is Afrikaan geen scheldwoord maar iemand die de Afrikaanse nationaliteit heeft. Kan dus ook iemand zijn van Indiase afkomst, of van Britse afkomst, of van Portugese afkomst enz.
  Goed lezen wat er staat.
  Waarom denk je dat ik zowel van J.Zwartmans als van Fer.E een pluimpje heb gekregen? Heren bedankt dat jullie mijn reactie op de inhoud hebben beoordeeld.


  Maak melding

 11. Ndp staat voor en is geestelijk en moreel verval dat zich uit in de boze vruchten van hun stichter, zijn roversbende en oerdomme debiele idiote dwaze ndp paria zombies.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES