Laatste Thursday-Night-Feature van Readytex Art Gallery in Suriname

2
Laatste Thursday-Night-Feature van Readytex Art Gallery in Suriname

PARAMARIBO, 3 dec – De laatste Thursday-Night-Feature (TNF) van Readytex Art Gallery voor het jaar 2018 staat voor de deur. 2018 is zo goed als voorbijgevlogen en de feestelijke, drukke decembermaand doet zijn intrede. Een maand waarin veel agenda’s vol staan met feestjes en dineetjes, en waarin iedereen ook de drukte van de stad en winkelcentra trotseert in de hoop daar het perfecte kerstcadeau te vinden voor alle geliefden op hun lijst. Met dit laatste, vooral als u graag iets unieks zoekt, kan Readytex Art Gallery u een aardig handje helpen. De TNF van 6 december is namelijk net als vorig jaar een ‘Special gifts edition’, ingericht met speciale bijzondere kunst-cadeau items.

De gehele benedenverdieping van Readytex Art Gallery is voor deze ‘Special gifts edition’ TNF en voor de rest van de maand december, ingericht met mooie, aparte en betaalbare kunstwerken die alle een pracht kerstcadeau kunnen zijn. Het assortiment zal naast een collectie kleinere aquarellen, schilderijen en sculpturen, onder andere bestaan uit handbeschilderde glazen en flessen, beschilderde sjaals, kunstzinnig bewerkte houten gebruiksartikelen, en tal van andere aparte cadeau items allemaal gemaakt door onze getalenteerde beeldende kunstenaars.

Eenieder wordt uitgenodigd om te genieten van een gezellige en kunstzinnige koopavond waarin alle kerstcadeau dilemma’s opgelost kunnen worden. Dit alles onder het genot van een voortreffelijk kopje KW-koffie, vers gebrouwen door de professionele Barista. De ‘Special gifts edition’ TNF van Readytex Art Gallery op 6 december is open van 19:00 – 21:00 uur. Gekchte items kunnen gelijk meegenomen worden. De ‘special gifts’ inrichting van deze TNF blijft voor de gehele maand december staan.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.