‘Geest valt leerlingen van MULO school in Suriname lastig’

46
Geest valt leerlingen van MULO school in Suriname lastig
Het is niet duidelijk als dit de geest is waar het om gaat in Suriname.

PARANAM, 3 dec – Paniek op een MULO school in Suriname…. om een geest. Leerlingen van de school op Paranam zouden worden lastiggevallen door een geest van een overleden man, althans dat zegt de schooldirecteur. Het geval wordt zo ernstig opgevat dat de schoolleiding het ministerie om hulp heeft gevraagd. Ook de gerenommeerde Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) neemt het onderwerp serieus en heeft het over een ‘onrustige ziel’ die in de omgeving van de school rondwaart.

Het lijkt op een verhaal van een horror film: De man kwam om het leven nadat hij geraakt werd door een vallende boom toen hij en collega’s in het bos bezig waren bomen om te hakken. Volgens een ‘geestelijke begeleider’ heeft zijn ziel nog steeds geen rust gevonden en manifesteerde zich in de kinderen. Leerlingen zouden onlangs herhaaldelijk belaagd zijn door de onrustige ziel.

“Die ziel is zich er nog niet van bewust dat die dood is en moet overgaan naar het licht, omdat het leven op een heel abrupte manier is geëindigd”, verklaart de ‘geestelijke begeleider’ op basis van sessies met de slachtoffers. Tegen de krant zegt de begeleider dat dit soort ‘entiteiten’ zich meestal ophouden in de stank van bijvoorbeeld vieze toiletten en/of in het bos. De school op Paranam heeft vieze toiletten en is gevestigd midden in het bos. 👻

- Advertentie -

46 REACTIES

 1. Slaap maar lekker verder. Wat een onzin zeg. Weet niet of die schooldirecteur drinkt of aan de dope zit. Hij mag zich wel eens proffesioneel gedragen.

 2. Als een rusteloze ziel ertoe kan leiden dat toiletten vervangen worden en de omgeving netjes onderhouden, mogen er voor mijn part meerdere zielen ronddwarrelen. Nee, maar het is toch wel een ernstige zaak. De kinderen zijn het bewijs. Helaas staat er niet geschreven wat de verschijnselen zijn bij de kinderen. Efu na winti den sma e kisi noso odi sort sani.

 3. Deze entiteit is op zoek naar Lilian Ferrier. Het lijkt mij verstandig haar een week op te sluiten in deze school. Hopelijk leert zij haar lesje om beter te communiceren met mensen of met de geesten. Het is jammer dat de kinderen dit moeten ervaren.Dit is een taak is voor onze geweldige bonoemangs hier in dit land. De scholen kunnen een beroep doen op allemaal. Dit moet ook kosteloos gebeuren want zoals wij weten is dit liefdeswerk. Ze noemen zich toch weldoeners??? Ik vraag mij af waarom scholen voor kinderen diep verscholen moeten zitten in een bos, waar ook wilde dieren rond dwalen. Vraag mij af wie dit plan toen bedacht heeft??. Een school dient zichtbaar en in een veilige omgeving te zijn. Dan ook nog vieze gore toiletten. Het is duidelijk dat de scholen hier het niet zo nauw namen met hygiene. Kinderen worden hierdoor blootgesteld aan allerlei gevaarlijke ziektes. Ferrier mag de pot op. Ze heeft nooit van het woord communicatie gehoord, kan dit kennelijk ook niet. Stel je haar een normale vraag, klap zij dicht.Het is read my lips.
  Weg met deze vrouw, ze deugt van geen kanten. Heeft wel een dik salaris,waar zij niets voor doet, duur ingericht huis en beveiligd leeft vrolijk van onze gemeenschapsgelden. Dus zij zwijgt als het graf. Als deze waardeloze figuren, die totaal niets te betekenen hebben voor onze gemeenschap en onze kroost, moeten zeker het veld ruimen. Ze heeft en kan geen enkele bijdrage leveren aan onze scholengemeenschappen, nog minder interesseert zij zich voor de noden van onze jongere generatie en de leerkrachten. Het is vechten tegen de bierkaai. Allemaal zakkenvullers.

 4. Neks geest van overleden man. Doden hebben geen macht anders zouden ze de onberechte moordenaars van 8 december 1982 komen lastigvallen. Ook zouden wereldwijd moordenaars last van hebben. Nooit heeft Kain last gehad van Abel die hij doodsloeg, ook had hij geen geweten als het gros der moordenaars. Oma en opa taki, na takroe sani disie kong val sma lastig sa e doe bonu, na deng sma disi opo wang foe deng portaal foe a dodenrijk waar de stank van verbrand en rottig mensenvlees overheerst. Na gewoon wang paarse ddb demon die is de boel terroriseerd.

 5. Volgens mij zijn ze “drugs gebruikers !! Soekroe en de nieuwe drugs die uit China ,al naar Marokko wordt vervoerd !! Daar zijn ze al verslaafd hieraan !! O sortoe ka geest !!

 6. Misschien is het de geest van john Harjoprajitno , hij moet binnenkort voorkomen bij de strafrechter , maar houdt zich veilig gewaand in de Breestraat in Rotterdam-Zuid in een opgerichte warung dichtbij Feijenoord Stadion . AI DOK !!

 7. Zonder ddb aan de macht, was er nooit een paranam/paramanbakroe op die school geweest en waren de kids nooit zo heel bang geweest. Arme kids.

  De bakroe van ddb is overal in Suriname zichtbaar en hij leeft nog, na zijn dood zal het veel erger worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 8. Deze GEEST teistert heel Sranan, het gehele Volk !

  STAATSKAS is LEEG GEMAAKT, PRODUCTIE is in de MIN,

  deze GEEST blijft LENEN, zodat Sranan alle Goud, Hout, Olie en

  overheidsbedrijven zal kwijtraken door de MILJARDEN-SCHULD !!

  De Buitenlandse overheden azen ook op Staatsolie, JAP en de Haven van
  Sranan !

  A GEEST DISI MUS FU JAGGI GWE, HESBITENG !!!!!

 9. Een bonuman er op afsturen die de geest vriendelijk doch dringend verzoekt om zijn pedofiele neigingen beter onder controle te houden

 10. Ashanti koning hft 1 vn zyn spoken onderdanen achtergelatn.straks hoor j meerdere gevallen sur in d baan vn wintieland ghana

 11. Switi sranan zomaar joe e gie a Jorka por ning. Pedo neigingen is meer bij de bonu/mens. Jorka zijn qua beschaving hoger dan de bonu mens. Advies van de eerste bonu die nooit eerder daar de toilet heeft bezocht petje af voor deze loekoemang. Dus begin in een rap tempo de toilet ruimte aan te pakken.
  Probleem opgelost Bos geest/jorka school iedereen weer :-)))

 12. In 2006 was er ook zo een situatie op de Tata Collinschool te Coronie!!
  Check Nidkerie,
  De geschiedenis blijft zich herhalen???

 13. Een volk dat in dit soort rommel gelooft kan men van alles wijs maken. De kinderen zullen getraumatiseerd raken.

 14. Een oud pand van een r.k.ziekenhuis in Nederland is omgebouwd tot een middelbare school.
  Leerlingen maar ook leraren hebben daar vreemde ervaringen opgedaan.
  Gefluister, wazige figuren die door de gangen lieoen, rare sfeer in het gebouw enz. zowel overdag als in de avonduren. Zoals een ieder weet sterven mensen in ziekenhuizen.
  Na jaren is dat vreemde gedoe wel overgegaan.
  Men zegt dat er meer bestaat tussen hemel en aarde.

 15. Ik ben jarenlang opzichter geweest aan de Highway (richting Dombrug) en bracht de nachten alleen de nachten door in het oerwoud. Ik hoorde ook rare geluiden en vreemde rondvliegende wezens. Soms dacht ik dat het Onze Lieve Heer was gekleed in zijn nachtjapon. Soms hoorde ik de bakroes in het water springen wat achteraf kaaimannen bleken te zijn. Heel vaak werd ik achterna gezeten door vermoordde slaven ……… ja ja er is meer tussen hemel en aarde.

 16. @kankantriestraat.
  Had u niet een goede joint op???
  Hilarisch zulk nieuws, een geest die op stank afkomt.

 17. Er gebeuren zeer slechte dingen in en rondom die school anders gebeurt dit niet.
  Vuil trekt vuil aan.

 18. Als mensen verward zijn dan ga je zeker van dit soort vreemde verhalen horen.
  Voor alle zekerheid ga een tapu halen bij de blikslager om de hoek, dan ben je gevrijwaard van die plaaggeest.

 19. Die geest heeft een stevige wiepie go met een tamarinde zweep nodig en ook de leerling .
  Sjeesjes de lijdet van Suriname ziet onzichtbare vijanden en de ander ziet geesten…for them eyes only…

  Follow the lijder.Zo baasje bouta zo zijn leerlingen.

 20. Het is misschien de geest van ex Mini – ster Pineux, alhoewel hij nog niet dood is ;
  spookt hij al !!

  sari tori

  Jacko

 21. Komkommer tijd
  Kwade Geesten zijn demonen. Wanneer mensen worden geboren krijgen ze de levensadem. De beruchte klap op de billen om te zien als het kindje huilt. Baby’s die het niet gered hebben, worden levenloos geboren, dood, dood, dood.
  Mensen die dood gaan geven de geest. Ze kunnen niet meer ademen, niet meer praten, ze hebben geen deel meer aan wat er onder de zon gebeurd. Ze worden in de regel dan meestal begraven of gecremeerd.

  Als dode mensen macht hadden, hadden ze al lang heel veel mensen lastig gevallen, die werkelijk iets gedaan hebben en geen onschuldige kinderen.
  Of misschien ook wel het nummer van het winnend euromiljoen lot gegeven.

 22. Er was een pandit die zulke zielen kon helpen om naar het licht te gaan. Deze meneer kan zeker de ziel helpen naar het licht te gaan.Soms is er een ceremonie voor nodig en iemand moet er voor betalen. Onderwijs ministerie wil niet voor betalen en snijdt af de contacten met de groep.

 23. Elk mens is een wezen van goed en kwaad, leven en dood en licht en duisternis. Maar op dit moment overheerst de energie van kwaad, dood en duisternis de Wereld. Om weer in evenwicht te komen zal een ieder tot het licht in zichzelf moeten gaan. Zodat verloren zielen, die er overal zijn, ook de weg naar het licht vinden.

 24. Deze geest is verdwaald hij moet in het parlement zijn bij zn broeders en desi en brunsie belagen dan hebben we er wat aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.