woensdag, november 29, 2023
HomeFotoTwee mannen aangehouden na dodelijke steekpartij in Suriname

Twee mannen aangehouden na dodelijke steekpartij in Suriname

-

PARAMARIBO, 2 dec – De politie in Suriname heeft zaterdag twee mannen aangehouden in het onderzoek naar een dodelijke steekpartij die ochtend aan de Prinsessestraat. Bij deze steekpartij bezweek de 41-jarige L.M. na een steekverwonding in zijn borststreek. Hij werd badend in bloed midden op straat aangetroffen.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) stak de verdachte het slachtoffer tijdens een woordenwisseling neer. Volgens ooggetuigen pleegde een tweede man een diefstal, terwijl omstanders zich ontfermde over het slachtoffer die op het wegdek lag.

De verdachten werden volgens de krant uren na de misdaad aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitalen Delicten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. De criminaliteit moet bestreden worden en ook de burgers moeten hun medewerking hierin/aan verlenen. Wel moet bij het verlenen van hen wel zorgvuldig te werk worden gegaan, zonder het eigen leven of van anderen in gevaar te brengen.

  Gewoon door te bellen naar politie en justitie om informatie overe criminele daden die men ziet door te geven is al een bijdrage hieraan/in te verlenen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Ik vraag me af of er noch genoeg gevangenissen zijn in Suriname? Want sinds de NDP de macht is gekomen zijn de roofmoorden, diefstallen, criminaliteit behoorlijk gestegen.
  De marron vrouwen moeten ook gauw geïnjecteerd worden met zaad van met intelligente mensen waardoor het animale gedrag plaats maakt voor beschaafde mensen !! Dat is de enige manier.


  Maak melding

 3. @ Surafrique,
  Er zijn “miljarden ” te verdienen voor Suriname !!
  Nieuw project van Bauta : “Guantanomo” verplaatsen naar Suriname!!
  Amerika betaalt grif voor “de inrichting” in Suriname, en Suriname
  is alle geld zorgen kwijt. Een deal die miljarden oplevert.
  Dit is een “gratis beleidsadvies” !!


  Maak melding

 4. De criminaliteit moet bestreden worden en ook de burgers moeten hun medewerking hierin aan verlenen. Mee eens, maar dan moet ern een ander regering komen,,,, met daadkracht….CS4PRESSSS 2020


  Maak melding

 5. Waarom plaatst de politie geen scherm om het lijk???? Wat een bizarre vertoning.Mensen raken zo zoetjes aan, vooral kinderen getraumatiseerd door al die lijken die een paar uurtjes op straat blijven liggen open en bloot. Sorry maar dit moet nu echt anders. Professioneler denken en handelen.
  Het lijkt wel een openbare tentoonstelling.


  Maak melding

 6. Tegenwoordig gaat alles heel snel viraal de wereld over. Voordat hulpverleners ter plaatse zijn verschenen is het al gebeurd.
  Mensen zijn zo op sensatie belust dat zij geen rekening meer houden met de gevoelens van vooral de nabestaanden. Pas wanneer ze er zelf mee te maken krijgen, denken ze na.
  Ramptoerisme is op zich al een ramp. Hulpverleners worden door deze ramptoeristen belemmerd in het verlenen van eerste hulp, die heel belangrijk kan zijn voor het leven van iemand.
  Of hulpverleners worden belaagd bij het uitvoeren van hun werk.
  Dit is de wereld waarin wij nu leven.
  Familie en nabestaanden gecondoleerd.


  Maak melding

 7. De ddb moordvloek teisterd het gehele land, dankzij het zeer slecht van aard zijn paars misdadig minnend verdoemd ddb volk, de mpp oerdomme debiele idioote ndp paria’ s.


  Maak melding

 8. Och,een normale dag hier.Elkaar vermoorden is heel normaal in Suriname.Deze gewoonte wordt overgenomen van de corrupte,criminele ndp partij..oog om oog,tand om tand,street justice…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES