donderdag, februari 29, 2024
HomeFotoChaos op Bosje brug in Suriname na verkeersongeval met bus

Chaos op Bosje brug in Suriname na verkeersongeval met bus

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 2 dec – Diverse auto’s zijn zaterdag beschadigd bij een ongeval op de Jules Wijdenboschbrug in Suriname. Volgens de eerste informatie zouden de remmen van een bus het hebben begeven. Deze bus zou vervolgens diverse auto’s op de brug geraakt hebben. Uiteindelijk kwam de bus daardoor tot stilstand.

Meerdere auto’s liepen daarbij schade op en er ontstond chaos op de brug, doordat automobilisten massaal uit hun voertuigen stapten. Een inzittende van de bus schrijft op Facebook:
F*ck men f*ck
Rem gwe in één keer
ik was in die tourbus ja

Thank god I’m alive….

Op een filmpje, dat geplaatst is door iemand anders die in de bus zat, is de ravage goed te zien.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

19 REACTIES
 1. Wetgeving en controle stelt geen moer voor in Su…dus men rijdt gewoon rond men voertuigen die niet gekeurd zijn en slecht onderhouden…want een voertuig die niet kan remmen…..heeft gebrekkige onderhoud…..dat typeert de hele situatie in Su eigenlijk….niets klopt daar!!


  Maak melding
 2. Het ligt aan de overheid om proef gewijsd de keurings stations te bezoeken nadat een keuring meester een apk gedaan heeft.
  Had begrepen dat dit geval al bestaat maar wordt bijna nooit uitgevoerd.
  Krijgt men dit a kondre fuck up.
  Jammer voor de gene die op de brug waren zonder auto verzekeringen.


  Maak melding
 3. Zelfs een goede apk keuring is geen garantie, want een apk keuring is iets
  waar een auto minimaal aan moet voldoen. Personen auto’s zouden 1 keer per
  jaar gekeurd moeten worden. Bussen en vrachtauto’s per half jaar omdat de gevaren
  veel groter zijn en intensiever gebruikt worden.


  Maak melding
 4. En dan maar wegen maken om het volk alweer te belazeren. Waarom beginnen ze niet om deze idioten hard aan te pakken die een gevaar zijn voor anderen. De verkiezingen komen eraan dus het wordt alweer een onzichtbare trambaan ,flyer, een dubai en noem maar op beloofd.


  Maak melding
 5. Kolibri ,wat een onzin dat jij uitkraai ,hoe belazerd de regering het volk door wegen te bouwen ,moet de rest dan over je rug rijden om hun bestemming te bereiken ?omdat er een incident heeft plaats gevonden gelijk met de vinger aanwijzen ,dat geeft al hoe slim je bent ….sommige van jullie willen bewust het land achter houden om jullie doelen te bereiken ,jullie houden echt van het land Suriname .


  Maak melding
 6. Die corrupte bouwer van die brug heeft zich goedkoop afgemaakt met slechts 2 rijstroken. Voor bussen/vrachtwagens/fietsers/brommers hadden ze geen geld over voor aparte rijstroken.
  Terwijl ze miljoenen aan steekpenningen hebben gegeven en dat hebben doorberekend in de prijs.


  Maak melding
 7. @ Jhagjinder
  Google de Saudi bahrain Causeway en je ziet in het midden de zogenaamde Mainspan. Dat is het voorbeeld van de Bosje Brug. Alleen staan ze daar 2 maal naast elkaar al echte autoweg brug. Die bruggen waren onderdeel van een 2 maal 2 banen autoweg over 25 km waarvan de helft brug en de helft dam was.
  De grote kraan die nog naast de brug staat werd daar al gebruikt om zware prefab delen op de prefab yard te handelen en op pontons te plaatsen.

  Ik weet wat de SBC qua aanneemsom gekost heeft en wat Suriname voor een gereduceerde (uitgeklede) halve mainspan betaalt heeft. De hoofd uitvoerder spantechniek was in Su de construction manager.
  Naast de miljoenen steekpenningen heeft Ballast Nedam er ook tientallen miljoenen aan verdient omdat ze alleen na hebben hoevendenken over de fundatie de rest was 2de hands of al vaker gemaakt.

  Daarnaast is er verre van perfect gebouwd.
  Sardjoe was de Surinaamse consortium partner waardoor het geld makkelijk te verschuiven was.


  Maak melding
 8. Hebben de gezagdragers hun calamiteiten plan (B) ook direct in werking gesteld?
  En dan bedoel ik via de MAS direct de veerverbinding tussen Paramaribo en het district Commewijne.

  @Ivanof Limburg 2 december 2018 at 13:10
  Niet alleen in de genoemde landen. Ook in Italië, China, de Sint Gotthardtunnel in Zwitserland, Spanje, Frankrijk en ook nog enkele landen in Zuid-Amerika.


  Maak melding
 9. AAIII Baja ik kan het niet begrijpen weet je?!! er gebeurd een verkeersongeval en gelijk is het de schuld van de regering????Ma mijn gunst waren er ministers of de prisident of de voorzitter noem maar op op dat moment daar???? en hoe kan men zeggen dat het de schuld is van de regering? Ik denk dat die bushouder z’n vervoer moest laten keuren ja en geen andere mensen hun leven in gevaar brengen.


  Maak melding
 10. Sinds oerdomme dwaze idiote debiele ndp paria’ s in 2010 en 2015 stemden op onberechte moordenaars, drugscriminelen, staatskasrovers, kortom duivels bezeten mensen die lak hebben aan orde, Gerechtigheid en Waarheid, verwordt het met de dag moordend voor het gros der paarse paria’ s. Enkelen zijn nu straatzwervers, drugsverslaafden, moordenaars, drugsmokkelaars als Dinoa, rover als Merika, kortom alle ndper’ s gelovig of niet, jong of oud, rijk of arm hebben een ding gemeen, ze haten de Waarheid en De Gerechtigheid en omarmen en slikken de leugens en valse paarse profetien die de misdadig criminele corrupte politiek religieuze misleiders hen voorhouden. Geen rust, vrede en voorspoed ligt in het verschiet, sinds awariedomrie Meye vals profeteerde, Geen Dubai 2, zoals Japie Misikaka zijn oerdomme aanhangers voorhield en ook geen enkele rust zoals Gogomang Abodoel krijste, maar CHAOS.


  Maak melding
 11. @Lau
  Hallo fanatiek bouta aanhanger (lees aanhangsel),
  Gedraag je.Niemand wenst de ondergang van Suriname of wat nog is overgebleven van Suriname.Het land wprdt niet achtergehouden door ons,het volk,het wordt kapot gemaakt door je lijder ,een crimineel !#
  En je ziet de trein al rijden,de weg naar brazilie is er,de 4 banen weg..blah..blah…
  Je baasje weet niet eens raad met bosjebrug….droom maar verder….


  Maak melding
 12. @Lau
  Hallo fanatiek bouta aanhanger (lees aanhangsel),
  Gedraag je.Niemand wenst de ondergang van Suriname of wat nog is overgebleven van Suriname.Het land wordt niet achtergehouden door ons,het volk,het wordt kapot gemaakt door je lijder ,een crimineel !#
  En je ziet de trein al rijden,de weg naar brazilie is er,de 4 banen weg..blah..blah…
  Je baasje weet niet eens raad met bosjebrug….droom maar verder….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES