Tyrone Spong vecht op 21 december in Suriname

16
Tyrone Spong vecht op 21 december in Suriname

AMSTERDAM, 1 dec – “I’m coming home!” Met die woorden heeft Tyrone Spong vrijdag zijn gevecht in zijn geboorteland Suriname aangekondigd. De Surinaams-Nederlands bokser, MMA-vechter en voormalig kickbokser, die in de ring uitkomt voor Suriname, is op 21 december 2018 in Paramaribo voor het event ‘The King Returns to his Jungle’.

Het evenement was eerder al aangekondigd door president Bouterse van Suriname. “Spong willen we voor een gevecht hier. De contracten worden de komende week getekend. Die periode zal ook gebruikt worden om het land te promoten” aldus Bouterse begin november.

Het evenement, dat georganiseerd wordt door Purple Pormotions, vindt plaats op vrijdag 21 december in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname om 19.00u. De verdere invulling en details zijn nog niet bekend. Vrijdag was er een speciale persconferentie in Courtyard by Marriott in Paramaribo:


16 REACTIES

 1. King Tyrone heeft nu 12 gevechten gehad sinds de overstap naar boksen. Allemaal gewonnen. Weliswaar geen geweldige tegenstanders. Sommige leken regelrecht uit een kebabtent te zijn gestapt en vandaaruit linea recta de ring in. Maar hij heeft een opbouwlijstje nodig om later heavy duty werkzaamheden te verrichten. Hij is Surinamer maar op de boxing sites zie je een Nederlands vlaggetje bij zijn stats. Benne benieuwd. Een grote sportman.


  Maak melding

 2. Natuurlijk zou meneer Spong zich kunnen beroepen dat de sport geen politieke kleur heeft maar wij weten dat Bouterse alles aan doet om zieltjes te winnen om zijn passage naar de gevangenis steeds verder weg te schuiven. Ik met nog velen begrijpen het niet dat de heer Spong zich hiervoor leent. Al met al wensen wij hem alle succes toe.


  Maak melding

 3. Ze hebben een braziliaanse afgedankte tegestander die nergens een ranking heeft weten te verzieren voor dit
  nep event.Als is het gratis ga ik er niet naar toe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.