Politie Suriname: ‘lijk in kreek van vrouw die slachtoffer is van misdrijf’

10
Politie Suriname: 'lijk in kreek van vrouw die slachtoffer is van misdrijf'
Het ontzielde lichaam werd uit het water gehaald door de brandweer en politie in Suriname.

PARAMARIBO, 1 dec – Het lijk dat gisteren in de Boomskreek werd aangetroffen, is van een vrouw van middelbare leeftijd. Het haar van de vrouw is kortgeknipt en haar gezicht is opgezwollen. Vandaar dat in eerste instantie gedacht werd dat het om een man ging, schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). Het vermoeden bestaat dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen en daar gedumpt is zegt een politie-inspecteur tegen dWT.

Volgens hem lijkt het niet op zelfmoord. “Naar wat ik hier heb gezien zeg ik uit ervaring dat het vermoedelijk om een misdrijf gaat. Iemand die zelfmoord wil plegen zou zo een plek niet uitkiezen” aldus de inspecteur tegen de krant. Tekenen op het lichaam indiceren een misdrijf. Een lid van de forensische opsporing zegt dat het lichaam vermoedelijk in de avonduren in de kreek is gedumpt.

De identiteit van de vrouw is nog onbekend. Het onderzoek is nog bezig.


10 REACTIES

 1. C.A Schipper dat je niet de slimste was , is bekend, maar dat je zelfs zo dom was dat je de namen van je afgod en zijn vrouwtje aan anderen toedicht slaat zowat alles , dementie , ?


  Maak melding

 2. Dader en slachtoffer zijn naar alle waarschijnlijkheid, verworden ndper’ s. No joke. Ook te Abra Broki zijn erdagelijks luidruchtige twisten her en der tehoren onder menig verarmde paarse paria’ s. Uitlatingen als, mi o broedoe jou, mi a shoet joe, mi o kap joe, mi e koto edi, mi o rij joe kirie, mi o roof joe zijn schering en inslag. Opa en oma hebben noodgedwongen een ijzeren vuurspuwer, illigaal aangeschaft, eentje met een lolo bal. Oma heeft een kleine 22 en opa een 38 caliber. Opa draagt hem onder zijn borstrok en oma in haar bh, waar ze ook haar geld berwaard. Mi dati sreef bai sinds 2015 wang 38 lolobal. Het beste wapen, wanneer elke seconde telt. Nafoe hari en shotoe direct in wang crimineel eng edi. Ook zonen en dochters hebben hun loodspuwer altijd bij de hand, want met ddb en co. aan de macht verwordt het land met de dag misdadiger.


  Maak melding

 3. Sinds Kesho Gangarampanday in het parlement de schuld van verkrachting/ moord bij de vrouwen zelf heeft gelegd is het aantal moorden, verkrachtingen en mishandelingen in een rap tempo toegenomen, dat is wat NDP in het kabinet aan het tentoonspreiden zijn.


  Maak melding

 4. De poltie en recherche moeten alles doen om dt delict op te lossen. Hierdoor kan de politie, recherche de samenleving/ het volk laten zien dat ze misdaden op lossen en die vertrouwen in hen krijgen. Het wordt het voor misdadigers duidelijk dat ze gepakt en gestraft zullen worden.

  Het gevoel van veiligheid moet door justitie en politie aan de burgers gegeven worden en ze meer waardering van de burgers krijgen.

  Er moet toch in een gezin, familie, enz ergens iemand vermist worden. Op haar lichaam kunnen toch tattoes, bepaalde kenmerken, seiraden, enz te vinden zijn of van welke etniciteit ze is.

  De politie moet zo snel mogelijk in hun opsporingszaak op de teeveeprograma van hen dit uitzenden voor het publiek, waardoor er meer informatie over haar beken wordt gemaakt en ook kan leiden naar personen die haar kenden, kringen, werk, buurt, waarin ze kwam en naar de oplossing leiden. Ook via de krant en radiouitzending.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Respectloos om de foto van het slachtoffer op internet te laten circuleren, ook al is het gezicht geblurd.
  Waarvoor is dit nodig……………..Pfffffffff


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.