Orlando Ceder en Jamal Bijnoe van Black Harmony bij Voice of Holland auditions

0
Orlando Ceder en Jamal Bijnoe van Black Harmony bij Voice of Holland auditions
Foto (c) Lesley Adu

AMSTERDAM, 1 dec – Volgende week doen de zangers Orlando Ceder en Jamal Bijnoe van zangroep Black Harmony, mee aan de Blind Auditions van het populaire TV programma The Voice of Holland. Dat maakten de heren vandaag bekend op Facebook waarbij ze hun fans opriepen om massaal te kijken op vrijdag 7 december.

De in 2006 opgerichte formatie Black Harmony brengt traditionele en culturele Afro Surinaamse muziek ten gehore. De groep bestaat uit de 4 vocalisten Stefano Banel, Jamal Bijnoe, Romario Panka en Orlando Ceder. Ceder is ook oprichter en artistiek leider van de formatie.

Eerder vandaag werd ook bekend dat Bryan Bijlhout meedoet aan de Blind Auditions van The Voice of Holland.

Foto (c) Lesley Adu


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.