zondag, april 14, 2024
HomeFotoOpnieuw incident in Suriname met zware boomstammen op truck

Opnieuw incident in Suriname met zware boomstammen op truck

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 dec – In Accaribo, een dorpje in Paranam, rijden trucks met zware boomstammen van een paar honderd ton af en aan. De gevaartes denderen door woonbuurten, vlak langs huizen, scholen, fietsers en wandelaars. Een levensgevaarlijke situatie. En welk gevaar hierachter schuilt bleek eergisteren toen een houttruck met zware boomstammen omsloeg.

De zware boomstammen zijn daarbij bijna op een woonhuis terechtgekomen, net zoals ze afgelopen week op een auto terecht kwamen. “De angst van de buurtbewoners moet verschrikkelijk zijn en het kan niet anders dan dat door de klap er ook fysieke schade is aan hun huis door het gewelddadige ongeluk”, schrijft een getuige op Facebook.

Foto: Karin Rack-Walcott | Dagelijks rijden deze grote trucks op de smalle wegen.

Bizar was dat de houttrucks de volgende ochtend gewoon doorreden, alsof er de avond ervoor niets gebeurt was. Bekijk de foto’s en filmpjes hier:

opening
Fernandes Express
BODO Party

15 REACTIES
 1. Wat zei ik nou een paar dagen geleden. Lees maar even terug. Mensen het gevaar is groot maar de dollars zijn prioriteit. Overbelading. Kapotte wegen. Afrollende lading. Nog maar te zwijgen over remmen. En techn staat van de voertuigen. De rijstijl. Onwetendheid. Verzet u tegen de houttransporten.


  Maak melding
 2. Wat voor haast hebben deze klootzakken met export . Zitten soms cocaïne er in de boomstammen voor export en om de verkiezingen in 2020 te financieren.


  Maak melding
 3. Waar blijft de regering van NDP, de minister van Openbare werken en justitie en politie& veiligheid……of hebben ze nooit over veiligheid in ons land….. overal is het beleid beneden de maat……Sari Tori, poort broekje weer broekje condrè


  Maak melding
 4. Surinaams Assamblee Is Een Koffieshop… Na wang smokko ollo

  Beste Lezers

  Dat zo een tafereel zich heeft voorgedaan is en was te voorspellen…
  Dit moet je als een voorboden zien op wat er nog gaat gebeuren.

  Beste Mensen
  Men moet de politie AUB niet kwalijk nemen .. ze willen er wat aan doen mar ze kunnen niet
  Als ze op willen treden worden ze terug gevloten door die DRUGS Gebruikers daar in het Surinaams Koffieshop.. (assamblee).. Eigen belang gaat boven alles..

  Daar in die smokko ollo na Monie eh takie de rest is BIJzaak


  Maak melding
 5. Stel een beperking op voor de maat van die boomstammen bij vervoer over de weg. Dus niet langer en dikker dan x m/cm. Zo verricht je ook meer werkzaamheden in Suriname zelf.
  Beladingsgraden van vrachtauto’s zijn er al, maar de controle ontbreekt. De overheid zou de verzekeringsmaatschappijen moeten verplichten de controle uit te voeren, immers deze incasseren er flink op los.


  Maak melding
 6. Stel je voor dat de zeehaven er werkelijk kwam in Suriname, zie je het al
  voor je dat al die vrachtauto’s met duizenden zeecontainers door Suriname racen,
  dan komen er nog veel meer ongelukken.


  Maak melding
 7. @de ndp bespotter
  India is a comming up economie, en een nucleaire macht, plus hebben de grootste aantallen ICT geleerden wereldwijd, en hebben de grootste aantallen vrouwen als piloote, dus kom op zeg dat je Afrika vergelijkt met India…Afrika is een dode continent, waar alleen maar armoed, oorlogen, honger heerst, massaal kinder sterfte aan de gang is…Sari Tori….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES