Man bloedend en levenloos aangetroffen op straat in Paramaribo-Noord

14
Man bloedend en levenloos aangetroffen op straat in Paramaribo-Noord
Archieffoto Waterkant: De hulpdiensten en politie in Suriname.

PARAMARIBO, 1 dec – De Surinaamse politie en ambulance zijn gearriveerd op de plek waar een man vanmorgen levenloos werd aangetroffen. Volgens de eerste berichten werd de man bloedend en levenloos aangetroffen midden op straat in Paramaribo-Noord. Het zou gaan om een steekpartij. Op Facebook worden een aantal foto’s verspreid van het geval.

Op die foto’s is te zien dat een man met een wit overhemd en een jeansbroek aan, midden op straat ligt. Zijn overhemd zit onder het bloed dat ook op straat terecht is gekomen. Ook zijn naast het lijk van de man twee flesjes bier te zien. De foto die als schokkend kan worden ervaren laten we niet hier zien, maar is wel via deze link te bekijken.

Het Korps Politie Suriname heeft de weg afgezet en is nu bezig met het onderzoek.

14 REACTIES

 1. Ja de criminaliteit. Dit is toegenomen vanaf het moment dat die klote militairen de macht overnamen en Brunswijk ook niet alle wapens had ingeleverd.
  Heeft dit iets te maken met het gevonden lichaam van een vrouw in de Boomskreek? Wie zal dat zeggen.
  Ik houd van mijn leven dus ziet Suriname mij voorlopig niet. Op de foto lijkt het ook alsof die twee bierflesjes achteraf door anderen zijn geplaatst. ze staan zo keurig overeind.


  Maak melding

 2. Een crime passionel?
  De dader heeft wel gevoel voor humor of wraak door twee biertjes naast het slachtoffer neer te leggen.
  Na sopie kierie joe, wil hij of zij zeggen?
  Zo wil je niet aan je einde komen.


  Maak melding

 3. Dader en slachtoffer zijn beruchte aanhangers van de ndp. No joke. Men kan het ook zo vergelijken ddb is de dader en het slachtoffer is het oerdom dwaas debiele idioot paars verworden volk. Met al die moorden raakt het land nog meer verontreinigd, vooral door het onrecht en bloed dat kleeft aan de klauwen van de huidige pleesidend en zijn duivelse trawanten. Wee meyje en Misikakak voor hun aandeel in de verdere verwording van Sodom en Gomorra. Ook zij zullen vroeg of laat slachtoffer worden door hun eigen oerdomme verarmde aanhangers die hen zullen verscheuren.


  Maak melding

 4. At ndp de bespotter

  Het beste is dat je niet met verschillende Nick name steeds reactie plaats. Want reactie van jou zegt zelf hoe stom je kan zijn. Al die reacties van jou lijkt erop dat jij ook zo stom als de paarse parasiet. Ben je zo goed in bespotten zet dan een goede reactie.


  Maak melding

 5. Vreselijk!

  Dit schrikt toeristen af en zal voor Suriname leiden dat mensen niet naar Suriname komen omdat ze geen garantie krijgen dat ze levend terug komen naar hun thuisland.

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Amsterdam 1 december 2018 at 19:47
  At ndp de bespotter

  Het beste dat ik niet met verschillende Nick name steeds reactie plaats. Want reactie van jou zegt zelf hoe stom je kan zijn. Al die reacties van jou lijkt erop dat jij ook zo stom als de paarse parasiet. Ben je zo goed in bespotten zet dan een goede reac

  Lees niet of neem dan geen aanstoot als het gros der paarse dwazen, want je reactie lijkt veel op dat van al die ndpzombie’s.


  Maak melding

 7. Misschien staan er vingerafdrukken op de bierflesjes en als de dader die
  daar heeft neergezet is die makkelijk te vinden. Zo slim is hopelijk de politie
  zelf ook wel.


  Maak melding

 8. Denki , dat viel me ook op . En dat er nu wel afzetlint was (een rol als”” gift ” misschien). Maar van de plek waar t publiek zat was t net een live dinner en show / entertainment en ze op de eerste rang zaten . Dus valt t nu even mee dat er niet met mobieltjes gefotografeerd werd voor facebook.Zo erg is het geworden in Paramaribo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.