Donatie voor Rooms Katholiek Ziekenhuis in Suriname

10
Donatie voor Rooms Katholiek Ziekenhuis in Suriname
Directeur Manoj Hindori linksachter met naast hem VHP voorzitter Chan Santokhi.

PARAMARIBO, 1 dec – Het Rooms Katholiek Ziekenhuis (RKZ) in Suriname heeft gisteren een hoeveelheid medische verbruiksartikelen ontvangen namens donoren uit Nederland, die zeer begaan zijn met de medische zorg in Suriname. Het betreft artikelen die heel goed gebruikt kunnen worden en het ziekenhuis enorm veel geld besparen. VHP voorzitter Chan Santokhi overhandigde de donatie vrijdagmiddag 30 november aan het RKZ ook wel bekend als St. Vincentius Ziekenhuis.

De spullen werden door tussenkomst van de VHP voorzitter gedoneerd, waarbij de de ‘Haathi Club’ heeft gezorgd voor het logistieke gedeelte. De directeur van het RKZ, de heer Manoj Hindori, was heel blij met deze donatie. Hij gaf aan dat het ziekenhuis deze basis verbruiksartikelen uit eigen middelen zou willen voorzien, maar dat het niet altijd lukt.

“De behoefte is erg groot, alle ondersteuning is welkom, het gaat om de patiënten. De Haathi Club en de VHP zijn vaker welkom voor donaties” grapte Hindori.


10 REACTIES

 1. Leiding ziekenhuis deugt al jaren niet,zolang ze niet vervangen worden zal al dat geld wat geïnvesteerd wordt in een bodemloze put verdwijnen dan ga j afgedankte spullen van de duivel moeten aanvaarden,deze duivels hebben alles geroofd van andere volkeren,genocide gepleegd en alles gedaan wat God verboden heeft,wie zijn ogen wil sluiten vooral dat leed wat zij anderen hebben aangedaan is up to them,maar van mij mogen zij branden in hell waar ze thuis horen


  Maak melding

 2. @Dagoebal, zeker nog getraumatiseerd, wat doe je dan in Nederland, ondankbare Dagoebal…ha ha ha..ik als Surinamer ben lang blij dat deze geste van groot belang is voor de gezondheidszorg…de leiding is prima, omdat Hindoestanen keer op keer bewijzen dat ze verstand hebben van de gezondheidzorg…De Afro’s meer stelen en niks doen…dat is de orde van de dag hier in mijn land, Bribie tori, nanga Hebi Tori..Dagoebal…ps, de naam zegt het als Dagoe Bal…zo iemand als Mie Sie Ka Baka…


  Maak melding

 3. DNA-lid, voorzitter van de VHP Chandrikaperkash is goed bezig. Alle DNA-leden zouden dit voorbeeld moeten overnemen en Suriname uit de huidige moeras moeten trekken, waar de regering ddb-adhin, coalitie het laat afweten.

  De economische, financiele, sociale situatie in Suriname voor de Surinamers is op zijn gat. Ook internationaal is Suriname op zijn gat.

  De Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) is er voor alle Surinamers.
  Als alle Surinamers moe zijn van de huidige situatie in het land en er verandering in willen brengen, wat let hen dan als er Algemene Verkiezingen voor de DNA komen in 2020 om massaal op de VHP te stemmen.

  Ze VHP zal de boodschap, het doel duidelijk voor de Surinamers brengen tussen nu en de Algemene en Geheime Verkiezingen voor de DNA in 2020.

  Alle stemmen tellen, Iedere burger behoort te gaan stemmen. Wie niet stemt is voorstander dat de huidige situatie zo blijft. Wie niet gaat stemmen laat een stem voor verandering verloren gaan.
  Surinamers u kunt door te gaan stemmen verandering in de huidige situatie van het land laten ontstaan.

  Stem op de VHP of verzuipen in de huidige situatie. Duidelijker kan de boodschap van de VHP niet zijn.
  DE VHP gaat voor 28 zetels in de DNA van de Algemene En Geheime Verkiezingen van de Republiek Suriname in 2020. De kiezers moeten massaal op de VHP stemmen voor de verandering in de DNA en een andere regering in de republiek Suriname.

  CS4Pres!

  VHP wordt de grootste Politieke Partij bij de DNA voor de Algemene Verkiezingen van de DNA in 2020, tenzij het volk geen verandering in de huidige sitautie wil hebben.
  Kiezers van Suriname, vraag:
  – wilt u verandering het leven van uw zelf, uw (klein)kinderen, een betere toekomst voor de republiek Suriname nationaal en internationaa?
  Het Antwoordt:
  – stem dan op de Verenigde HervormingsPartij (VHP)
  Als de kiezers van Suriname ( van Noord – Zuid, van Oost – West) in Suriname:
  – rationeel kunnen denken,
  – logisch kunnen denken,
  – kritisch zijn,

  dan maken zij het besluit om massaal op de Verenigde HervormingsPartij ( VHP) te stemmen voor de DNA in 2020.

  Dit voor een andere regering(scoalitie) in de DNA, waarin de Verenigde HervormingsPartij de leiding heeft na de Algemene Verkiezingen van 2020. U de kiezer kan verandering hierdoor in de huidige economische, financiele en sociale situatie van de republiek Suriname brengen, nationaal en internationaal.

  Leve:

  – het bestuur van de Verenigde HervormingsPartij (VHP)
  – Chandrikaperkash Santohki (CS),
  – meer dan driekwart van het totaal aantal keizers die verandering in Suriname wilt en voor de VHP gaat stemmen.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  CS4Pres!

  Er moet na de Algemene Verkiezingen van 2020 in de republiek Suriname een andere regering komen, ja toch?, tenzij uw (klein)kinderen u zelf in grote armoede en heel grote ellende wil blijven leven en ddb, gezin, kliek in grote rijkdom en weelde.

  U de Kiezers kunnen daarvoor zorgen, elke stem telt, iedereen moet gaan stemmen voor die verandering.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Rakram ik zou j aanraden de Bhagavad Gita en de Ramajana goed door te nemen die zich afgespeeld hebben 750 tot 500 v Christus misschien heel misschien ga j begrijpen wat ik bedoel want toen leefden de neanderthaler nog in holen en de donkere volken reeds geciviliseerd waren,dan zul j merken dat ze alles gefabriceerd hebben en hun eigen goden hebben gecreëerd,in opdracht van paus constantin in de naam van Jezus Christus zijn eigen zoon Cesare de Borgia geportretteerd door leonardo da Vinci die nu als God door velen wordt aanbeden,vr de rest mag j zelf gaan onderzoeken als j geen ezel bent.onwetendheid moet zijn grenzen ook kennen


  Maak melding

 5. Santokhi moet presidentieel overkomen wil hij de verkiezing winnen en niet als een sociaal werker. Hij moet wereldleiders naar Suriname halen en met hen gezien worden anders gaan de NDP-aanhangers niet op hem stemmen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.