Gebroeders Dongo op weg naar try-out World Wrestling Entertainment

1
Gebroeders Dongo op weg naar try-out World Wrestling Entertainment
Foto: Donovan Dongo via Facebook | De gebroeders Dongo uit Suriname op weg naar try-out World Wrestling Entertainment

PARAMARIBO, 30 nov – De broers Donovan en Leandro Dongo uit Suriname zijn vandaag uit Suriname vertrokken om deel te nemen aan een try-out van de World Wrestling Entertainment (WWE) in Santiago, Chili. Dat melden ze op Facebook waar Donovan bovenstaande foto plaatsten.

Aanvankelijk zou alleen de nationale superzwaargewicht powerliftingkampioen uit Paramaribo Donovan ‘Izri’ Dongo mee doen aan deze try-out. Hij kreeg een uitnodiging van de Amerikaan Vince McMahon, CEO van WWE. Nadat hij was aangenomen toonde ook zijn jongere broer Leonardo interesse, maar de deadline voor inschrijving was reeds voorbij.

Uiteindelijk lukte het Leandro om via een andere weg toch mee te doen en zijn ze nu samen op weg naar Chili. Daar zullen ze niet worstelen, maar getest worden op onder meer conditie, kracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.