dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoGebroeders Dongo op weg naar try-out World Wrestling Entertainment

Gebroeders Dongo op weg naar try-out World Wrestling Entertainment

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 nov – De broers Donovan en Leandro Dongo uit Suriname zijn vandaag uit Suriname vertrokken om deel te nemen aan een try-out van de World Wrestling Entertainment (WWE) in Santiago, Chili. Dat melden ze op Facebook waar Donovan bovenstaande foto plaatsten.

Aanvankelijk zou alleen de nationale superzwaargewicht powerliftingkampioen uit Paramaribo Donovan ‘Izri’ Dongo mee doen aan deze try-out. Hij kreeg een uitnodiging van de Amerikaan Vince McMahon, CEO van WWE. Nadat hij was aangenomen toonde ook zijn jongere broer Leonardo interesse, maar de deadline voor inschrijving was reeds voorbij.

Uiteindelijk lukte het Leandro om via een andere weg toch mee te doen en zijn ze nu samen op weg naar Chili. Daar zullen ze niet worstelen, maar getest worden op onder meer conditie, kracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES