Boomstammen vallen van truck en beschadigen auto in Suriname

13
Boomstammen vallen van truck en beschadigen auto in Suriname
Boomstammen vallen van truck en beschadigen auto in Suriname - Foto: Ernesto de Rooy/Facebook

PARAMARIBO, 30 nov – Waar vaak voor gewaarschuwd is en menigeen bang voor was, is vandaag in Suriname gebeurd. Boomstammen die met een truck vervoerd werden schoten los en veroorzaakten schade langs de weg. De schade bleef beperkt tot een voertuig, maar je moet er niet aan denken wat er allemaal had kunnen gebeuren als er bijvoorbeeld kinderen of andere voetgangers daar rondliepen.

Op de foto’s die zijn geplaatst door Facebook gebruiker Ernesto de Rooy is te zien dat het gaat om enorme boomstammen die zo van de oplegger zijn gerold. De boomstammen hebben daarbij een paal en een geparkeerde auto geraakt. Het voertuig liep behoorlijke schade op.

Er is nog geen officieel bericht van de politie hierover. Ook is de oorzaak nog niet bekend, dus later meer.


13 REACTIES

 1. Verkeerd geladen en vaak te zwaar, maar daar in Su is het een gewone zaak van de wereld.
  Er is hierop geen toezicht, men doet gewoon vaak wat men wil met alle gevolgen van dien !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Dit is veelvuldig aan de orde gekomen, ook met de APK keuringen van vrachtwagens, is er een hele discussie geweest op deze site, we zien dat het geen meter helpt………wanneer wordt er een halt toegeroepen, ik straks bij de nieuwe gekozen regering in 2020, de houdbaarheid van deze regering anno 2018 (NPD) is reeds vervallen,, en is inprincipe in verval…..


  Maak melding

 3. Gewoon grote boetes geven en rijontzegging van een jaar kijken of ze niet beter gaan nadenken alvorens hun vrachtwagens te overbelasten. Wat ten goede komt aan wegen en maatschappij. Zodra ze het in hun portemonnee gaan voelen denken ze twee keer na


  Maak melding

 4. Vrachtwagens laden en lossen en het vervoeren van zware lasten op deze vrachtwagens is een kunst. Hiervoor moet men goed getraind worden. Ik vraag me af of deze bestuurder en zijn helper wel de juiste scholing / training hebben genoten.


  Maak melding

 5. Hoe meer men waarschuwd voor welk gevaar dan ook, des te meer zal men worden gehaat door dwazen. Pas op voor die man of vrouw, voor die voorganger of politicus, pas op met dat soort vrienden of vriendinnen, pas op, bedrinkt je niet en rij niet te hard, pas op om te liegen, te stelen en te moorden, pas op met drugs en het smokkelen hiervan, pas op dat je niemand iets verschuldigd bent, pas op dat je je naaste niet bedriegt, pas op en wees vooral waakzaam, laster niet, STEM NIET OP DE NDP, EEhh oom Ludje, sa joe e klets, wi na bigisma, mi na bigi boi, mi na big meid, sa joe wang kong taki oeno, dati wi dong? Ai boi in 2010 en 2015 mi warskow deng debiele idiote dwaze ndp paria’ s no stem Didibri, anno 2018 deng sjeng, maar nooit deng paars buriki taki, ai oom Ludje, joe beng habi leti. Integendeel te joe e taki ai wi e pina no mpp no, is het antwoordt van menig dwaze ndp paria, NEKS NO FOUT.


  Maak melding

 6. Als deze truck maatschappij niet verzekert is gauw een kort geding aanspannen voor de aangerichte schade. Dan stuur de deurwaarder ombeslag te leggen en de zaak publiekelijk te verkopen.


  Maak melding

 7. @ rakram

  Wat heeft APK keuring en de NDP, te maken met deze incident ???
  Zie reactie van RobG dat is hier de juiste oplossing, en niet anders
  bij deze incident. NDP is niet mijn kleur, maar om alles in hun schoenen te
  schuiven gaat het mij te ver !!

  @ tunggak

  Bij zulke ongelukken moet men altijd schade vergoeding betalen, ongeacht
  of je nou verzekerd bent, of niet !!
  Stel dat eigenaar van deze ( vrachtwagen ) niet verzekerd zou zijn kan je hem alle
  kosten die hiermee gemoeid zijn laten betalen.
  Zijn vrachtwagen in beslag laten leggen kan bij deze niet, zo simpel is dat.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. chinezen rampaneren ook alles. In Indonesie kwamen er ook eens rassen rellen door hun arrogantie. Kan mij wel voorstellen dat ze zich in Paramaribo gaan herhalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.