Horloge president Bouterse flink besproken op social media in Suriname

55
Horloge president Bouterse flink besproken op social media in Suriname

PARAMARIBO, 29 nov – Het horloge van de Surinaamse president Desiré Bouterse was afgelopen dagen een van de meest besproken zaken op social media. Via WhatsApp en Facebook groepen wordt bovenstaand plaatje verspreid waarin Bouterse te zien is op de Srefidensi viering afgelopen zondag. Om zijn pols zou de president een peperduur Rolex horloge dragen, beweren sommige posters.

Het zou gaan om een Rolex Day-Date II 2 President Yellow Gold Watch zeggen de mensen die het plaatje hebben gemaakt. Dit horloge kost nieuw meer dan 33.000 US dollar. Het is niet duidelijk of Bouterse daadwerkelijk dit specifiek duur horloge, met de toepasselijk naam ‘President Yellow Gold Watch’ bezit en om heeft.

55 REACTIES

 1. Ach Ja, ook dat zal je hebben nietwaar? Maar het is helaas nog zichtbaarder geweest dat Hans Jannasch, in de rang van Kolonel aanwezig was in de beveiliging van de President. Ra ra???????? Dat kan in Suriname wel allemaal neem ik aan.


  Maak melding

 2. Dennis Lee.
  Dit President Yellow Gold Watch heeft de President cadeau van de zaak gekregen.

  Ung no djararusu so mang, fu tak law law sani. Ung dong jere.
  gemodereerd

 3. Moet je nagaan wat een volk dat zich druk maak om een horloge in plaats van wat ze morgen zullen eten. Gebruik sociaal media om deze dictator van podium te laten verdwijnen. Maar aangezien de surinaamse volk zich meer druk maakt om wat een ander draagt geef blijk van hoe ver Suriname en zijn volk staat in de wereld. Wat een ouders en wat een waardelooze kinderen die hun levenlang hun handen zullen ophouden.


  Maak melding

 4. Als je weet dat je tijd er bijna op zit, koop je een peperduur horloge in de hoop de tijd te kunnen beïnvloeden. Helaas, gaat niet helpen. His time is done!


  Maak melding

 5. De mensen zijn jaloers, als Bouta dat kan veroorloven waarom niet ?????
  Bouta heeft genoeg geld ( verdiend ) hahahahahahahahaha !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Dat horloge is niks vergeleken met dat ‘Jungle’ Armani pak dat hij aanheeft. Waarde: € 66666. De bril? Waarde? Onbetaalbaar. Komt rechtstreeks uit de sarcofaag van farao Toetanchamon. Ai, a man seti kon. De Surinamer moet eens een keer meedoen aan een internationale roddelwedstrijd. Kwalificatieronden zijn niet nodig op grond van eerder behaalde prestaties. 👀🤢😆


  Maak melding

 7. Als ddb sluw is dan verkoopt hij deze rolex bij opbod op de veiling. Startbedrag, 33.000 euro los van de emotionele waarde ervan. ddb had de rolex van een paarse skatje gehad, zij wilde ddb een lekker geven.

  ddb let op het eindbedrag in de slotfase van de op veilig aangeboden rolex en doet dan de eindbod. Op die manier krijgt hij zijn rolex horloge weer in zijn bezit. Met het verschil tussen aanschafprijs 33.000 euro voor de rolex en zijn eindbod eurobedrag maakt hij enkele poppenhuizen voor de arme paarse kakkerlakken.

  Neks No fout!

  Soso Laf (his)Story van de paarse kakkerlakken, die er nu achter komen hoe de ndp-vlag eigenlijk wappert.

  morro paarse ka dé kong

  we gaan nog voor 5!?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. de heft tot driekwart van het vermogen van zijn maties zoals dilip .permisar .abrahams .boereveen is van baas ..neks no fout
  .moni de..als mijn kop valt zullen er merdere volgen


  Maak melding

 9. Ik kan me niet voorstellen dat er nu op elke wisje wasje word gelet..da wat is van hem ..gewoon geklets met sommige..strax gaan ze ook kijken waar en hoe hy zijn behoefte doet pffff
  Pres respect gi ju jere…
  Inplaats jullie kijken naar wat jullie gaan eten of jullie boezem uit de handen steken.we luku trawang..be., think and stay positive gaat men wel vooruit inplaats naar anderen kijken.😒


  Maak melding

 10. Ai, deng dong no mpp paarsdomme paria’ s kunnen alleen gratis een speelgoed horloge aanschaffen. Baas en bende e tang beroof deng plus e zadel mega schulden lasten op hun oerdomme hoofden. Ndpsma hebben alle verloedering aan zichzelve te danken.


  Maak melding

 11. Ons prachtige land hebben wij PAARSEN totaal
  FAILLIET gemaakt !

  MAAR PERSOONLIJK BEN IK, NIET FAILLIET !!!!!

  DANG SUMA DONG ?????

  PS : De Chinese sprinkhanen komen heel gauw al

  het geleende geld terughalen in de vorm van goud,

  hout, olie. water en talloze staatsbedrijven !

  TAAI HOOOLI, SINESI LIBI GO BUN !!!!!


  Maak melding

 12. Aangezien ik niet rijk ben en zelfs geen peperdure horloge heb, herken ik niet wat duur en goedkoop is. Belangrijk voor mij is dat ik mijn gezin dagelijks moet voorzien van hun dagelijkse behoeften. Die man heeft geld , ik niet . Waarom zou ik me druk maken om zijn horloge. Ik word er niet rijk van…😊


  Maak melding

 13. Door medewerking van volk heeft hij vandaag een dure horloge(als dat zo is). Volk heeft hem als president gekozen. Dus volk moet niet verbaasd kijken.

  Als je wil dat hij niet meer de president wordt of is, ga dan goed en bewust kiezen in 2020.
  Als je wil dat hij morgen aftreedt dan ga je als volk de straat op en hard op zeggen President het is genoeg u heeft verkeerd aangepakt……………


  Maak melding

 14. Un verstang l**l jereh. Mijn gunst mang.. Hij is de pres. Hij verdiend zijn geld. Dan mag hij ook doen wat hij wilt ermee. Ju di ne wroko ab omin shine. Wie l*lt jou erover. If ju di e shine nanga pres ab wan reden om opgepakt te worden. Dan af un sdon wakti rustig. Te lik a juru doro. Is het niet zo dang


  Maak melding

 15. Belachelijk van desi-reet projecteert als revolutionair samen met che, fidel etc en dan met een rolex horloge het opperste grootheidswaanzin van de succesvolle kapitalistiese op parade. Zo zie je wat voor imbeciel de volkspleesident desi-reet is.


  Maak melding

 16. Ik zou eerst naar zijn pak onder de loep nemen, daar verklaar alles wat mis gaat op elk gebied in su. OLD soldier never dies zegt men wel eens, maar hij is nog een dictator . Vergissen jullie het niet.


  Maak melding

 17. Die paarse domkoppen waar de paarse vlag waait zijn arm. Kijk naar die huizen en straten waar die vlag waait. Armoede criminaliteit en moreel verval.na verkiezingen worden alleen lichtkleurige mensen gekozen die geen veld werk verrichten.en hindustanen die loyaal zijn.verder blaka boeba no habbie notitie . Zet paars niet meer in de regering. Geen stemmen meer van negers. Dan wil ik zien hoe paars regeert.


  Maak melding

 18. Jullie zijn ziek, ik heb die horloge voor hem gekocht
  het. Is niet duur, die heb ik onder de wojo gekocht hahahahahahahaha . Dat is dat ding. Soso lobie en en V7 komt terug hahahaha


  Maak melding

 19. In plaats dat de schrijvers hebben over het functioneren als president, en de manier waarop hij Sur aan het vernietigen is, kijken we meer op van zijn horloge. Is een goede zet van hem om de aandacht van zijn falen te verplaatsen.

  Laten wij samen de burgers van Sur wakker schudden om bij de komende verkiezing niet op hem of van zijn partij te stemmen.

  WORDT WAKKER SURINAMRS EN WEET WAT JE DOET……………………….


  Maak melding

 20. wil de rest van zjjn collectie horloges en sieraden en bank tegoeden, wel eens zien van hem en zijn vrouw Moet toch kunnen zijn leningen !!!!!!! Oh de rest van de familie niet vergeten dochters zonen etc.Met kunnen als je shop in Parijs .Alle zelfgemaakte regeerder schijnen dit trekje te hebben.Gelukkig is alles tijdelijk en niemand kan iets meenemen naar zijn laatste rustplaats.
  En niemand doet er wat tegen !!!!!!!! Dir S Lands misere !!!!


  Maak melding

 21. Het verwonderd mij niet want als je als president 1.3 miljard USD uit de Staatskas niet kan verantwoorden dan kan je een horloge van 33.000 USD kopen.Dat is geen nieuws voor mij als Surinamer.


  Maak melding

 22. Ja is goed van bouterse dan weet hij dat zijn tijd niet verweg meer is met bloed achter zijn kiezen kom tijd kom raad maar aan die andere hand zit de rechters ik hoor hem al tik tik tik af tellen is nu begonen . is het niet zo meneer limbo het zal je maar over komen .


  Maak melding

 23. Pres pé a monie déh, na Drapé a monie dé na oloisi fu $33000
  Pres no mang seki, ma tog a wang seki nanga belasting monie, tog pres.
  Tak gewoon lek FA a San dé. No sjeng.
  4milljard nanga omen gowtu ie no mang drai a kondré.
  Beloofd SA ye beloofd, wel MEK mi taigi yu pres. 1 meter flyover mus dé wang San fu 1 miljard. Fu beekoisi kong Miet meursweg yu Sab omen monie ye investeer. SAB SA YE TAKI.
  MI A NO WANG BURIKI, YERE. Of ie dé bezig nanga wang luchtkasteel, dat kan TU..


  Maak melding

 24. Van bloedgeld is nog niemand gelukkig geworden.
  En je neemt niets mee in je graf behalve de rekeningen die nog openstaan.
  Maar die zullen de nabestaanden moeten voldoen.
  Sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.