Deng Boy viert 10-jarig bestaan met jubileumeditie van show ‘Witte Vis’

0
Deng boy viert 10-jarig bestaan met jubileumeditie van show 'Witte Vis'
Deng Boy - foto van hun komende voorstelling 'We gaan gaan gaan'

AMSTERDAM, 28 nov – Comedy duo ‘Deng Boy’ viert op 11 december 2018 hun 10-jarig bestaan met een jubileumeditie van hun laatste show ‘Witte Vis’. Deze speciale voorstelling vindt plaats in de Meevaart Amsterdam. Met special guests: Lucinda Sedoc & Mo El Khamssi.

‘Deng Boy’, oftewel Ronny en Eric, toeren sinds 2008 met succes door Nederland en zijn elk jaar met een nieuwe voorstelling in de theaters te zien. De programma’s van Deng Boy zitten altijd vol hilarische en originele sketches, imitaties en verschillende typetjes waarmee zij het publiek altijd keihard laten lachen.

Check ook de inburgeringscursus van Deng Boy, bedoeld voor degene die willen weten hoe het er in Suriname aan toe gaat:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.