Platina voor Dyna, Frenna en Ronnie Flex met nummer ‘Pull up’

1
Platina voor Dyna, Frenna en Ronnie Flex met nummer ‘Pull up’
Foto (c) I Love Urban/Michel Klink : DYNA, Jandino en Frenna afgelopen zaterdag in Ahoy.

ROTTERDAM, 27 nov – Het was dé hit afgelopen zomer en op zaterdag 24 november werd hun werk beloond: Dyna, Frenna en Ronnie Flex kregen platina voor ‘Pull up’. Dit omdat het nummer al meer dan 12.000.000 keer is gestreamed op Spotify! De heren kregen hun platina-status uitgereikt door Jandino op het uitverkocht evenement ‘I love Urban’ in Ahoy Rotterdam.

Het nummer is uitgebracht bij TopNotch. Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse artiesten waaronder Broederliefde, Lil Kleine, SBMG, Ronnie Flex, SFB, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon en meer.

Op maandag 31 december zijn zowel DYNA als Frenna met zijn team SFB te gast op ons Owru yari BakkaNa Festival in de Maassilo Rotterdam! Dus haal je pre-sale kaarten op tijd en kom het jaar afsluiten met ons van 14.30u – 21.30u.

Bekijk de clip hier:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.