Motoragent in Suriname aangereden door automobilist die uit inrit kwam

8
Motoragent in Suriname aangereden door automobilist die uit inrit kwam
Een collega ontfermt zich over de motoragent die geraakt werd.

PARAMARIBO, 26 nov – Een motoragent van het Korps Politie Suriname is zondagochtend betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg. De aanrijding werd veroorzaakt door een automobilist, die uit een inrit zou zijn gekomen zonder rekening te houden met het overig verkeer. Hij zou daarbij de motoragent geraakt hebben melden bronnen aan Waterkant.Net.

De agent, die onderweg zou zijn naar een parade in verband met Srefidensi, klaagde over pijn aan zijn been en heup. Een ambulance die toevallig langsreed verleende de nodige assistentie en voerde de agent af naar het ziekenhuis. Hoe het met de motoragent gaat is nog niet bekend gemaakt.


8 REACTIES

  1. Het is ongelofelijk asociaal om foto’s van slachtoffers van een een verkeersongeval op internet te plaatsen. Berichtgeving zonder foto’s vind ik ruimschoots voldoende.


    Maak melding

  2. Het is een verschrikkelijke mentaliteit hier in dit land. Foto’s maken van slachtoffers, passanten die geen kaas gegeten hebben van Eerste Hulp verlening, staan bovenop het slachtoffer. Ze geven de hulpverleners geen enkele ruimte om hun werk te doen.Dit is echt ongepast beschamend gedrag van de laagste plank. Wanneer word er iets gedaan aan bewustwording van jong en oud??? Dit gestoord gedrag is erg beschamend. Zoals bekend moeten velen automobilisten hun rijbewijs ingevorderd worden want zij kennen de verkeersregels niet. Laten zij opnieuw de theorie leren en opnieuw rijlessen nemen door een goed aangeschreven auto rijschool.Hopelijk is deze politie agent er goed vanaf gekomen en heeft hij geen blijvende letsels. Waarom stuurt de politie de omstanders niet weg??? Dit leidt toch af en is zeer storend.Staan ze te kijken hoe iemand ligt dood te gaan met hun handen over elkaar gekruist of handen in hun broekzak. Echte ramp toeristen.


    Maak melding

  3. Elk ongeval is treurig, maar vergeet niet dat het politiekorps die dag hard en arrogant spookreed (zigzaggend op de weg). Het verbaasd mij niks als de agent geen rekening hield met het invoegend verkeer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.