vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieJarig Telesur Mobiel Nederland geeft tickets naar Suriname weg

Jarig Telesur Mobiel Nederland geeft tickets naar Suriname weg

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 26 nov – Tien jaar geleden, op 25 november 2008, werd Telesur Mobiel Nederland (TMN) geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Met de zogenoemde Tweelanden simkaart van TMN kunnen klanten al tien jaar voordelig bellen naar Suriname. Om dit te vieren werd afgelopen maanden een ‘Gratis naar Su‘ actie gehouden waarbij klanten een gratis ticket naar Suriname konden winnen.

Gistermiddag vond de uitreiking van de prijzen plaats in de Meervaart Amsterdam. Dit gebeurde tijdens een speciale receptie van TMN voor genodigden, voorafgaande aan de Srefidensi Comedy Show. Onder het genot van een hapje en drankje werd stil gestaan bij de afgelopen 10 jaar en de toekomst van TMN.

Telesur algemeen directeur Mike Antonius, die vanaf het begin betrokken is bij de Tweelanden sim, gaf aan dat TMN vorig jaar goede resultaten heeft neergezet ondanks alle concurrentie op het gebied van digitale telefonie. Hij bedankte alle partijen die de afgelopen 10 jaar hun bijdrage hebben geleverd aan het Nederlandse product van het Surinaams bedrijf Telesur en ziet samen met Darryl Wolf, manager TMN, de toekomst met vertrouwen tegemoet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Is mooi initiatief. Waarom ik nog steeds 2 simkaarten heb is omdat ik de 2landensim in Suriname alleen kan opwaarderen bij Telesur en niet bij elke Chinese winkel.


  Maak melding
 2. Hoezo voordelig bellen?
  Je bent verplicht je euro’s tegoed binnen 6 maanden te gebruiken hierna valt het in de schoot van Telesur.
  Je ziet je saldo ineens verdwijnen als sneeuw in de zon en je kunt niets hiertegen doen ook als je zeker weet dat je niet hebt gebeld.
  Steeds je belsaldo controleren en schrijven wanneer en hoeveel dit is en dan nog zegt Telesur “je hebt zelf gebeld”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES