maandag, juni 17, 2024
HomeFotoBoten van Nickeriaanse ondernemer vannacht in brand gestoken

Boten van Nickeriaanse ondernemer vannacht in brand gestoken

-

Does Travel - naar Suriname

NIEUW-NICKERIE, 26 nov – In de nacht van 25 op 26 november hebben kwaadwilligen in Nickerie vier boten van de 43 jarige boothouder en touroperator Imami, meer bekend als Boeroe, in brand gestoken. De ondernemer, die recentelijk nog twee nieuwe buitenboord motoren had aangeschaft, lijdt een schade van zeker srd 500.000 meldt ActionNieuws Suriname aan Waterkant.Net.

De desbetreffende boten worden regelmatig aan de Corantijnrivier bij houtzagerij Soekhoe aangemeerd. Vannacht zouden twee bewakers van die houtzagerij, waaronder de vader van de boothouder, door vier criminelen zijn mishandeld en vastgebonden aan handen en voeten. Er werd toegang tot het magazijn verschaft waarbij er gasoline werd meegenomen. Hiermee werden de boten besprenkelt en in brand gestoken.

De ondernemer heeft een idee wie de daders zouden kunnen zijn maar durft vooralsnog geen uitspraak hierover te doen. Volgens verhalen die rond gaan hadden enkele personen ‘her en der’ uitspraken gedaan over het in brand willen steken van de boten. De recherche van Nieuw Nickerie heeft de zaak in onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Zoek in de richting van de kornuiten van PEE en Bhodha. Die lui hebben monopolie op de backtrack en werden door Tjin liep Shie beschermt. Nu is Tjin Liep Shie geen westelijk commandant mee, dus gaat pleuris daar uitbreken.


  Maak melding
 2. Dit is te gek voor woorden. Waarom zijn sommige mensen zo vernietigend bezig? Jaloezie??
  Wat een laf een laaghartige daad. Kan mij niet voorstellen dat deze dader die de boten in brand heeft gestoken trots op zichzelf kan zijn. Die moet zich diep schamen.Wat een waardeloze actie. Bah.


  Maak melding
 3. Vandalen die geen moer presteren kunnen het niet verdragen dat anderen het ver schoppen.In hun idee ..ik ben arm en ik maak de rest ook arm,ik bezit niks en gun anderen ook niks.”
  Dus dan gaan ze op roofpad uit en vernielen alles wat ze tegen komen.
  1 ding werkt in hun voordeel

  Ze worden niet opgepakt.


  Maak melding
 4. Als ik dit soort dingen lees dan begrijp ik heel goed dat bedrijven niet snel geld in Suriname willen investeren.
  Wat een primitieve jaloerse cowboy praktijken zeg.


  Maak melding
 5. Per, de stotteraar van Back Track in Nickerie had een deal met Dora….check de records. Familie Bhoda oftewel Kateer, is de concurrent. Wat bijgekomen is de bende van Doekhi waaronder de zoon van Arkol: Akram. Als nu de plaats van Hasina Jairam precies wilt weten dan moet je het in deze richting zoeken en je afvragen waarom Doekhie ( bijnaam Mom’s) zo pissed is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES