Ashanti koning geeft Bouterse koninklijke mantel cadeau

40
Ashanti koning geeft Bouterse koninklijk mantel cadeau

PARAMARIBO, 25 nov – President Desire Bouterse (m) heeft zondag een exemplaar van de koninklijke mantel van Asantehene Otumfuo Osei Tutu II (r) ontvangen. De Ashanti koning schonk hem het kleed ten teken van diepe vriendschap en als cadeau ter gelegenheid van de 43ste jaardag van de Republiek Suriname. Bouterse heeft hem de hoge onderscheiding toegekend van Ridder in de Ere Orde van de Gele Ster.

Osei Tutu II was zondag Bouterse’s eregast bij de viering van Srefidensi in Groningen, Saramacca. Na de aankomst van het staatshoofd van de Republiek Suriname volgde daar de inspectie van de troepen.

De president, die ambtshalve ook opperbevelhebber is, verscheen in militair tenue. Het publiek reageerde zichtbaar verrast op de verschijning van het staatshoofd:


40 REACTIES

 1. Hahaha die koningsmantel was een made in India dweil van een paar euro. Ik had liever gezien dat de koning hem en zijn vrouw een mooie ghanese doodskist had aangeboden.


  Maak melding

 2. Wat een poppekast vertoning was dat in saramaca. Het leek wel een carnavals oefening van deze gasten,en fdb zijn vrouw liep ook mee alsof ze elk ogenblik de samba ging dansen.
  Deze poppekast vettoning heeft het land ettelijke miljoenen gekost.
  Ddb heeft in elk geval een paar hindoestanen van de vhp kunnen binnen halen voor zijn partij.


  Maak melding

 3. Het moet niet gekker worden. Door in leger uniform te verschijnen probeert meneer een signaal aan zijn kritici te geven van “kijk ik ben nog powerfull en heb ook het leger tot mijn beschikking als het noodzakelijk mag zijn”
  Wat de mantel betreft zou ik zeggen ; wikkel jezelf erin en verdwijn van het toneel meneer Bouterse. We hebben geen moer aan jou en je NDP gajes.


  Maak melding

 4. Opmerkelijk is dat first lady in koto missie te zien is.
  Toen India een bezoek bracht, was de sari niet in beeld.
  Bouterse en Lady zijn 100% ook voor de nazaten van de Indiërs.


  Maak melding

 5. Bouterse heeft een teveel of te min
  Hij heeft van de koning een mantel gehad om de tafellaken om zijn lichaam weg te doen.
  Bouterse kan echt niet meer die man is zwak en kan nauwelijks op z`n benen staan. Dit is geen ouderdom maar een vloek
  .


  Maak melding

 6. Hoe de decembermoorden precies in hun werk zijn gegaan, staat in alle morbide details te lezen in Verslag van een ooggetuige. De voorgeschiedenis eveneens. De kiemen voor de haat die tot de slachtpartij leidden, werden volgens Horb gelegd in oktober 1982, de maand waarin Desi Bouterse de trotse gastheer was van premier Maurice Bishop van Grenada. Bouterse was een paar maanden eerder op bezoek geweest bij Fidel Castro en raakte steeds meer gefixeerd op het idee het postrevolutionaire Suriname om te vormen tot een volksrepubliek naar Cubaans model

  De Surinaamse revolutie is te vriendelijk. De reactionaire krachten zijn te sterk. Je zal de krachten die niet voor je zijn, moeten elimineren, anders zullen ze jou elimineren.» Zijn gebeden zouden snel worden verhoord

  Desi Bouterse laat niet lang op zich wachten. Als hij om tien uur die ochtend het kantoor van Neij­horst binnenstapt, zit daar een deel van de ongeruste minsterraad: Neijhorst, Sariman, Leeflang, Rusland, Ataoellah en Tjon Kie Sim; later zal Iwan Graan­oogst, een militaire minister en even onwetend als de rest, zich bij het gezelschap voegen.

  Bouterse oogt volkomen onbewogen. Onder zijn arm draagt hij een rood polstasje. Het wordt de meest macabere zitting die ooit in dit zaaltje heeft plaatsgehad.

  ‘Het fort werd vanuit de lucht aangevallen door vliegtuigen,’ zei hij. ‘We werden gebombardeerd. Bhagwandas had op dat moment de leiding in het
  fort. De jongens raakten in paniek en toen hebben ze op de gevangenen geschoten. Bijna hadden we een van de toestellen die de aanval uitvoerden,
  neer­gehaald.’

  Neijhorst: ‘Hebben jullie die vliegtuigen geïdentificeerd?’ Bouterse: ‘Nee, helaas, het was te donker. De jon­gens konden het niet goed zien.

  Bouterse beaamt dat de zaken nog niet helemaal duidelijk zijn. Geruststellend voegt hij eraan toe dat de majoor Horb opdracht heeft gekregen een
  onderzoek in te stellen. (Horb heeft later gezegd nooit een dergelijke order te hebben ontvangen.)

  Als Bouterse is vertrokken, zitten de ministers als geslagen honden bijeen. Er is twijfel over de juistheid van de verklaring van de bevelhebber
  en er heerst wanhoop. Besloten wordt het ambt neer te leggen.

  Bouterse moet gewoon achter slot en grendel die man is ZIEK. Hij mag de kans niet krijgen om buiten de gevangenis deuren te sterven. Hij is een geboren leugenaar.


  Maak melding

 7. Wat ik altijd al zei….bouta is een acteur,alleen speelt hij een criminele rol en zijn vrouw vlgt dr in mee.
  De hele wereld kijkt mee en lacht zich krom om dit stelletje waarbij zn vrouw en dochter zich met imelda te vergelijken zijn.
  De nederlanders hebben gelijk dat we ons eigen land niet kunnen lijden!!
  Bakken met geld word uit gegeven aan buitenlanders door ze uit te nodigen in onze banen republiek,terwijl men niet te vreten heeft.
  Bouta je zit al half in je graf…kan je ook iets goeds doen voor je je graf ingaat.


  Maak melding

 8. Bouterse is een symbolische president die mensen decoreert en lintjes doorknipt. Enige verstand om een land te besturen heeft hij niet. Toch heeft het slimme volk hem tot president gebombardeerd. Geeft niet. Als het zover is zal een andere regering weer de drie nullen weghalen, als het nog lukt. Ze zullen deze keer
  geen betalingsbalans van Nederland krijgen.


  Maak melding

 9. Migado ik schaam me dood voor deze vertoning. Het hele land wordt verkocht voor een stukje kleed. Wat zij de surinamers toch diep gevallen zeg. En ze blijven maar toekijken naar deze poppenkast. Over zwarte piet gesproken, die koning lijkt er sprekend op. Wat doen de domme surinamers hier tegen. Niets natuurlijk want ze denken dat hij goudstaafjes voor ze brengt. Oprotten met deze ezels!!!


  Maak melding

 10. @Paresrie die mantel daar zit Chan niet op te wachten . Hij zou zich verlagen om zon pangie om zijn lijf te gaan draperen. De mantel van de zogenaamde koning zou zeer geschikt zijn om een kersboom mee te draperen. Nee echt niet geschikt voor Chan deze man is van een ander kaliber en deze pangi is een belediging voor VHP


  Maak melding

 11. Praserie

  Die domme kleding heeft geen waarde in SU Dus Chan zou het ook nooit aannemen. Djoeka als BOuta kan het aannemen
  Klootzak Praserie
  Chan heeft beters te doen voor het volk.
  Ga maar meer belasting betalen bij nog 5
  Ga naar de voedselbank idioot. Jullie negers zullen nooit afleren om zelfstandig te zijn.
  Jullie zijn altijd bedelaars geweest en zullen nog zo blijven.

  Tijdens VHP bewind hebben jullie altijd aardappel en bakkeljauw gekregen en optijd je salaris,

  dankzij VHP

  wat weet jij van de historie


  Maak melding

 12. @Praserie natuurlijk nog 5 jaar erbij dankzij overal de handjes ophouden lukt het aardig moet ik zeggen. Nog steeds is het zorgwekkend dat Suriname geen stap vooruit is gekomen ondanks dat het land al 43 jaar onafhankelijk is.Blijkbaar zijn Surinamers er gewend aangeraakt om overal de handjes op te houden en de mondjes door anderen te laten voeden. Want echt rotsgevoel heeft de Surinamer niet. Ja, met een prachtig gewaad is de zoveelste ziel ‘gewonnen’.


  Maak melding

 13. Opgepast! Suriname word binnenkort ook een koningrijk.Hem is geleerd dat hij zo ook het 8 december proces verder kan frustreren.Bouterse koning nr.1.Op de kroonprins moeten we nog even op wachten die is nog in de USA voor een langere periode.


  Maak melding

 14. Die indiaan moet zonodig laten zien wie de feitelijke machthebber is. Over 4 dagen weten wij wanneer hij zijn uitspraak tevens eindvonnis te horen krijgt. Dan pas vieren wij de onafhankelijkheid van deze tiran


  Maak melding

 15. Volgens mij had DDB geen koninklijke mantel verwacht, Deze kan je niet eten net als stabiliteit. Maar een dikke vette cheque van een paar miljoen Amerikaanse Dollars. Deze hele operatie is dus zwaar verliesgevend voor Suriname geweest.


  Maak melding

 16. Mooi ,dan hebben we dat weer gehad. Prachtig geschenk en Suriname heeft zich vereerd kunnen voelen door iemand met blauw bloed in de aderen. Een goed begin is het halve werk. Old soldiers never die. Per slot van rekening is hij opperbevelhebber.


  Maak melding

 17. Oom ronny b, volgens mij heeft bouterse meer Afrikaans bloed en Zeeuws bloed dan indiaanse bloed. Hij is het niet waard om indiaan te zijn. Jammer dat er in Suriname achterlijk mensen wonen die hem als Indiaan zien..


  Maak melding

 18. Mooie foto,s . Alleen is Suriname sinds de onafhankelijkheid niet vooruit gegaan.
  Vol verwachting klopt het hart van sommigen die hopen dat de Europeanen, met name
  de Fransen zullen ingrijpen. Dromers.


  Maak melding

 19. Bouta kreeg over zijn schouders de mantel der schaamte van deze zogenaamde koning. Omgekeerd werd de zogenaamde koning gekroond met de gele ster als bedankje dat hij de slaven heeft verkocht aan Suriname, zodat Bouta met zijn kornuiten over zijn aanhangers de NDP slaven en slavinnen kan doen wat hij wil. Bouta heeft thuis ook zijn slaven en slavinnen die over hem waken. De onderdrukking gaat nog steeds door in andere vorm. Als Bouta niets te vrezen heeft en hij is een opracht mens heeft hij geen beveiliging nodig. Maar aangezien hij door velen niet geliefd is, zal hij wel moeten. Daar gebruikt hij zijn voor. Niets om trots op te zijn. Slaven hebben voor hun vrijheid gevochten of zijn ontsnapt, maar deze slaven blijven hen trouw. Hoezo afschaffing van de slavernij???? Sarie Torie


  Maak melding

 20. Die koningsmantels zijn niet van ddb en gemalin maar van het Surinaamse Volk en horen aan het Surinaams museum in Paramaribo geschonken te worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 21. Laten de Fransen aub in Moengo of Albina aanmeren dan kunnen ze direct de kers(nep)verse MBA en crimineel Brunswijk meenemen om zij straf in Frankrijk uit te zitten.

  Vervolgens kunnen 10 Nederlandse commando’s , moet voldoende zijn, opperboef Bouta meenemen om zijn straf in Nederland uit te zitten.

  Die Ghanese clown kan een stand op de grote markt krijgen om lapjes te verkopen, want slaven verkopen kan gelukkig niet meer.


  Maak melding

 22. Konings mantel gegeven om verder SU te ver kopen net zoalas zijn voorouders mensen hebben verkocht als slaven.
  Hij heeft geen sorry gezegd en zal nooit doen. Als Hun de mensen niet hadden verkockt zouden nooit slaven zijn. Deze zelfgemaakte Koning had nooit naar SU moeten komen. Slavernij is bij hem begonnen.


  Maak melding

 23. En daarmee bedekt de Ashanti koning alles wat zijn voorouders met de voorouders van de Surinamers hebben gedaan, letterlijk met de Mantel der Liefde.
  Ik las dat de Marrons hem en zijn onderdanen hebben vergeven voor het leed dat de voorouders van de Surinamers is aangedaan. Daarmee is hij verlost van de hebi die zijn volk eeuwenlang met zich meedroeg. Maar zijn de Afro Surinamers nu dan ook verlost van de slavernij-hebi die al eeuwenlang op hun schouders drukt? In de aanloop naar 1 juli 2019 zullen we dat vanzelf wel merken…..


  Maak melding

 24. Ik had het aan de stok met iemand die vind, dat de multiculturele samenleving een zegen, maar tegelijkertijd een vloek is.

  Ik heb dat bestreden en blijf die gedachtengang bestrijden.

  RAMSINGH MAAKT HET WEL WAT MOEILIJKER.

  maar ok.

  Dit soort figuren heb je nou eenmaal.


  Maak melding

 25. @ roy het bezoek van deze ka koning heeft een rendement van nul komma lul. Ze hadden beter sinterklaas kunnen uitnoding dan deze slavenhandelaar. Tot de jaren 50 en 60 verkochten ze slaven aan Saudi Arabie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.