In Suriname neergestoken Braziliaanse werd mishandeld door partner

4
politie in Suriname

PARAMARIBO, 24 nov – De Braziliaanse die enkele dagen terug badend in haar bloed werd aangetroffen nabij haar woning, werd mishandeld door haar levenspartner. Dit meldt het Korps Politie Suriname, KPS. De drie veertig jarige Vancelea B. heeft dit aan de politie kunnen vertellen tijdens een kort durend verhoor. Zij ligt op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, evenals haar partner Antonio. Een kleuter heeft de mishandeling bevestigd.

Het vijfjarige jongetje, die in de woning van Vancelea en Antonio was, is door een rechercheur van de afdeling Jeugdzaken verhoord. De jongen verklaarde te hebben gezien dat Vancelea mishandeld werd door Antonio. Over hoe de man en de vrouw de steekverwondingen hebben opgelopen heeft hij geen duidelijke verklaring afgelegd. Vancelea is de oppas van de jongen. Antonio had Vancelea vermoedelijk in het huis opgesloten.

Dat moet zijn gebeurd in de nacht voordat het drama zich voltrok. Beiden zijn enkele dagen terug in kritieke toestand aangetroffen op een woonadres aan de Prinsessestraat. Na een melding ging de politie voor onderzoek ter plaatse. De vrouw lag buiten de woning op de grond en de man lag gewond binnen. Het slachtoffer heeft de politie kort kunnen spreken en verklaard dat zij mishandeld en gestoken is geworden door Antonio.


4 REACTIES

  1. Het is toch verschrikkelijk dat een 5 jarig jongetje getuige is geweest van verschrikkelijke mishandelingen. Dit is traumatiserend voor dit kind. Hoop dat hij ook hulp krijgt van een psycholoog.
    De Brazilianen maken zich zelf af hier in dit land. Filmpjes die via FB te zien zijn hoe ook vrouwen met elkaar vechten tot bloedens toe en elkaar de kleren afscheuren.Dit wordt aangemoedigd door toeschouwers en gefilmd. Hopelijk worden deze mensen zo snel mogelijk terug gestuurd naar land van herkomst. Nog meer schande voor ons landje wereldwijd. Niet iets om trots op te zijn. Deze mannen en vrouwen zijn allebei even erg. Suriname krijgt nog meer van dit soort gasten die ook zorgen voor verloedering van ons land. Ze vervuilen ons land en zijn zeer agressief. Weg ermee.
    Verblijfsvergunningen intrekken en onze grenzen streng laten bewaken. Hoop dat ze beiden opknappen en retour Brazilie.


    Maak melding

  2. Een andere vorm van mishandeling is die van de duivel ddb aan het volk. Gelukkig voelen die oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s het nog erger, ook hebben velen een paarse wroeging, a mi dong no mpp foe stem bakka in 2020.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.