maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse journaliste Gail Eijk gedecoreerd tot Ridder in de Ereorde van de...

Surinaamse journaliste Gail Eijk gedecoreerd tot Ridder in de Ereorde van de Palm

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 nov – De Surinaamse journaliste Gail Eijk is vandaag in Suriname gedecoreerd tot Ridder in de Ereorde van de Palm. Ze kreeg de onderscheiding uit handen van de first lady van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring. De Ere-Orde van de Palm, ook wel “Orde van Verdienste” en Orde van de Gouden Palm” genoemd is een Surinaamse orde van verdienste.

Deze ridderorde wordt voor bijzondere verdiensten op burgerlijk en militair gebied toegekend. Over de onderscheiding zei Gail’s broer op Facebook: “Je hebt dit verdiend Gail Eijk. Vandaag gedecoreerd tot Ridder in de Ereorde van de Palm. Van harte gefeliciteerd me schat. Wat God jou gunt kan NIEMAND jou ontnemen. Keep up the good work. Love you.

In de congreshal heeft de president Desiré Delano Bouterse in totaal 135 personen gedecoreerd die zich op een bijzondere wijze dienstbaar maken ter verbetering van hun omgeving of de samenleving. Dit in het kader van 43 jaar staatskundige onafhankelijkheid van de Republiek Suriname. De onderscheiding aan deze personen dient als teken van erkenning en als uiting van waardering.

Bekijk de foto’s:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Is ook de enige was deze parsen kunnen. Vrij-dagen toekennen en mensen decoreren. Zo kan je makkelijk punten schoren, zonder veel moeite te doen. Die Gail had ik toch hoger ingeschat dan haar vertoning nu. Ze kunnen beter heel Suriname decoreren.


  Maak melding
 2. Ere wie Ere toekomt!

  Geweldig deze onderscheiding.
  Van harte gefeliciteerd.
  Deze boost komt op een bijzonder mooi moment.
  En al die anderen die zo negatief blijven in hun leven en totaal geen bijdrage leveren aan een betere maatschappij…

  Me mars papa!


  Maak melding
 3. Een onderscheiding, zodat deze overloopster, tijdens de verkiezingen in 2020, misbruikt kan worden om hand en spanddiensten te verrichten voor deze paarse rotzooi.


  Maak melding
 4. “De onderscheiding aan deze personen dient als teken van erkenning en als uiting van waardering.”

  Wat een ommezwaai, in het denken over deze journalist.
  Ven ernstige bedreiging naar erkenning en waardering.

  Heb ik iets gemist de afelopen 2 jaarof afgelopen maanden.


  Maak melding
 5. Gail je hebt het extra extra extra verdient. Omdat deze vrouw een.doorzettings vermogen heeft ploetert in de modder om haar mede mens te helpen aan een PAKKET inverband met speciale feest dagen. Echt wel hoor . Ga zo door Gail jij bent een voorbeeld mens . Je stroggelt in het leven om je medemens te helpen. God staat je bij . BIG UP.


  Maak melding
 6. Ik had nooit verwacht dat Gail, die door exponenten van dit regiem bedreigd werd, toen ze nog politieke items voor Apintie deed, zich door bebloede handen met versierselen zou laten omhangen…
  Bah,,,,,zijn er nog mensen in Suriname die voor hun principes staan, en en zich niet laten verleiden met een bordje Linzensoep…
  Baas heeft weer ééntje over de streep gehaald…

  Voor mij heeft dit wijf afgedaan….basta….. viezerik

  (ex) Fan


  Maak melding
 7. Wat een overloopster…deze vrouw werd bedreigd door Limbo en consorten, en kruipt nu bij ze op schoot.
  en schudt bebloede handen.
  Hoe diep kan je vallen??
  We kunnen deze verslaggeefster(want meer is het niet), scharen onder het groepje, Hooghart, Sharmila, Sapoen, Chitan, Kensenhuis, Waterberg….enz..

  Gisteren oud minister Felisie gezien, bij to the point….er zijn nog principiele mensen in Su.
  Deze mevrouw hoort daar niet meer bij…
  Bouta heeft er weer ééntje bij


  Maak melding
 8. WAT EEN POPPENKAST,ZELFS MEVR.WOUDEN DIE MET HONDERDEN PENSIOENGERECHTIGDEN PROTESTEERDEN BIJ HET KABINET V/D PREDIDENT HEEFT EEN SPELTJE ONTVANGEN……THINK ABOUTH…WAARDELOOS.


  Maak melding
 9. Maar jullie moeten wel goed onderzoek doen voor jullie titels geven aan mensen. Gail is geen journalist. Nooit die studie gevolgd. Trek het na. Was gewoon dingen aan elkaar praten. Een reportage maker. Meer niet. Waarvoor kreeg ze die onderscheiding voor het Moederdag programma van Harold Gessel of der boek. Gaat u onderzoek doen.


  Maak melding
 10. Vroeger bewonderaar geweest van deze mevrouw, maar helaas is het haar de laatste jaren naar het hoofd gestegen, en is het verworden tot een aandachtziek mens.
  Het zijn stevige benen, die weelde kunnen dragen.
  Het paarse kamp heeft dit ook gezien, en heeft op het juiste moment toegeslagen…

  en nu haar broer nog, en de Fam. Eijk is binnen……

  Bah….principes overboord gooien voor persoonlijk gewin….
  Begrijp nu waarom iedereen het heeft over moreel verval in Su…


  Maak melding
 11. ooo gebeurd er iets goeds in het land???decoraties??? hahhaha..
  als de koers na de verkiezing van 2015 1 op 7.60 is geworden, wordt het bij winst van deze paarse puin, venuzuela 2


  Maak melding
 12. Persoonlijk neem ik de gedecoreerden niet kwalijk, wat ik zeer kwalijk vindt is dat goed ontwikkelde mensen zich laat misbruiken door de moordenaar. Laat mij dit voorop stellen, persoonlijk heb ik niks tegen de gedecoreerden, wat mij dwars zit is de beschavingsniveau.

  Ik ga vanuit dat wat Mr. Armand van der San gezegd heeft over Bouterse en de uitspraak van de rechter wij met een gerust hart mogen aannemen dat Bouterse moorden heeft gepleegd.
  Gedecoreerd door een verdachte van moord zou ik zeker afwijzen of niet geaccepteerd. Maar ja je hebt mensen in soorten en kwaliteit.
  Aardse (begeerte) spullen is voor korte duur.


  Maak melding
 13. Ze is ten eerste een onderkruipsel in de orde van kabouta desie’s plee. Nu gaat de voor de n-d-plee paarse propaganda voeren, zou meer respect voor haar hebben als ze het had geweigerd, want het was kabouta die journalisten van kaliber en hun radiostations en kranten liet verbranden. Zo zie je elke hoer heeft een prijs, zelfs de waardeloze.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES