maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKerst - Owru Yari Tour 2018 Sabakoe in Suriname al een succes

Kerst – Owru Yari Tour 2018 Sabakoe in Suriname al een succes

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM/PARAMARIBO, 22 nov – De Kerst – Owru Yari Tour 2018 van de populaire kasekoformatie Sabakoe in Suriname is nu al een succes te noemen. Dit vertelt voorzanger Steven Maayen. “We zijn volgeboekt en kunnen, ondanks de vele aanvragen, helaas geen optredens meer aannemen.” Sabakoe heeft tijdens de tour, die op 21 december begint en tot 15 januari loopt, veel optredens op privéfeesten en drie á vier commerciele gigs op het programma.

Het welkomstfeest dat gepland is op 26 december, Tweede Kerstdag vindt dit jaar niet op de pier van hotel Torarica plaats, maar in Utopia Heritage aan de Anton Dragtenweg 164. Sabakoe heeft ook een nieuwe single ‘N’a Porti Fowru’ uitgebracht. Randell Heye, de zoon van de voormalige bandleider Alfons Heye lvert op de trompet ook een bijdrage aan het nummer.

“Het lied gaat over het handelen zonder na te denken en het verspreiden van valse berichten via social media”, zegt Maay

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES