Man steekt vrouw en gooit haar uit het raam; probeert daarna zelfmoord te plegen

17
Man steekt vrouw en gooit haar uit het raam; probeert daarna zelfmoord te plegen
Foto van de plek waar het gebeurde, vannacht gedeeld op Facebook.

PARAMARIBO, 21 nov – Heftige situatie vannacht in het centrum van Paramaribo. Een 41-jarige Braziliaanse man in Suriname heeft vannacht een 43-jarige vrouw uit een raam van een woning naar beneden gegooid, nadat hij haar steekverwondingen had toegebracht in haar halsstreek. De man probeerde zichzelf daarna met een mes van het leven te beroven, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

De steekpartij werd vannacht al via Facebook groepen gemeld, waarbij bovenstaande foto werd gedeeld. Het drama vond plaats in de prinsessestraat ter hoogte van nr. 307. De man zou zichzelf steekverwondingen hebben toegebracht in zijn hals en maag. Zowel de man als de vrouw, die ook van Braziliaanse afkomst is, waren niet aanspreekbaar toen zij gevonden werden. Beide personen werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Volgens de Surinaamse politie, die het geval heeft bevestigd, is de reden van de steekpartij nog niet bekend. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek. Later meer.


17 REACTIES

 1. Ik vraag me bij dit soort zaken altijd af wat er in iemand omgaat om tot zo’n daad te komen. Je moet dan wel behoorlijk de weg kwijt zijn.
  Heel triest voor de betrokken families, vrienden e.d.


  Maak melding

 2. Gangaram Pandey zal weer zeggen dat de vrouwen dit soorut geweld zelf uitlokken.
  Zou het leven dat heel erg duur is geworden voor velen in Suriname de reden kunnen zijn voor dit soort misdaden?


  Maak melding

 3. Overal in het land is de paarse moordvloek zich aan het uitbreiden. Mens, dier, vogels, vissen kortom alles wat adem heeft lijdt onder deze moordvloek die sinds 25 februari 1980 heerst. De naam van deze vloek heet didibri.


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat deze gasten het land worden uitgezet. De puinzooi die ze hier veroorzaken is al erg genoeg. Geen verblijfsvergunningen meer geven. Wij kennen hun achtergronden niet, dus elke moordenaar denkt zich hier te kunnen vestigen. Het is heel erg wat hier is gebeurd, Je vraagt je dan af wanneer is de grens bereikt, dat de Brazilianen terug worden gestuurd naar land van herkomst.
  De vreemdelingendienst mag beter zijn werk gaan doen. Wie zegt dat de Brazilianen mee helpen aan de opbouw van ons land? Terug met die gasten.


  Maak melding

 5. Dr is een volkshysterie…a volk weri,weri fu din ka van de dictator.
  Ze zijn moe van de armoede moe van de stelende rovers in de politiek moe dat onze baantjes vervuld worden door buitenlanders.
  Moe dat onze mooie suriname word verkracht door chinese oplichters die van de grote smurf verguningen hebben gekregen.
  We hebben onze waardigheid verloren .onze identiteit gestolen…en bouterse en zn schurken willen dat wij boete doen,door alle buitenlanders op onze kop,onze economie te verkloten voor alle surinaamse ondernemers.
  Deze onmensen in de politiek zijn niets meer dan harteloze schurken ..die niets anders doen dan geld lenen van de chinezen,en ons meer en meer als onderpand gebruikt.


  Maak melding

 6. deze mensen denken dat ze geweldig zijn, omdat zij de dollars verdienen, maar brengt geen enkel input voor de ontwikkeling van het land, integendeel alleen maar rotzooi en het wordt ook gedoogd door ons.


  Maak melding

 7. Wie zegt dat deze mensen niets in ht laadje brengen kijken jullie maar naar de anamoestraat hoe onze eigen surinamers rijk van geworden zijn om aan brazilianen spullen ,winkels en app te verkopen of huren .informeer in paramaribo noord hoeveel surinamers appartementen verhuren .deze zelfde brazilianen hebben een zgn metamorfose in paramaribo noord gedaan en wij surinamers genieten daarvan .


  Maak melding

 8. De foto is misleidend. Het voorval vond plaats in de prinsessestraat ter hoogte van nr. 307, de foto geeft nr. 295 aan en is daarmee suggestief omdat duidelijk hotel perola in beeld staat. Het hotel heeft er niets mee te maken, het is een aantal huizen verderop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.