Ondernemer Koeman uit Suriname krijgt onderscheiding in Londen

12
Ondernemer Koeman uit Suriname krijgt onderscheiding in Londen
Theo Koeman (l) kreeg gisteren zijn onderscheiding in Londen.

LONDEN, 19 nov – Ondernemer Theo Koeman uit Suriname heeft zondagavond tijdens de Business Initiative Directions (BID) Quality Convention in London (Engeland) een kwaliteitsonderscheiding ontvangen voor zijn Aannemingsbedrijf Koeman. De BID Quality Award is een onderscheiding aan organisaties die, in de filosofie van continue verbetering, innovatie stuwen. Voorafgaand aan de uitreiking heeft Koeman een presentatie gehouden waarin hij de uitdagingen en potenties van Suriname uitzette als een aantrekkelijke plek om te investeren.

Dat het soms economisch minder goed gaat met het land wil volgens Koeman nog niet zeggen dat het slecht gaat met ondernemerschap. De in Marowijne geboren Koeman is oprichter en directeur-eigenaar van: Jireh’s Las- en Constructiebedrijf, Aannemingsbedrijf Koeman, Sun Smile Hotel & Appartementen, Cottica Tours en Employment Agency Cristal Group. Zijn bedrijven hebben onder zeer gevarieerde omstandigheden overleefd en zijn zelfs gegroeid. Belangrijk is aldus Koeman dat de ondernemer altijd alles geeft om de beste kwaliteit te leveren en op tijd tegemoet te komen aan de wensen van de cliënt.

De Business Initiative Directions (BID) Quality Convention is een podium dat door ondernemers uit alle delen van de wereld wordt gebruikt om hun landen te presenteren en positief uit te dragen, en om partnerschappen te sluiten. De bekroonde organisatie van Koeman kwam in aanmerking omdat ze heeft besloten zich voortdurend te scholen en uit te groeien (en is uitgegroeid) tot een katalysator voor het welzijn van de gemeenschap waarin het actief is.

12 REACTIES

 1. Een tijd geleden werd door de NII aangekondigd dat de kokosolie uit Coronie tot de beste kokosolie van de wereld was gekozen, waarbij tal van onderscheidingen en plakaten werd door de media tentoongesteld. Achteraf bleek dat alles verzonnen door de hoogste man van het was verzonnen. M. A. W. Allemaal is niets anders dan gebakkenlucht!!!


  Maak melding

 2. In elk geval hij heeft het eerlijk verdiend
  Als we een vergelijk zouden moeten maken tussen de twee yorka priesters Julien Zaalman en Ramon Mac-Nack geridderd met de gele ster door u welbekende massamoordenaar dan is dat van de Ondernemer Theo Koeman wel op z`n plaats.

  De mensen met een visuele beperking hebben eindelijk de kans van hun leven gehad om geridderd te worden door de massamoordenaar. Zijn personen die het niet beter weten. Die moordenaar zegt dat hij die verschillende religiën heeft bestudeerd en tot de uiteindelijke conclusie is gekomen dat allemaal op hetzelfde neerkomt. Dat satan het recht heeft om te zeggen wat hij denkt te zeggen is zijn goed recht. Maar bedreigd anderen niet omdat hij door god is neergezet om president te spelen mag hij doen wat hij leuk vind om te moorden. Bouterse is de grootste misleider aller tijden en misbruikt de naam van een god dat niet bestaat. Zie hier de mentaliteit van een SATAN/JUDAS.


  Maak melding

 3. Ronald Koeman Erwin Koeman alle berichten heb ik gelezen.

  Koeman is nu aangekleed als Zwarte Piet om aan te tone dat hij ook zakenman is.

  Voor hun die zo denken he.

  Nu iets anders

  Al heet hij Koeman….Hij is een Surinaamse met kennis en kunde. Dat hij een prijs wint is een prestatie. Geen enkel Koe man (letterlijk koe man) als blanke heeft zo ene prijs gewonnen. Wel een koeman uit SU

  Gefeliciteerd.


  Maak melding

 4. ZO EEN MOOIE ONDERSCHEIDING VAN ONZE LANDGENOOT,..DAN WORDT AL BIJ DE EERSTE 3 Z.G. REACTIES ….DAT ZIJN NOU DE REDIEMOESOES WAAR WE MEE TE DOEN HEBBEN.DE LANDVERRADERS,…MAAAR ZIJ WETEN OOK DAT SURINAME OP ELK GEBIE VOOUIGANG BOEKT..OOK IN DE SPORT.


  Maak melding

 5. Congrats heer Koeman met uw behaalde onderscheiding. Ben trots op u als Surinamer. Superveel succes toegewenst met uw onderneming. U bent een voorbeeld voor veel van onze mensen. Chapeau!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.