vrijdag, december 8, 2023
HomeFotoDief gewond na schoten bij achtervolging door Veiligheidsdienst in Suriname

Dief gewond na schoten bij achtervolging door Veiligheidsdienst in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 18 nov – Leden van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) hebben afgelopen vrijdag drie dieven aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt. Dat meldt het Korps Politie Suriname. Bij de achtervolging die daarbij gepaard ging, liep één crimineel een schotwond op.

De leden van het DNV reden toevallig langs en zagen hoe drie rovers een tas uit een auto wegnamen en wegreden in hun voertuig. Ze zette de achtervolging waarbij op een gegeven moment gericht op de vluchtauto werd geschoten. De bestuurder verloor de controle over de vluchtauto en kwam in een trens langs de weg terecht (FOTO Onder).

De drie criminelen werden aangehouden en daarbij kwam vast te staan dat de bestuurder een schotverwonding had opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij medische hulp kreeg. Het vermoeden bestaat dat deze misdadigers meer strafbare feiten gepleegd hebben. Ze werden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie in Suriname.

auto-rovers-water-Suriname
Foto: (c) Sudhir Binda | via Facebook

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

28 REACTIES
 1. Het zijn wel rovers en de rechter zal over ze oordelen . Ik vraag mij echter af waarom deze foto’s op Facebook geplaatst worden. In een fatsoenlijke maatschappije doe je dit niet omdat het mensonwaardig is .


  Maak melding

 2. Ze hebben het toch zelf gezocht, en trouwens su is al bijna 40jaar niet meer fatsoenlijk sinds je mensen mag vermoorden en ermee wegkomt zoals die loser boutaffi
  Wat wel jammer is, is dat hun kop niet geraakt is
  Van deze hoef je toch geen wonderen te verwachten, niemand zal hun missen behalve hun moeder die haar eigen kinderen op dievenpad stuurt, want vader is natuurlijk uit de picture om ergens anders weer kinderen te gaan verwekken om vervolgens vrouw en kind weer in de steek te laten


  Maak melding

 3. Om abani’s af te schrikken. We moeten vaker deze foto’s plaatsen van deze beesten! Wat mij betreft met naam en toenaam. Ze hebben geen rechten meer, met hun handelingen verspelen ze hun rechten.


  Maak melding

 4. @Freddyyy, het maar een volk die de boel terroriseert…publicatie is gerechtvaardigd, integendeel we leven in een democratisch land toch, vrijheid van meningsuiting..of u nou leuk vind of niet….of misschien hoort u bij de potentiëlen……


  Maak melding

 5. Ook nu weer is het overduidelijk, waarbij je op de foto kunt zien, dat men het hier niet zo nauw neemt met mensenrechtenschendingen, om mensen als leguanen op hun buik, geboeid langs de weg te leggen.


  Maak melding

 6. Freddie en manu, ook hier weer. Kijk wat voor volk het is..ze doen niets anders, hoevaak nog. En als er wat gezegd wordt dan voelt men zich gediscrimineerd, neen dit moet uit weg geruimd worden. Het land zit vol met rovers en moordenaars. Ik ken het land niet zo. Jullie net als de Hollanders heel erg sentimenteel. Je moet met pis vingers van andermans spullen afblijven klaar punt uit. Ik zal alle reactie voor lief aannemen. Ik ben er op voorbereid bijvoorbaat!


  Maak melding

 7. Om de criminaliteit te verminderen mag de politie harder optreden. Er is momenteel een tendens waarbij jonge kerels een luxe leven willen leiden zonder te werken. Deze groep zal groter worden als er niet hard wordt ingegrepen. Ik pleit voor werkkampen voor deze jongens, zodat ze niet op kosten van de belastingbetaler wordt verzorgd. Tijdens hun werkkamp periode kunnen ze een vak leren, anders gaan ze terug in de criminaliteit als ze uit de gevangenis komen.


  Maak melding

 8. Gur, wat zielig weer , mensenrechten worden geschonden, wat dacht je van de rechten van de slachtoffers van dit soort criminelen , die wat mij betreft hun rechten verspeeld hebben , gewoon afdrogen die hufters


  Maak melding

 9. Ergens moet je vragen hoe lost je deze problemen??een van die oplossing is werkkamp daar kunnen ze leren afblijven van andere mans spullen,tweede als je in herhaling treed moet je steeds langer in de kamp blijven en werken in ruil voor verblijf en eten.voor kleine criminelen taak straf invoeren ,buitenland wordt ze met bezem de straat opgestuurd vegen Vuilophalen met dragen van verplicht uniform dat iedereen kan zien wie ze zijn.


  Maak melding

 10. Dit is natuurlijk niet goed te praten MAAR…. als deze lummels zien hoe corrupte politici, ambtenaren en malafide zakenmensen zichzelf belachlijk smerig stinkend rijk maken dan vind ik het helemaal niet vreemd dat deze onnozele lummels overgaan tot deze daden.
  Misschien werden ze getipt ook nog, ze hebben geen speciale neus voor geld. Ze worden 9 van de 10 keer getipt door mensen die griezelig dicht bij het slachtoffer staan. Vooral bij grote bedragen.

  En soms zijn het echte dombo’s die onder de invloed van verdovende middelen, de meest domme handelingen plegen. Drugs is voor de jeugd gemakkelijker en goedkoper te verkrijgen dan alcohol in veel gevallen…
  Daar horen we weinig over, alleen maar waarschuwingen, maar werkelijke aanpak!?


  Maak melding

 11. Risico van het vak ! de autoriteiten hebben CORRECT gehandeld. Deze mensen verdienen respect van de samenleving.zij die hier kritiek op leveren weten niet hoe het voelt om beroofd cq mishandeld te worden…deze Autoriteiten proberen ons land leefbaar te houden. Wil je weten hoe men over de criminaliteit in Suriname denkt in het buitenland ??? Pak maar een willekeurige land. Bv Duitsland en lees wat het zijn burgers aanraadt die Suriname bezoeken.


  Maak melding

 12. @rakram ; het getuigd van zeer grote onnozelheid om te suggeren dat ik misschien tot de potentiëlen behoor. U kent mij niet en uw suggestie raakt kant nog wal. Ik mag een mening hebben en vind het niet nodig om zulke foto’s te publiceren. Dit heeft niks te maken met een harde aanpak van de criminaliteit waar ik natuurlijk voorstander van ben.


  Maak melding

 13. Jammer en nog maaals jammer dat geen enkele “de pijp” is uitgegaan !! Nu moeten de belasting betalers opdraaien voor de ziekenhuis kosten.
  Deze “beesten” moet je dood schieten !! Hulde aan de beveiligsmensen/politie die waken over de burgers dat ze niet beroofd,verkracht of vermoord worden !!
  In hhet het gebied “Uitvlucht” durven de mensen hun woningen niet te verlaten en hebben slapeloze nachten !!
  @ Freddyy, zou een goede waakhond kunnen zijn(zonder stembanden” in dit gebied !!
  Nogmaals hulde aan de beveilingsmensen !!!En zeker meer “foto’s” publiceren zodat Surinamers deze criminelen overal kunnen herkennen !!
  WAT MAKKELIJK OM HARD WERKENDE MENSEN TE BEROVEN !!


  Maak melding

 14. Iedereen heeft het moeilijk om zijn /haar hoofd boven water te houden in Su, maar om zo aan de
  kost te komen is voor mij onacceptabel !!! @ Manu en jij durft om over mensen rechten te praten,
  of had liever dat de lijken van de slachtoffers daar liggen ?? Jammer dat hun gezichten bedekt
  zijn, anders kan men zien welke luie en gewetenloze bavianen daar op de grond liggen !
  Deze dieven horen niet gestraft te worden, maar rechtstreek naar de hel gestuurd te worden
  door middel een kogel door hun stomme kop te jagen.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 15. Er moet een fonds komen om de leden van de veiligheidsdiensten te belonen als ze raak en doodschieten. Als je niet in je eigen huis veilig kan voelen welke nut heeft een staat nog?


  Maak melding

 16. WAT WEEGT ZWAARDER ? DEZE ;OP DE VLUCHT NEERGESCHOTEN VERDACHTEN;OF DE MOORDENAARS DIE MENSEN ;OP DE VLUCHT HEBBEN DOODGESCHOTEN;OP 8 DEC 1982,EN NOG STEEDS VRIJ RONDLOPEN?


  Maak melding

 17. Het zijn ndper’ s. Leden van de nationale dieven partij. Een versleten ndp pet was er in de auto. Maar what about de werkelijke misdadigers die deze oerdomme dwaze debiele idioten als hun president hebben? Neks no fout, staatsroof op kosten van de oerdomme paars verdoemde ndp paria’ s gaat gestadig door. Santo Boma zit barstensvol ndp en abop delinquenten. Elke ndp is de oorzaak van het geestelijk en moreel verval, de oorzaak dat alle tien geboden tegelijkertijd door deze duivelse regering en haar oerdomme paarse zombies dagelijks meerdere malen worden overtreden, op elk front, in ook in christelijke gemeenten, op scholen, in het verkeer, overal waar een ndper zich bevindt, is de kans groot dat het geestelijk en moreel verval als een epidemie uitbreekt. Zelfs thuis bij aankomst loopt men de kans beroofd te worden. Ndp na wang mpp misdaad organisatie.


  Maak melding

 18. Ik zeg plaatsen die foto en niet alleen deze. Alke criminelen openbaar maken. Maakt toch niet uit. Als zw rechten willen moeten ze met poten van andermans hard verdiende spullen afblijven. Keihard optreden is goed. Suriname moet weer veilig worden. Geen respwct voir dieven oplichters en cocainehandelaren.


  Maak melding

 19. De schandpaal moeten ze weer invoeren, je zal zien hoe snel het afloopt
  In de gevangenis hebben ze dak en eten, niets erg voor hun, misschien zelf beter dan thuis


  Maak melding

 20. Zo hoort het.De politie kan heel veel leren hier.
  Boeven aanhouden en voor de rechter slepen.Schiet ze niet dood en dan denken dat boeven gemeenschap minder wordt.


  Maak melding

 21. Reactie op kis ding mooi waarom de moeder en vader bij betrekken.Wie weet hoe hard die mensen werken.Kinderen gaan toch hun eigen weg ondanks hun opvoeding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES