Fransman wint 15de Srefidensi Marathon in Suriname

0
Fransman wint 15de Srefidensi Marathon in Suriname

PARAMARIBO, 18 nov – De Fransman Samuel Gichuru poseert met Mirabel Ariane uit Frans-Guyana. Gichuru is zaterdagavond winnaar geworden van de 15de Srefidensi Marathon in Suriname. Hij liep een tijd van 2:54:44. Zin landgenoot Mirabel Ariane uit Frans-Guyana won de halve marathon. De Surinamer Gittens Gilberto werd nummer 2 met een tijd van 2:57:37.

Aan de marathon, die als begin- en eindpunt het Onafhankelijkheidsplein had, deden 23 lopers inclusief vijf vrouwen mee. Verder was er een halve marathon (94 deelnemers), een halve marathon estafette (41 teams van drie man), een halve maraton long distance walking (36 lopers) en een kids run van vijf kilometer, waaraan negen scholen meededen aldus De Ware Tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.