Suriname gastland van internationaal badminton toernooi

1
Internationaal badminton toernooi in Suriname
Foto: Melvin Toemin

PARAMARIBO, 16 nov – Minister Lalinie Gopal heeft deze week de opening verricht van de 12de editie van de Suriname International (SI) in de Ring Sport Center. De Surinaamse Badmintonbond (SBB) is de motor achter dit internationaal badminton toernooi dat tot en met 17 november duurt. De 12 deelnemende landen zijn: Barbados, Jamaica, Guatemala, Luxemburg, Portugal, Canada, Ecuador, Peru, Dominicaans Republiek, België, Tsjechië en Suriname.

Charlene Soerodimedjo, voorzitter van de SBB, voelt zich vereerd dat Suriname gastland is van het toernooi. Volgens haar wordt naast het ontwikkelen van de talenten, ook verschillende culturen bij elkaar gebracht. Soerodimedjo gaf aan dat ondanks de vele uitdagingen, zij blij is dat het toernooi een feit wordt.

Minister Gopal heeft de SBB gecomplimenteerd voor haar inzet voor dit toernooi, na een succesvolle Carebaco Games twee en een halve maand geleden.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. Nu weten enkele mensen uit Tsjechië, Canada, Luxemburg, Portugal en België ook dat er een land bestaat geheten Suriname en dat daar wordt gebadmintond.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.