Boek: Winti Een Afro-Surinaamse spirituele wetenschap voor holistisch welzijn

11
Boek: Winti Een Afro-Surinaamse spirituele wetenschap voor holistisch welzijn

AMSTERDAM, 16 nov – Op 22 november 2018 komt het eerste boek van Blaka Online uit. De titel van het boek is ‘Winti Een Afro-Surinaamse spirituele wetenschap voor holistisch welzijn’. Middels dit boek toont Blaka Online aan dat winti meer is dan een cultuur en religie, maar een spirituele wetenschap. In dit boek wordt er informatie gegeven hoe deze wetenschap gebruikt kan worden om holistisch welzijn te krijgen en/of behouden.

Het boek zal op 22 november tijdens het African Diaspora Performing Arts Festival in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost worden gepresenteerd. “Winti Een Afro-Surinaamse spirituele wetenschap voor holistisch welzijn” is online te bestellen via www.blakaonline.nl en vanaf 26 november verkrijgbaar bij Juiciety in Amsterdam Zuidoost. Verkrijgbaar voor € 19,99 (exclusief verzendkosten).

Blaka Online, het meesterwerk van Kofi Orunmila en Akoeba, is een multimediaal educatiebedrijf met betrekking tot holistisch welzijn vanuit het afrocentrische perspectief. Blaka biedt informatie/handvatten voor jouw holistisch welzijn via diverse mediakanalen. Te denken valt aan lezingen, workshops, catering, vlogs, blogs/artikelen, podcasts en uiteraard boeken.


11 REACTIES

 1. Sinds wanneer maakt de redactie de advertenties voor Blaka? ‘Meesterwerk’?? Niemand heeft het boek gelezen, niemand schrijft erover, hoe weet Waterkant dat het een meesterwerk is?
  Kletspraatjes. Wat winti ook is, een wetenschap is het in elk geval niet.


  Maak melding

 2. Echte sani no meki buku. Luku alla presi pe meki buku, soso kiri, feti, den feti fu suma habi leti.
  Bun sani no wani overtuig alla suma dati a bun. Takroe sani wani overtuig alla suma zogenaamd dati a boeng, leki oplichter kerki anga tra bribi. Mi sjie furu sani, tan langa baka Brokopondo, sani dati yu no sji ini buku. Te yu bribi a no musu de omdat wan sma taigi yu fi bribi. Yu srefi musu bribi ini yu ati, noso na vals bribi. Furu vals bribi de fu meki moni anga meki yu wan srafu. Mi leri furu sani fu busi sma, lai koni dape.


  Maak melding

 3. De informatie is tamelijk eenzijdig. Er wordt geen inhoudelijke/bruikbare informatie gegeven. Welke zijn de antecedenten van de schrijvers. Het kan aan mij liggen, maar ik heb nog nooit eerder iets over of van hun gelezen of gehoord. Het zou “Waterkant” sieren om in voorkomend geval een goede recensie te schrijven. Nu lijkt het artikel eerder een commercial.


  Maak melding

 4. Lang terug kwam ik per toeval in een katholieke kerk op Latour en zag alleen maar witte beelden van de zogenaamde goden van weleer. En vroeg aan de pastoor wat wil dit eigenlijk betekenen, want ik zag toen alleen maar witte beelden en geen andere kleuren. De pastoor keek mij verbaast aan en keert terug naar zijn altaar. En ik ging weg.

  Wat ik hiermee wilt zeggen is dat men de zwarten de indruk geeft dat er geen anderen waren dan alleen blanke goden. En tot heden heeft dit een mentale werking op de kerkgangers/kerkbezoekers.

  Let maar op het kinderfeestje op 5 december van de sint en de piet. De kerk is de grote boosdoener van het Racisme en Discriminatie niet te vergeten de mentale gevoelens van: ik hoort er niet bij dus moet ik mij neerleggen aan de wil van god.

  Geloof in wat dan ook heeft de N niet goed gedaan waaronder WINTI dit is een verkapte leer van de Christenen en Katholieken.

  De Katholieke en het Christelijke leer is afgeleid van …………. ook de Islam de Hindoes en de rest van de religiën. Inbegrepen Winti, Voodoo en Santería zijn de afvallige religieuze leer zo niet the mental slavery van de blanken met zeer slechte bedoelingen.


  Maak melding

 5. Blakamandei?
  laten wij de situatie even omdraaien en zegt
  Witmandei
  wat gaat dan in je om?

  Blakamandei is doodgewoon verwerpelijk en stelt geen moer voor.
  Aladei na mi dei/Na mi dei tide.
  De N moeten ophouden om alle rotzooi aan te grijpen hoe aantrekkelijk dan ook, denkt aan de toekomst van de kinderen en niet alleen aan jezelf. Dit moet men zien als moment opname.
  GEEN GELUL WIJ ZIJN ALLEMAAL EEN EN DEZELFDE
  de kleur mag geen rolspelen anders blijft je klein.


  Maak melding

 6. Winti gaat over de psychologie van de mens. Als Psychologie al overal op de wereld als Wetenschap bekend staat, waarom is Winti – die daarop is gebaseerd – geen Wetenschap?


  Maak melding

 7. Sang winti is gepromoveerd naar wetenschap?hahahahah Moet gekker worden met deze gasten!! Maar veel van de mensen die aan winti doen……kunnen toch niet lezen….dit boek gaat dus geen bestseller worden!!


  Maak melding

 8. STOP MET HET DIENEN VAN DE GEVALLEN ENGELEN,ONDER HET MOM VAN WINTI !Christenen geloven dat Satan de leider is van de gevallen engelen. … het licht” en bedriegt zo de mensheid, net zoals hij in het begin Eva bedroog (Genesis 3).


  Maak melding

 9. Karma,
  Misschien als je mensen in hun eigenwaarde laat zou het beter zijn hoor jezelf praten ,de christenen geloven ,maar misschien geloven mensen in beschermgidsen genaamd winti,now dan beschermen zij mij wel goed.want ik geloof er wel in en mijn dromen komen uit.En tot heden wordt ik niet lastiggevallen dat ik dit of dat moet aantrekken,en.als ik wil baden dan doe ik dat maar ga nergens heen,dan kom ik weer creolen.zijn oplichters voor dat ze weghalen ,zetten ze voor jou en creolen zijn hebzuchtig ze willen.altijd horen dat ze rijke wintie,s hebben en doen er alles voor en als die wonderdokter dat ziet gaan ze zelf hun huur niet betalen ,andere vechten om ede winti de meeste creolen zie het bij mij mensen .En als ze het niet lukt zeggen ze bonumang heeft mij opgelicht.Hebben ze gelijk het licht gezien in de pinkstergemeente.Wel ik bid iedere dag tot God maar niet de blanke ik noem hem opperbouwmeester des heelals,of kediamanpong en hij heeft mij ook hersenen gegeven om na te denken zeg nooit wintie heeft mij niet geholpen ik heb zelfs fouten gemaakt misschien.Iedereen heeft hij of haar geloof daar wordt niet geklaagd maar als donkere zoals mij aanhanger zij is het gelijk slecht.,is niet slecht die bonu weet dat hij jou niet kan helpen maar door hebzucht laat hij mensen in schulden zitten door hun te verzwijgen dat ze een kunu hebben,ik weet er alles van en de ware God straft tot in de vierde generatie,maar door hebzucht van de creolen worden die mensen moe gaan ze naar de kerk dat snap ik.kijk goed altijd als je naar een bonukamp gaat is het zo ranzig en smerig klopt ja ben met mensen geweest denk je dat hij dan welvaart voor jou gaat wensen dacht het niet.IK bid en ik bid tot mijn voorouders en denk na en heb geen last.Ze zijn zo hebzuchtig dat ze weten dat ze dat werk niet aankunnen en toch hun kop niet gebruiken door te zeggen ik kan jou niet helpen.,maar.ken wel iemand nee want ze gunnen elkaar niet.hebzucht.ENal die geloven heb je rotte appels kijk wat ze met die jongere doen ,laatst weer jehova’s getuigen in opspraak kindermisbruik khaoliek zelfde,dus mijn motto ik wacht op dag des oordeels .mogen jullieij niet aardig vinden.boeit mij niet ken jullie niet maar typ hoe ik het ervaart


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.