Amerikaanse Justitie wil beslag leggen op bezittingen verdachte uit Suriname

18
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 16 nov – De op Jamaica aangehouden Steven Antonius dreigt al zijn bezittingen kwijt te raken. De uit Suriname afkomstige man is met twee anderen aangehouden voor import en distributie van een hoeveelheid cocaïne in de Verenigde Staten van Amerika. Volgens de Ware Tijd wil de Amerikaanse justitie achter hun bezittingen aan, inclusief onroerend goed en voertuigen. Nu wordt gewacht op de afloop van het strafproces.

Eerst zullen de drie verdachten uitgeleverd moeten worden. Dat kan binnen korte tijd gebeuren. In deze zaak zijn meer personen aangehouden. Dit gebeurde of in de Verenigde Staten zelf of in internationale wateren. Volgens de aanklacht van een grand jury in New York wordt Antonius verdacht van betrokkenheid bij de import van vijf kilo cocaïne en een hoeveelheid synthetische drugs.

Antonius, de Guyanees Shervington Lovell en de Colombiaan Ricardo Ramirez werden op de Norman Manley luchthaven van Jamaica aangehouden toen zij uit het vliegtuig stapten. Zij worden als pionnen gezien van een drugslijn die zowel Suriname als Guyana van grote partijen drugs voorzag. Antonius wordt niet gezien als een grote jongen en ervan verdacht de vertrouwensman van Ramirez te zijn geweest.


18 REACTIES

 1. Drugsbarons moeten van Suriname zeker weten alle bezittingen van hun kwijt wat ze door criminaliteit verdiend hebben en de rest van hun leven voor leve lang de bak in zonder voedsel.Is een zeer goede besluit van de Amerikaanse Justitie.


  Maak melding

 2. Eindelijk. Allemaal kaalplukken. Als je op de Surinaamse justitie moet wachten kan je blijven wachten. Iemand die werkloos is Suriname die kan overnight miljoenair worden maar niemand zal zich afvragen van waar het geld komt. Of een douane-ambtenaar die met een salaris van 3000 srd een miljoenen villa bouwd. Geen haan die naar kraait.


  Maak melding

 3. De eerste posting in dit bericht is van een fake/neppe passant. Dit kan gemakkelijk worden vastgesteld aan het ip-adres.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Het houdt maar niet op. Wereldwijd worden Surinaamse drugstransporten onderschept. Drugsvliegtuigen en duikboten doorkruisen het land. Desi, 11 jaar bajes voor drugshandel. Dino 16 jaar achter de tralies voor drugstransport. Oedit voortvluchtig vanwege drugs. En nu dit weer. Dit land en zijn bevolking, zijn verrot, corrupt, crimineel tot op het bot.


  Maak melding

 5. Wanneer ze die baronnetjes niet kunnen pakken dan saboteren ze de leveringen en spelen ze rivaliserende partijen tegen elkaar op. Het blijft altijd een kat en muis spel. Die baronnetjes hebben zoveel geld dat ze bijna iedereen om kunnen kopen. Het gaat maar zo door want zodra de ene baron weg is (dood of opgesloten), staan er 10 of 20 om die plek weer in te nemen. Amerika is grootste afnemer van narcotica tegen een oorlog die zij zelf hebben gecrëerd en nooit op zal houden. Zij houden het zelf in stand en maken het elk decennium erger. Want vergeet niet, wat meer oplevert dan narcotica is wapenhandel, daar zijn die Yankees #1 in. Dus neverending war on drugs en over tot de orde van de dag.


  Maak melding

 6. De Amerikanen moeten ook gaan kijken of de duikboot echt gezonken is.Met een NII met Limbo aan het hoofd is voor geen cent te vertrouwen.Misschien zit de duikboot op missie en denken de Suri’s dat dat ding op de boden van de rivier ligt.


  Maak melding

 7. Ondanks de debiele idiote ndp paria’ s weten dat hun soso lbi didibri misleider en zonen criminelen zijn die aan drugshandel doen, krijsen anno 2018, deze paars misdadig bezeten oerdomme ndper’ s, is neks no fout, als a fout na neks. Ieja we hept gestemt op moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover. Is neks als hij ons moord, rooft en drogeerd, is neks als we blijft oerdomme stommelingen die et verdienen. Is neks als hij geld leent en ons gaat laat aflossen, is neks als misdaad groter gaat wordt, is neks als we arm wordt, want dan ga we elke dag gratis rijst met paarse ddb dagoe schijt met dagoeballen te eten krijgt. We houd zoveel van ons misleider die terecht ons laat lijden, en wij ziek bezeten paarse knettergekken gaan weer in 2020 stemmen op de duivel en verderver van land en volk. Neks no fout. Soso lobi ddb en co eng paarse k. meyje en Misisosoka hebt geprofeteerd toch, dat ehh is got hept hem daar gezet enne nie wij met onze vrije wil, maar eeh is hem. Ndpsma na moro dongsma foe a kondre, en verdienen de misdaad, het onrecht en de paarse verdrukking vol armoede die steeds erger wordt.


  Maak melding

 8. Door een Lame-duck pres (PRES DB en zijn zoon worden

  door de USA gegijzeld, ivm gepleegde internationale transacties!) ,

  naar de onderhandelingstafel te zenden bij de ALCOA-

  DEAL, blijkt hoe DOM de Paarse Machthebbers zijn !

  RESULTAAT BIJ DE ALCOA-DEAL VOOR SRANAN is
  VANZELFSPREKEND 0,00000 !!!

  PS : Paarse Yo-Koeien, probeer toch maar uw verstand
  te gebruiken !!!!!


  Maak melding

 9. Als ddb en co nooit een coup hadden gepleegd, waren er geen moordenaars, geen drugscriminelen en staatskas rovers in deze regering die de drugsmaffia uitmaken. Ongeloofelijk dat men willens en weten heeft gestemd op deze misdadigers. Geen wonder dat het gros van hun vereerders en aanbidders, de mpp oerdomme ndper’ s ook hun misleider volgen in de misdaad. Zeg ze het niet, maar houdt deze dwaze debiele idiote ndp paria’ s de feiten onder ogen. het gros van hen krijst, da wat laat ons, neks no fout. Zo redeneren het gros der paars ddb bezeten idiote ndper’ s op dit fourum. Stree de foe stree didibri na oenoe echte lijder en lijdsman in de misdaad.


  Maak melding

 10. Zie ik het verkeerd maar nadat ik de comments gelezen heb, dan lijkt het alsof maar 1 bevolkingsgroep aan drugs doet. Het volk weet wel beter. Wat een haat allemaal


  Maak melding

 11. Blanken domineren en manipuleren via hun MNC’s, niet-blanken proberen het met kruimeltjes zoals drugshandel.
  Alleen, de wet werkt in het voordeel van en wordt gemaakt door de multinationals.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.