Neergeschoten worstelaar viel politiemannen aan met mes

20
Nickeriaanse worstelaar door politiekogel geraakt

PARAMARIBO, 15 nov – De Nickeriaanse worstelaar die gisteren door de politie werd neergeschoten, had even daarvoor een mes getrokken om agenten te lijf te gaan. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. De agenten hadden een bromfietsbestuurder gestopt voor het rijden zonder valhelm op. Terwijl zij bezig waren met het bekeuren van die bromfietser kwam de worstelaar op zijn bromfiets aangereden.

Hij stopte en begon zonder enige reden tekeer te gaan tegen de agenten. De agenten sommeerden Akshay meermalen om zijn weg te vervolgen. In plaats daarvan trok Akshay op een gegeven moment een mes vanonder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn en viel de agenten daarmee aan. Een van de agenten trok zijn vuist vuurwapen en schoot Akshay in zijn linker onderbeen.

Volgens de politie is de aangehouden man vaker met de politie en met de justitie in aanraking is gekomen voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen en diefstallen onder verzwarende omstandigheden.


20 REACTIES

 1. 😂😂😂😂 waarom moet ik nu denken aan t fimpje over die ene man met die houwer en die andere met n baksteen😂😂😂😂

  Sang….weer n feit van in de hoekzitten waar er klappen vallen.

  KARMA enzo


  Maak melding

 2. @Wazig 15 november 2018 at 00:16

  Dus neefje werd geslagen door de politie…..mag de politie mensen slaan en of mishandelen notabene bij een simpele verkeerscontrole…..volgens mij niet toch?? En dan pistool trekken en een andere neef schieten…..bizar!! Hopelijk krijgen deze waardeloze amateurs van de politie ontslag op staande voet!!

  Tweede bericht van @Wazig;

  @Wazig 15 november 2018 at 13:21

  @Boeboe bit sjorie, zit je niet zomaar uit je smoel te lullen…..met ik denk niet dat de politie zomaar gaat schieten??? Hoe lang ben je niet naar Su gegaan……je kent duidelijk de “achterlijke” handelingen van de Surinaamse politie niet……die laten simpel dingen al escaleren!!

  @Wazig, kun jij een keer in Godsnaam niet zo slap uit je vette nek kraaien?
  Beloof me dat je voor het einde van het jaar verbetert.


  Maak melding

 3. @Pakiratigri
  Je denkt intelligent te zijn, maar bent duidelijk een gatten en hielen likker van Bouterse.
  Hoe weet jij dat ik niet in Suriname woon???Vertel mij dat maar. Heeft Suriname dan geen internet?? Hoe dom kun je zijn.Of denk jij dat wij hier in ons klein landje niet via internet kunnen reageren op artikelen of onze mening mogen geven.Jouw taal gebruik” uit je smoel lullen” geeft duidelijk weer dat je niveau ver zoek is. Gebrek aan nette publiekelijke communicatie.
  Je bent met je uitspraken duidelijk een domme dwaas, die anderen hier denkt “trouwens” denken kun je niet, probeert neer te halen. Jij hebt zeker alleen de lagere school doorlopen. Laat het duidelijk voor je zijn dat een ieder hier zijn vrije mening mag uiten. Elk mens heeft zijn eigen visie, kennelijk gezien jouw reactie is dit streng verboden. Stoor jij je aan anderen hun mening, omdat jij denkt alles beter te weten dan een ander??? reageer dan nergens op. Beter voor je bloeddruk.


  Maak melding

 4. Boi disi abi koloku skotu no kiri eng. Saide boi go hari nefi gi skotu, no wan kondre yu hari nefi gi skotu. Kande skotu Sranan habi taser fanowdu, ma taser no wroko na all sma tu… Skotu wroko moeilijk yere.


  Maak melding

 5. @ChingChangChong
  Je hebt gelijk. Zo zou pakiratigrie ook gereageerd hebben op de politie. Hij had Mohan moeten zijn. Lees zijn verbale agressie op meningen van derden hier op de site. Bouta heeft gaten in zijn lijf hij heeft dus veel te likken. Beginnende bij bil, neus, oren gaten eindigend op hielen likker. Hoop dat hij stop met zijn verbale agressie, is nergens voor nodig.


  Maak melding

 6. Wij zijn bijzonder blij dat deze messentrekker is opgepakt maar eerst nadat hij neergeschoten was.Sjonge hij moet een heel goeie worstelaar zijn.4 politie mannen en ze konden hem niet overmeesteren zonder te schieten.


  Maak melding

 7. Boeboe bit Sjorie,

  Waarom reageer je op mij? Lees het bovenstaande bericht nog een keer goed door. Ik citeer wat reageerder @Wazig aan jou geschreven heeft . Dus wat je naar mij toe geschreven hebt is abusievelijk. Wat je nu schrijft naar mij toe, is in feite aan @Wazig gericht. Gisteren heeft hij dit geschreven. Een van de berichten was voor jou bestemd. Ik vind wel dat je heel goed moet lezen en begrijpen alvorens je met een aanval komt. Nogmaals ,lees goed .Ik heb gewoon gekopieerd wat @Wazig schreef en de allerlaatste zin is mijn eigen bijdrage. En die bijdrage was bestemd voor @Wazig omdat hij met me bezig was.


  Maak melding

 8. Voor alle duidelijkheid. Scroll terug naar berichten of typ in : Nickeriaanse worstelaar door politiekogel geraakt. Dat is een bericht dat gisteren geplaatst is.
  Dan zul je zien dat het @Wazig was die dit bericht aan jou schreef en niet ik. Dus je valt me zomaar aan. Ik reageer nooit op jouw berichten. Ik heb geen belang om mensen neer te halen tenzij zij dat willen doen met mij. Ja, dan sla ik terug. Dit bericht was helemaal niet voor jou bestemd maar voor @Wazig. Omdat hij meende persoonlijk bezig te zijn met mij heb ik hem terugbetaald. Jouw naam kwam er wel in voor maar het was geen bericht gericht aan jou, anders had ik wel @Boeboe bit Sjorie geplaatst aan de kop. Dus dim een beetje hoor.


  Maak melding

 9. Deze agenten willen altijd eerst hun wapen trekken worden ze niet getraint om mensen met een mes te ontwapenen soso griedie foe haar a ding wapen ze hebben ook peper spray en gummy waarom gebruiken ze dat niet krasie fu tik sma libie


  Maak melding

 10. @pakiratigri sorry.
  Dan is mijn reactie niet voor jouw bedoeld, maar voor Wazig. Hij weet niet waarover het gaat en klets duidelijk in de ruimte.
  @Wazig je bent duidelijk stoffig in je bovenkamer.


  Maak melding

 11. Om te zien hoe hopeloos slecht de nieuwsbronnen zijn in Su…..het schijnt dat deze jongen nooit eerder met de politie in aanraking is gekomen met de politie…..hij wordt verward met zijn broertje die wel met de politie met aanraking is geweest….hij bleek ook geen mes bij zich te hebben…..de politieman die heeft geschoten blijkt berucht te zijn en heeft al meerdere slachtoffers gemaakt in Nickerie!!


  Maak melding

 12. Dat verhaal van Ishara Aktueel op youtube is 180 graden de andere kant op dan dit bericht. Dank u wel Wazig

  Ik vraag me af wat waterkant met dit soort berichtgeving gaat doen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.