dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNickeriaanse worstelaar door politiekogel geraakt

Nickeriaanse worstelaar door politiekogel geraakt

-

Does Travel - naar Suriname

NICKERIE, 14 nov – In het district Nickerie is een burger onder vuur genomen door de politie. Het zou gaan om worstelaar Akshay Mohan die in zijn linkerbeen werd geraakt door een politiekogel, meldt Action Nieuws in Suriname. Het incident zou hebben plaatsgevonden toen agenten bezig waren met een verkeerscontrole.

Volgens Action Nieuws zou een neefje van Mohan staande zijn gehouden vanwege een overtreding. Mohan zou zich daarmee hebben willen bemoeien en de zaak escaleerde. Hij zou op een gegeven moment een politiefunctionaris te lijf willen gaan met een voorwerp. Daarop trok een politieman zijn wapen en schoot.

Volgens de vrouw van Mohan probeerde hij enkel te bemiddelen en ervoor te zorgen dat zijn neefje niet meer werd geslagen. Ze zegt dat de politieagent die het wapen trok gericht heeft geschoten. De worstelaar werd afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp door een politiewagen. Volgens Action Nieuws dreigt de situatie bij de SEH te escaleren. Er zijn 6 agenten voor de EHBO en 4 bewakingsleden van MMC. Beelden zijn heden om 19.15 uur te zien via Ishara 22.1 Nickerie.

UPDATE: Neergeschoten worstelaar viel politiemannen aan met mes

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Dus neefje werd geslagen door de politie…..mag de politie mensen slaan en of mishandelen notabene bij een simpele verkeerscontrole…..volgens mij niet toch?? En dan pistool trekken en een andere neef schieten…..bizar!! Hopelijk krijgen deze waardeloze amateurs van de politie ontslag op staande voet!!


    Maak melding
  2. Ik denk niet dat de politie zo maar gaat schieten. Een familielid van mij die het allemaal zag gebeuren, zegt dat sommige burgers denken de macht over te nemen van de politie. Wanneer je je rustig gedraagt en geen aanleiding geeft tot escalatie is er niets aan de hand. Maar deze jongeman zijn neefje had gedacht ik roep mijn neef die is worstelaar en die komt de politie een kopje kleiner maken met alle gevolgen van dien. Zijn vrouw liep ook te schelden naar de politie.Mohan kwam niet om te bemiddelen met de politie, hij wilde zijn krachten tonen. Het gevolg is dat hij een kogel in zin been kreeg om hem tot stoppen te dwingen daar praten niet hielp. Mohan ik hoop dat je je in de toekomst gedraagt. Jij had beter moeten weten. Je bent worstelaar en behoort niet tot het wettelijk gezag. Je neefje reed als een bezetenen en werd aangehouden zodat hij geen dodelijke slachtoffers kom maken.


    Maak melding
  3. @Boeboe bit sjorie, zit je niet zomaar uit je smoel te lullen…..met ik denk niet dat de politie zomaar gaat schieten??? Hoe lang ben je niet naar Su gegaan……je kent duidelijk de “achterlijke” handelingen van de Surinaamse politie niet……die laten simpel dingen al escaleren!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES